Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dora Ao Nang

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha már hagyomány, akkor idén sem maradhat el a képriport arról, hogyan töltöttétek a karácsonyt ti, határátkelők a nagyvilágban. Elég szép utat járunk ma be virtuálisan Új-Zélandtól Kanadán át Svájcig és persze az Egyesült Királyságig...
Dora Ao Nang 2016.12.26 15:34:45
@P.Elliot: igen ő hordja, de jól csinálja. Szeretjük anyikát :)
Lassan hagyománnyá válik, hogy a nagyobb ünnepek idején arra kérlek titeket, küldjetek fotókat arról, hogyan ünneplitek ti (vagy éppen a helyiek) az adott ünnepet. Az idei húsvét sem kivétel, úgyhogy ma körbenézünk egy kicsit a nagyvilágban Amerikától Malajzián és Japánon át Európáig. Még senki sem…..
Egy kapcsolatot komoly próbatétel elé is állíthat az, ha a pár egy időre kénytelen külön élni, mondjuk mert az egyik éppen valahol külföldön dolgozik, vagy készíti elő a terepet arra, hogy a másik utánamehessen. Ez történt a mai poszt szerzőjével, Dorinával és társával…..
Dora Ao Nang 2015.11.03 05:01:35
@Herr Géza: Köszönöm. Direkt a poszt témájához ragaszkodván nem írtam bővebben arról, hogy mivel is foglalkoztunk Svájcban illetve most itt.
Dora Ao Nang 2015.11.03 05:05:11
@montroyal ( CAN qc): Thaiföld híres arról, hogy egyedülálló férfiakat szórakoztat felsőfokon :) Itt még egy percet sem unatkoztam, volt mit kipihennem, de minden ráérős percemre is jut valamicske munka vagy tanulás.
Dora Ao Nang 2015.11.06 16:39:03
@Monica Reuter: köszi Móni, millió puszit küldök :)
Mindig csodálattal olvasom, milyen szenvedéllyel tudnak a kutyások írni a kedvenceikről, az ilyen posztok éppen emiatt mindig nagyon érdekesek szerintem. Korábban volt már írás arról, milyen kutyásnak lenni Németországban, Angliában és Új-Zélandon (még inkább: milyen kutyával…..
A címben feltett kérdést még tovább is lehetne bővíteni, de maradjunk csak ennél a kettőnél: szóval szerintetek ki az expat és ki a migráns? Az egyik lehetséges (és szerintem nem is rossz) választ a Végtelen talán blog adja meg a mai válogatásban. Emellett belesünk egy kicsit…..