Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lady Arielle

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A városból egy bő fél óra alatt keveredtek ki és hagyjátok magatok mögött, dacára a frissített térképalkalmazásnak. A perem részen elhelyezkedő polimer,cellulóz panelekből kíváncsi tekintetek követik az autótok útját. Az ott lakók a kezük ügyébe keveredő szemet…..
Lady Arielle 2015.10.16 21:56:38
Az indulás sem volt egy nászmenet, s hogy az ájjert biztosították a rizsszoró, kevésbé örvndő násznépnak aligha beillő őslakosok.... épp csak átmeneti szállásra járt már bennem a lélek, mire a kuriózumnak is beillő templomhoz hajtattunk.
Lelkes szaktársam máris beoltotta magát, bár nem biztos hogy ez a tuti álca, de ő tudja, vagy sem.
Kecsesen kikecmergek és lehuppanok, figyelmezve az ádáz küszöb csalárdságaira is.
Lenyűgöz a látvány, akár a Pokol kapuja maga! Felmered a kíváncsiság a bensőmben, vajh Lucifer is képviselteti e magát a mai partyn?!

Újabb kérdés csírázik a szőke tincseim rejtekén. Ha az őrök játékkal ütik agyon a végtelen időt, akkor hagyhatnánk míg az idő győz és a két deikvens kifárad.
Ám a csapat gyűlést tart.
- No Mókus örs, akkor figyelmezzetek! - kuncogok fel kajánul. Odébb lépve a templomi lépcsőkre irányozom szavaim sava borsát.

- Minek a sok pilács, ha egyik sem világítja meg játszitársad csalárdságá!? Tán számold meg hány köved maradt a táblán! Ha észreveszed a hiányt én a helyesben az ellenfelem fogaival pótolnám a hinyzó kövecskéimet! - cifrázom oda a rengeteg szemmel rendelkezőnek.
S míg ő lefordítja magának és a feldolgozás is megtörténik a csapattársaimhoz fordulok.

- Ez tuti bunyó lesz! Bemegyek bukiként, felveszem a fogadáskat, tétre helyre befutóra! S míg én elcsavarom a fejüket, ti akár tovább is húzhattok a meneten, míg meg nem válik a testüktől. A végén risztelünk! - dobom be az ötletem s nézek rájuk érdeklődést színlelve.
Lady Arielle 2015.10.17 21:50:42
A Király(the King) lám feledve méltóságát máris pózol a kocsi rejtekében. Félszemmel figyelem a mesteri testátformálást. Hörgése oly élőholt szerű hogy felmerednek gerincem mentén a pikkelyek.
S hogy befejezi az imitációt és megszólal kis mosollyal nézek rá.
- Oh én nem is össznépi bunyóra gondoltam, elég ha azok ketten esnek egymásnak. Csak a fogadások hevét kívánnám veletek kihasználni. Míg ők szurkolnak téteket halmoznak addig ti a hátsó soroktól indulva szépen az epicentrumig öldöshetitek őket az észrevevésig növelve az esélyeinket. Ha elszabadul a pokol, akkor persze beszállok majd az agyaraimmal, karmaimmal én is.- pontosítom az ötletem.
Elkapom az érmét és emekül mulatok.
- Ej aj látom okosan használod a benfentes információkat..- bólintok felé elismeréssel.

Iván is csatlakozik a tét tevőhöz és kis erszényembe csúsztatom az érmét.
- Kissé heves a terv. Ha ezt választjátok, akkor egyrészt buktátok a téteket, másrészt ha az erőterv a nyerő, akkor én addig lemosnám a kocsit, míg ti henteltek, aztán mennék elegánsan tunkolni, kihagyva a kenyeret. A szénhidrát nem tenne jót légies alakomnak. - pillantok körbe kérdőn.

King indul és szinte ingerenciám támad kart karba öltve belépni az oldalán.
Ha elkezdődik a tánc, akkor a még hezitálók figyelmét lekötve próbálom begyűjteni a mi és a saját életükre fogadók tétjeit. Merészen felverem az értéket, 20:1-hez ígérve az esélyeket. Hangosan kimondva az ő javukra, de persze titkon remélem, hogy a fiúk aratni fognak. Midőn elfogytak a tétek, igyekszek én is besegíteni a nyerési esélyünkbe, egy egy fogadót magammal rántva az oltár mőgé, gyors kegyeletteljes karommetszéssel távolítom el becses koponyájukat a gereznájuktól. Élvezettel gurítom el a fal mellett az említett testrészt, igyekezve a golyózás szabálait maximálisan betartani, miszerint minél több fejjel koccoljon az éppen elgurított darab.
A Intergalaktikus szolgáltató szerint új kétes elemek jelentek meg a rendszerben. Ön és közveszélyesek, így mindenki arra intünk, hogy kerülje őket el messziről. Szerencsére egy szemfüles ork festő művész résen volt, és meg örökítette őket az 5 perces hírnév…..
A pult melletti ajtó mögött meglepően nagy helységet rejt. Az egész terem neonzöld színben úszik , ami egy idő után zavarja a szemet, a falon poszterek hétvégenként Ravebuli szokott itt lenni. Bevonultok, ki-ki a maga módján, elhelyezkedtek a hosszú asztal körül Józsué az…..
Lady Arielle 2015.10.15 21:15:20
Békésen szívogatok, miközben holmi küldetésről folyik a csevely.
Zombik..ahha..aztán tán tovább vagy előtte? Nem is igazán értem, lényeg hogy follyon a vér!
A melák aranyos, méghogy én manci ?! Dühösen lököm el magamtól a már amúgy is aszalódottra szívot tetemet. Már valahogy nem ízlik, lehet mert már szobahőmérséklet alá hűlt (?), de mindegy is. A paprikás méreg futkosik bennem.
- Hát ide skubizz IVÁN! - hangsúlyozom ki az általa utált nevét.
- Manci a ruszki sztyeppén mínuszban fogantatott fagyott elméjű nénikéd! Akkor sem huppannék melléd ha Te lennél az uccsó hímtag a föld tekéjén! Jó lesz ha vastagon tekered be nyári negyvenben is a gigád környékét, mert lehet nem vételezek Tibinél vérkonzervet, hiszen jössz te velünk élelemforrásként magadtól is! - pörkölök a nyamvadt orosz alá élvezettel.

Majd a csapat felé fordulok.
- Hosszú és élvekben teli életet mindenkinek! A nevem Lady Arielle, de a tisztelet megtartása mellett persze rövidíthető. Atyám a jó Zeusz. Szűlőhelyem az óceán mélye. S mint Walt Disney volt oly szíves megfilmesíteni az életem, az pixelről pixelre igaz! A háromágú szigony igencsak halálosztós fegyver, bár kell egy nap míg összepuzzlézom, vagyis közölnetek kéne előre, mikor osszam a halált! A napfénytől legfeljebb csillámlóssá válok mint a Tvilight hősei. Hathatós Poison, sokért vettem. Ha éhes vagyok akkor majd igyekszem nem játszó karaktereket taccsra tenni. Alszom ahol tudok, teszem fel mindjárt kalandindításkor a kocsi HÁTSÓ traktusában - nézek jelentőségteljes lenézéssel az oroszra.

S ha kifelé indulunk végre, akkor magam mögött hagyom a korpuszt és gyorsaságot használva, úgy egyheti vérkonzervet próbálok lenyúlni Tibi pultjából.
Ezen az átlagos estén is mint minden este Tibi bácsi kocsmájában történik valami. A városban terjed a hír hogy jó kis bunyó van kialakulóban a csehóban. A fogadások kettő az egyhez a robotemberre, hisz neki keze is zenélt. A hős szerelemes nem annyira kapós úgy fest, pláne hogy…..
Lady Arielle 2015.10.12 21:33:09
@Eszka:
Valahonnan mégiscsak tudta a Nagy Néven Nem Nevezhető, hogy hova vezesse aprócska topánom lépteit. Mióta az óceán Boszorkája lábat adott, s az az ostoba herceg kinyiffantotta, hogy csilingelő hangom visszkobozza tőle....
Na de a herceg is ott végezte, ahol a többi vértasak, alig egy éjnyi élvet hagyott maga után....
- Béke poraikra! - emelem magam, majd az ajkam elé a kocsmáros ujjai közül kicsent fiolát.
Tarsolyomból két ezüst pikkelyt dobok a pultra, remélve konvertibilis ezen a tályon is.

Már már épp morrannék a merészre, ki elém veti a még meleg tetemet, ám időben kapok észbe, nem jegyajándéknak szánta.
Érzékeny orromet gépzsír és olaj szánamas szaga csapja meg.
- Miért kell elrontani minden élvezetet? - tépem ki a monoszálas alkatrészt, mert félek csorbítaná a szemfogam, ha óvatlan találnék harapni tán.
Tekintetem magabiztosan csillan a csaposra.
- Mindenhol aratok nem kevés sikert, s ha nem?! Nos akkor én aratok míg a halál a nyomomban motoz - sóhajtok jólesően.

Már már épp szívóágra kerül a kiborg amúgy is végzetes léte, mikor élvezetemet a berobobbanó pimasz tohonya hegy zavaja meg. Körmeim szikrázva csikordulnak a savmarta pult lapján, ahogy bájaimmal kiérdemelt vacsorám kerül féltésre.
Kapva kapok az alkalmon és a prédán, midőn egy idegen valami csapattanács félére invitál.
Felkapom a tetemet és a nyomába indulok. Utamat menetközben, a kiborgból kiberhelt, súlyfelesleget alkotó, teljesítmény növelők szegélyezik. Arra azért vigyázok, hogy ne vérezzen el idő előtt a prédám.
A helyiségbe lépve szinte gyöngéden heveredek a lassan szívogatott pillanatnyi partnerem mellé, abban reménykedek, hogy itt nyugodtan élvezhetek végre. Kultúrlény lévén mellőzöm a szürcsölést.