Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mezei katáng

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Deansdale Doctor Who 2015.10.20 14:25:12
A magyarul savanyú kényszerből "Ki vagy, Doki?"-nak elkeresztelt sorozat sosem érdekelt igazán, úgy gondoltam afféle kis költségvetésű brit bohóckodás - mint a Waczak szálló, csak humor nélkül. A neten böngészve véletlenül megláttam, hogy nagyon magasra értékelik egy…..
Deansdale Mai feminista roasting 2015.09.10 14:47:54
Aki nem mozog otthonosan angolban: a roasting mint műfaj afféle égetés, általában értetlen emberek verbális leégetése. Újabban egy külön alfaja is van, a redditen/imguron kérik egyesek, hogy sütögessék őket egy kicsit, amire van is sok önként jelentkező - az eredmények olykor…..
mezei katáng 2015.10.14 21:20:20
@Gazzella: Nagyon nem ugyanarról beszélünk. :D Ez alátámasztja azt, hogy a kommunikáción csiszolni kell, úgy látszik nem tudtam jól kifejezni magamat. Mindegy. Mindenesetre köszönöm a linkeket, meg fogom őket nézni. Bár még a zombigyilkos által küldötteknek sem értem a végére,de ami késik nem múlik. :)
mezei katáng 2015.10.15 17:26:24
@KalmanBlog:
Pont ez az, ami engem nem elégít ki biztonság terén. Hiába van pénze a férjemnek, ő ezt vagy megosztja velem, vagy nem. Ha válunk/baja esik akkor elzáródnak a pénzcsapok...

Igen, tényleg szerencsés vagyok, hogy a szüleim együtt vannak. Az ő házasságuk mindig példa lesz előttem. Nem is tudom mi lenne velem, ha nem látnám a valóságban, hogy a házasság nem csak egy érzelmi és anyagi kudarc lehet.

Ezt a red pill dolgot csak kicsit értem, még most ismerkedek ezzel a dologgal, de azért nagyjából vágom, hogy mire gondolsz. Azt hiszem a szüleimnél jól működik ez a dolog, mert hiába anyukám keres több pénzt, attól még apukám nálunk a családfő. Most úgy meghatódtam egy pillanatra, ahogy rájuk gondoltam. :) Egyszerűbb úgy az ember dolga, ha csak a szülei házasságát kell lemásolnia, mintha évek kemény munkájával és oldalak százait olvasgatva kell kitalálnia, hogyan is működnek a dolgok.
mezei katáng 2015.10.15 18:14:57
@Gazzella: Jójó, már lazulok is.

@KalmanBlog: Tudom, hogy úgy sem jó, nem is így tervezem az életemet. :)