Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IvanYakovRambovitch

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A „templom” elhagyása előkészületet igényel. Tekintve, hogy az egyik társatok polisztirol gólemmé változott. Így teljes csapatmunkával is egy jó órát vesz igénybe míg helyre állítjátok. Mindent eszközt felhasználva (lézer, balta..) egész pofás robotot faragtok. A régi…..
IvanYakovRambovitch 2015.10.22 23:06:57
Miután egy szál ágyékkötőben végigurgáltam ölelkezve az újdonsült cimbikkel pár számot, és elfogyasztottam a Vodkára úgy 10 liter aragóniait... az utolsó momentumok amikre emlékszem:

A sebész valami ismeretlen port szív fel 2 Elvis kíséretében a Niva motorháztetéről, majd felvisít, hogy ő egy kib*szott kiflicsücsök, és mindenki megérdemel belőle egy harapást...

A robot éppen egy dalt énekel hamis synth-hangon: You're wondering who I am ....Machine or mannequin? (
www.youtube.com/watch?v=51ybp_YFo7I)

Leonidász furán hadonászik, különféle varázslatokat előídézve, új barátaink nem kis rémületére, majd összesik

.... én, lerántva az ágyékkötőmet, elkezdem énekelni a csípőmet körözvén az I'm too sexy című számot.... majd elbotolva egy hányásában fetrengő Elvisben belebotlok fejjel lefelé egy óriási hordóba, aztán képszakadás....
A városból egy bő fél óra alatt keveredtek ki és hagyjátok magatok mögött, dacára a frissített térképalkalmazásnak. A perem részen elhelyezkedő polimer,cellulóz panelekből kíváncsi tekintetek követik az autótok útját. Az ott lakók a kezük ügyébe keveredő szemet…..
A pult melletti ajtó mögött meglepően nagy helységet rejt. Az egész terem neonzöld színben úszik , ami egy idő után zavarja a szemet, a falon poszterek hétvégenként Ravebuli szokott itt lenni. Bevonultok, ki-ki a maga módján, elhelyezkedtek a hosszú asztal körül Józsué az…..
IvanYakovRambovitch 2015.10.14 18:38:15
@inthenameoftheking:

- Az Ivánt nem használom, csak a Yakovot... a barátaim és a családtagjaim pedig Picúrnak becéznek, mivel én vagyok a legkisebb... még a mamám is egy fejjel magasabb nálam...
Ha jól számolom, és leszedem a ponyvát a platóról....akkor hárman kényelmesen elférnek hátul a felszerelésem mellett. Mellettem megy egy hozzád hasonló apróbb termet jócskán elfér. A gépembert elből nem engedném az anyósülésre, mert még összegépzsíroz valamit. A mancit a fedetlen dekoltázsával zavarná a figyelmemet vezetés közben. A felcser meg benyakal a sebfertőtlenítőből, aztán még megszúr valami vírusoso tűvel....

- Lássuk csak.... a Niva 100km-en 23 liter ipari törp szeszt fogyaszt el átlagban. Plusz amortizáció, plusz birodalmi út használata, plusz tisztítás..... ech... na jó, szerintem egyezzünk meg abban, hogy kalandtípustól függően lesz nekem megtérítve az útiköltség... Nos?
A Intergalaktikus szolgáltató szerint új kétes elemek jelentek meg a rendszerben. Ön és közveszélyesek, így mindenki arra intünk, hogy kerülje őket el messziről. Szerencsére egy szemfüles ork festő művész résen volt, és meg örökítette őket az 5 perces hírnév…..
IvanYakovRambovitch 2015.10.13 18:32:55
Ezen az átlagos estén is mint minden este Tibi bácsi kocsmájában történik valami. A városban terjed a hír hogy jó kis bunyó van kialakulóban a csehóban. A fogadások kettő az egyhez a robotemberre, hisz neki keze is zenélt. A hős szerelemes nem annyira kapós úgy fest, pláne hogy…..
IvanYakovRambovitch 2015.10.12 02:08:45
Az egyre erősődő kocsmazajt egy még hangosabb dübörgés és a dübörgéssel keveredő ismeretlen halandzsa zaja zavarja meg youtu.be/gNI5eAWCWHI
Páran kiváncsiságból kinéznek. Az épület előtt egy lánctalpas Niva fékez le, majd rükvercből a kint hagyott speeder bike-okon, lovakon, banthákon, unikornisokon ferdén keresztülhajtva leparkol. A kíváncsikodók tátott szájjal bámulják az eseményeket. A zene elhalkul, a motor leáll. A járművet, egy hatalmas massza rázza le magáról nagy hörgések közepette. Körvonalai láttán az ablakból visszamásznak a kukucskálók, és ha mi sem történt volna, ott folytatják a pár perccel ezelőtti tevékenységüket, ahol abbahagyták. Erősődő hatalmas, de kissé bizonytalan lépések közelítenek lassan a kocsma bejárata felé. Tibi nyel egy hatalmasat, és kicsit visszalép a pulttól. Az ajtó nagy robajjal berobban, magával ragadva egy ügyetlen rohamosztagost. A kocsmában síri csend honol, minden tekintet a bejárat felé szegeződik... valahol felsír egy ewok. Az ajtón bepréseli magát egy csukló, gigantikus méretű, terepnadrágos, usankás, szakállas ork. A hátán hatalmas kalapács, az agyarain aranykorona. Jobb kezében egy megkezdett üveg vodka. Tibi idegesen törölgetni kezdi a pultot.
- VÁSUMÁTTY!!!! - ordítja el magát kedvesen az ork, és a maradék szesz gyors lehúzása után az üveget egy lendülettel a tömegbe dobja.
IvanYakovRambovitch 2015.10.12 10:09:56
- Milyen barátságos fogadtatás! - gondolom magamban, miközben odavonszolom magam a kitöltött potyaitalhoz, arrébtolva az utamat keresztező lényeket. Lehúzom a gégepukkasztót, majd fintorogva, nagy csámcsogások közepette elfogyasztom az előkészített chilipaprikát, eleresztve egy halk és láthatatlan bűzfelhőt... Grúmsz és Ájvorl redves farkaira egyszerre... Túlontúl sok volt a gorenvicki mustáros kutyaburgerre az a vodka! Miközben a paprika utolsó darabjait rágcsálom hiányos fogazatommal, körülnézek egy kicsit ork fehérnép után kutatva. Egy ewok, orrát takarva, sikítva esik össze. A hozzám közelebbi asztalnál ülő két kártyázó elf közül az egyik öklendezni kezd. Tibi, - arcát egy koszos ronggyal takarva rámnéz, és köhögve megismétli: - József, toborzás...khkh... ott... kkh kh, majd ujjával a tárgyaló felé mutat. Elindulok a helyiség hátsó irányába.
- RUSZPUTUJCSH! - köszönök a bent lévőknek. Leveszem a kalapácsot a hátamról, és rátámaszkodok. - Yakov vagyok, szlovjet ork, harmadik generációs harcos-sámán-kovács-bárd... őőő vagyis... bárdsámánkovácsharcos...izé...kovácsharcossámánbárd.... Na jó, felejtsük el a sámánt. Amúgy is csak a rontásokhoz értek...azok közül is inkább a gyomorrontásokhoz.
Pár másodpercnyi kotorászás után kihúzok egy kis piros könyvet, amibe belelapozok, és kinyított állapotban József elé rakom. Közben gyanakodva méregetem a társaságot.

Az oldalak az alábbi információt tartalmazzák:

Név: Ivan Yakov Rambovich
Szül: g.r.i.sz.: 2837 Vybork, Szlovjet Birodalom
An. n.: Agina Vorkovna

Erő: 19+
Gyorsaság: 9
Állóképesség: 17
Ügyesség: 11
Intelligencia: 4
Karizma: 6
Szerencse: nem szükséges...