Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Malter Valter

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyerhető-e a két fronton vívott atomháború? - ez a kérdés kell foglalkoztassa Kedves Vezetőnket manapság. No meg az is, hogy ebbe a helyzetbe direkt hozta magát, vagy okos stratégái segítségével keveredett bele? Oké, a CEU-n keresztül Soros szívatás saját találmány, ami beleillik a Viktorunk…..
Malter Valter 2017.04.07 14:25:25
@Fabius: Nem a nyilvánosan lebukott töltőtoll-tolvajhoz van szerencsénk?
Az abszurd humor kedvelői bizonyára értékelni fogják az alábbi levelet. Rögtön az első mondattól kileng a cinizmus-mérő:  Tájékoztatjuk, hogy az MTI-ben továbbra is szerkesztői szabadság van: szerkesztőink szabadon dönthetnek arról, mit dolgoznak fel és mit nem. Tájékoztatjuk továbbá, hogy az Ön…..
Malter Valter 2016.11.14 08:20:30
@The Ghost Wolf:
A versenyszférában a segédmunkásokat is komoly elvárások elé állítják, ezért nem biztos, hogy a bagázs tagjai számára reális jövőképet vizionálsz...
Há'dikk, parasztgyerek vagyok én nem urizálok, hányszor mondjam még?!  Faszombamár a sok idióta gyökérrel, ÉdesGazdám, elmondom mivót, jófigyejjél: Azvót, hogy a Cecilt meghítták ennek a Betti Tanakisznak az esküvőjére. Én teljesen jóhiszeműen aszittem, ez a luvnya a neve alapján minimum egy…..
Malter Valter 2016.10.05 17:24:35
Iszak Eszti már nincsen belezúgva teljesen Dobrády Ákosba, mert állítólag Szalai Ádám válogatott focistával kavar. Ez minket alapvetően semmilyen szinten nem kéne, hogy érdekeljen, de a Player kiszúrta, hogy az erről cikket készítő Bors emailben próbálta megszólalásra bírni a labdarúgót, aki…..
Ezúton szeretném felterjeszteni állami kitüntetésre Ambrus Attilát, a közismert kerámikus művészt, nyugalmazott viszkis rablót. Érdemei, melyeket a kerámiaművészet terén szerzett: elvitathatatlanok. Korábbi botlásait mindenképpen feledteti a művészete, mely Kovács Margitéhoz fogható. Életéről éppen…..
Varánusz Megőrült a világ? 2016.07.16 08:46:11
Bazmeg. Egy hétig nagyjából el voltam szeparálva a hírfolyamtól. Erre ma reggel kinyitom az internetet és amit látok az úgy ver le a lábamról, mint egyszeri belvárosi polgármestert a felé guruló terhelő vallomások. Egy beteg fasz Nizzában gázolt halálra ártatlanokat, mert csak, és megtehette ezt a…..
Malter Valter 2016.07.16 16:15:58
@Mariann19:
Téglából most is sok van!
Tejóisten, huxit lázban ég az ország. Olvasom, hűűűűű mi lenne gazdaságilag, tyűűű édesfaszom, Orbán Atyuska asztervezi kivezet minket a Zúnióból, maragyátávol a népszarvazástól drága nép, mert kirekedsz itt a Balkán sarkára Orbánnal kettesben. De leginkább rettegjél, mert ha nincs mitől akkor…..
Szemetek ezek a britek. Ilyen csúnyán leszarni a fő uniós vétószövetséges kampányát azért genyóság. Még akkor is, ha épp a britek Orbánja kapaszkodott bele egy akkor éppen belpolitikai - újraválasztási hasznot hozó blöffbe, és faragott rá a megvalósításra elég csúnyán. Mer'hogy őkelme belebukott a…..
MNB, belvárosi ingatlanok, MET (Magyarország Energiakereskedő Zrt.), lepetepedési államkötvény, Andy Vajna kaszinóbiznisze. Hogy mi az, ami mindezekben közös? A kormány és az offshore-cégek. Orbán Viktor szerint a kormányzat közelében nincs offshore-érdekeltség, hiszen „mindannyiuk [kormánya…..
A Fidesznek régóta becsípődése, hogy nem hagyják őket nyugodtan lopni. Előbb a közadatigénylést nehezítették, majd a Posta üggyel elindult egy új folyamat: egyesével titkosítják az állami pénzzel sáfárkodó szervezetek viselt dolgait, most éppen Kusza Szem látnok és jegybankár urunk 200 milliárdos…..
Varánusz A Vezér beszéde 2016.02.29 11:58:58
Mindenórás Tábornok urunk ismét megmondta a tutit. Mert van neki ez a szokása, hogy év elején csokorba köti az elmúlt faszaságokat és azzal hadonászva vetít víziót a következő hónapokra.  Hogy a faszaságok többnyire képzeletbeliek, és amíg a szája jár éppen elveszít két időközi választást az nem…..
Malter Valter 2016.02.29 13:15:20
@parti_giano:
Így lesz a legjobb, mert nem érinti meg a keményen dolgozó kisemberek tudatát!
Malter Valter 2016.02.29 13:23:56
@The Ghost Wolf:
Az ukrajnai menekültek rejtekhelyen vannak és nagyon nehéz megtalálni őket. Petőfit sokan, sokszor és sokáig keresték, mégsem találták meg. Pedig az ő esetében mindössze egy emberről volt/van szó, nem százezerről!
Varánusz Pesszimista, hisz magyar! 2016.02.23 10:51:02
Olvasom az oktatásról szóló mindenféle tudósításokat, véleményeket, és úgy döntöttem mutatok a tisztelt nagyérdeműnek valamit. Az alábbi sorokat nem én, hanem a nevelésem alatt álló gyerek írta érvelő fogalmazásnak magyarórára: Pesszimista, hisz magyar! "Nincs érzékem a pesszimizmushoz. Úgysem…..
Balogh Jóska megint jól járt, Magyarországon tényleg semmilyen következménnyel nem jár az, ha valaki salakrészegen péppé veri becses élettársát. Ez a szűk konklúzió a vakkomondoros nőverő polgármester ügye kapcsán. Teljesen felesleges fikázni a bíróságot, a jogszabályok…..
KLIKhammer ex-államtitkár nertárs zsebében kinyílott a bicska: tanárok 25 pontya? Faszom! Kockás ing és borosta? Az észnek meg kell állni! Hol van az a szmokingos bölcsesség, amivel ő nyalta a rendszer seggét Plágium Pál doktorija ügyében utolsóként? Hol az a méltóságteljes bukkake party a rektor…..
Malter Valter 2016.02.17 15:40:46
@parti_giano:
Mielőtt elfoglalták volna a pozíciójukat, a következő figyelmeztetést kapták:
"Úgy vigyázzatok rá, mintha a saját tulajdonotok lenne!"
Az intelmet megfogadták, sőt teljesen beleélték magukat...
Viktor és a fiúk "gyorsan és határozottan" megoldották az oktatásproblémát: Czunyiné ment a levesbe, átszervezik a KLIK-et, és az igazgatók kapnak bankkártyát, mivel legalább a krétát ki tudják fizetni. Jippiájé, örvendjünk, kormányunk meghallotta a tanárok-szülők szavát és "azonnal" cselekedett.…..
Azt mondja a 444.hu, hogy ők végig kérdezték az ellenzéki pártokat egyesével, megszavazzák-e a terrorveszélyre hivatkozó alaptörvény módosítást, és mindenki egységesen elzárkózott ettől. Ez pedig csak egyet jelenthet: - A kormánypárt most lázasan keres két Júdást, aki hajlandó lesz "félre nyomni"…..
A helyzet mutyi-téren változatlan, illetve igenis változik: sajnos rossz irányba. Továbbra is elmondható, hogy a korrupciót állami szinten űző kormányzat intézkedéseinek köszönhetően az Unió egyik legkorruptabb országának mondhatjuk magunkat. S nemcsak a Transpareny International gondolja így. A…..
Egyszer volt, hol nem volt, a Dunán túl de az Óperenciás tengeren innen élt egy család, akinek volt egy Gazsi nevű fia. Éltek, éldegéltek ők maguknak, nem ártottak senkinek, vitték a családi szálloda-éttermet a dunántúli középvárosban amíg a komcsiktól csak tehették. Mert egyszer egy nem túl szép…..
Picsába az alakoskodással, korrumpálódjunk és lopjunk nyíltan. Mintha ez lenne a vezérelv újabban a kormánypárti oldalon. Heti korrupcióinfó - mert előreláthatólag lesz miről - túlárazott rendszerszintű közbeszerzés, erről hangfelvétel, és a szemük se rebben. A helyihülye szerint természetesen…..
Varánusz Harakiri, bazmeg, az! 2016.01.28 11:49:23
Tudom, tudom, mondani se kell, mindenki higgadjon le a picsába, a magyar kézilabdában minden rendben van. Németh András és Talant Dujsebajev vállal minden felelősséget. Utóbbi annyira, hogy ha japán lenne épp a beleit kaszabolná össze harakiri közben. Oké, az EB meccseinket nézve nekem is sokszor…..
Malter Valter 2016.01.29 10:05:23
@arpika23:
Itt mindenki szabadon kifejtheti a véleményét, akár ért az aktuális témához, akár nem. Vannak olyanok is, akik naivak, vannak provokátorok és olyan is akad, akiből a pia beszél. Mármint az utópia.
Nem érdemes sok időt és energiát fordítani - a bizonytalan sikerrel kecsegtető - meggyőzési próbá/k/ra!
Varánusz Hányingerország 2016.01.26 10:23:28
Ritkán jutok el odáig, hogy olvasom a híreket és csak azt érzem: a faszkivan ezzel az országgal. Szoktam felháborodni, méltatlankodni, érzem magam időnként szarul azért, mert az engem képviselők úgy működnek, ahogy, és én ezt szánalmasnak vagy cikinek tartom. De az elmúlt napok történései... Nálunk…..
Malter Valter 2016.01.27 10:01:23
Olvasom Dr. Gyurkó Szilvia írását a wmn.hu-n, és kicsit találva érzem magam. Én is azok közé tartozom most, akik a központi írásbeli felvételi után izgulva várják a délutánt/holnapot - a kiszemelt középiskola honlapja szerint 20. után kerülnek ki az eredmények - hogy megnézze, a gyerek jól becsülte…..