Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CirrMurr

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meghalt Michael Jackson!Megszületett Michael Jackson!Nagy művész volt, és egyre nagyobbnak fog látszani.Csodásan tiszta ember volt, akit ki lehetett használni, be lehetett csapni, ki lehetett zsebelni, élősködni lehetett rajta. De Michael Jackson összemocskolva is fénylőn tiszta…..
CirrMurr 2010.03.18 10:02:58
Tisztelt uram!

Az Ön fenti cikkét egy hozzászóló másolta be a borsonline.hu mai Michael Jackson-nal kapcsolatos cikkének hozzászólásai közé, ott fedeztem fel. Ahogy ott is, most itt Önnek is leírnám, a cikkel kapcsolatos észrevételemet:

A cikk viszonylag pontos, két dologgal nagyon nem értek egyet, egyik hogy szerintem nem csak a maga műfajában volt pótolhatatlan, úgy gondolom még egy ilyen tehetség, és jótékony lélek nem születik erre a bolygóra..

A másik ami már dühít is: "aki feketeként fehér akart lenni.." HONNAN VESZI EZT A BAROMSÁGOT?

SOHA NEM AKART FEHÉR LENNI, MINDIG BÜSZKE VOLT A SZÁRMAZÁSÁRA!!! Nézze meg az Oprah Winfey interjút:
"Jackson told Oprah Winfrey in a 1993 interview, "I'm a black American. I am PROUD TO BE A BLACK AMERICAN! I am proud of my race, and I am proud of who I am. I have a lot of pride and dignity of who I am.

"I have a skin disorder that destroys the pigmentation of the skin. It's something I cannot help. When people make up stories that I don't like who I am, it HURTS ME," Jackson told Winfrey."
"
Ezt Michael saját szájából is meg lehet hallgatni, a bbc tribute videójában:

news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/8121209.stm

Csak a teljes igazság kedvéért...
Amúgy a cikk rendben van...

Soha, senki nem pótolhatja az EMBERT, mert ő az volt, csupa nagy betűvel.... a legjobb, legtisztább, és nem mellesleg a legnagyobb zenei géniusz..
Hiányozni fog örökké... éljen soká a KIRÁLY!

LONG LIVE THE KING!
A pop királyának tegnapi temetéséből világméretű médiaesemény és/vagy hisztéria lett, Timbuktutól Tiranáig mindenütt ezt adta a tévé, a rajongók az USA-ban mozikban is nyomon követhették az eseményeket, a németeknél egy sportcsarnokot is megtöltöttek azok, akik nem akarták…..
CirrMurr 2009.07.08 19:16:56
@fran7: Szerintem meg te vagy tévedésben. Mellesleg ha már idézel, legalább pontosan idézz! Én ezt írtam: "Tény: Olyan fantasztikus zenei örökséget hagyott hátra, amit nem fog tudni senki felülmúlni. "
Neked abban igazad van, hogy Bach, Wagner, Beethoven mekkora géniuszok voltak. Itt a hangsúly! Voltak! Michael Jackson előtt! És nem mellesleg ők a komolyzenében jeleskedtek, mások - általad említett, szintén nagyra becsült elismert emberek - egészen más területen alkottak nagyot. (Mellesleg ha nekem Rejtő a legjobb, akkor ki mondja meg nekem, hogy márpedig Dosztojevszkijt kell a legnagyobbnak tekintenem? Senki!)
Én a popzenéről, és Michael Jackson zenei munkásságáról írtam, és nem vitattam az elődei nagyságát. Én az utókorról írtam, és most is azt mondom, mégegy olyan ember, akkora tehetség nem lesz mint ő!
Én úgy írtam ide, hogy végig olvastam mások írásait, látom te nem.
Hogy jön ide, hogy az amerikaiai hogyan búcsúztatják a halottaikat?
Ki kérdőjelezte ezt meg? Nekem nem ezzel volt a bajom, hanem azzal, hogy néhány családtag - közismerten - nem volt jó viszonyban Michael-lal most meg odaáll,hogy a kamera őt is vegye. Szó nem volt arról, hogy a ceremónia miért ilyen volt.
Az utolsó mondatod annyira nevetséges, ne haragudj, de ahhoz fűzni nincs mit, mert értelmetlen, amit írtál. Szó nem volt ilyesmiről.
Sajnálom, hogy ennyire nem figyeled azok írásait, akiket később kritizálsz. Lehet kritizálni, de legalább legyen szó arról, amit az a másik írt, vagy mondott.
CirrMurr 2009.07.08 19:46:26
@EPluribusUnum: egyet értek veled. (Az apja végig rágózott, és közben vigyorgott,mint aki buliban van!).
A gyerekeket sajnálom nagyon. Paris-szel én is sírtam.
Speciel nekem tetszett Jermaine-től a Smile. Én nem találtam hamisnak, csak néha elcsuklott a hangja, és azért nem szabad Michael Smile-jával össze hasonlítani, mert a kettőjük hangja nagyon különböző.
DerBeste: szerintem Rejtő jobb mint
némelyik nagy orosz.
Nekem nem volt bajom a szertartással. Csak egyesek képmutatása nem tetszett. A szertartás szép volt, és abszolut rendben volt. Nekem.
Mötley egyéves születésapja alkalmából (kb. most lehet a doki szerint) megörvendeztetett egy fasza kis éjszakával és három-négy, jó mély karmolással, mindezt azért, mert minden istenverte szobamacska egy álruhás Kittenberger Kálmán. A tegnapi éjszakát ő egy fenyőfán, én meg…..
Ha Báthory Erzsébet és Irma Grese génjeit valahogy kereszteni lehetne és a végeredményt klónozni, majd hagyni, hogy reinkarnálódjon, akkor megkapnánk egy mintegy három és félkilós, fekete-fehér, orrán hitlerbajuszt viselő, első ránézésre cukipofának tűnő nőstény macskát,…..
Ezt a posztot főleg a macskatartók legaljasabb, de egyben leghatékonyabb fegyverének, a macska resetelésének/rebootjának szenteltem volna, de a természet beleköpött a levesbe, mert Mötley egyszer csak nagylány lett. Ha nem lennék amatőr macskatartó és persze ha jobban odafigyeltem…..
Vasárnap délutánra sötétségbe borult a magyar szerverekről futó szájtok jelentős része. Az adsl-előfizetők százezrei pedig rémülten pillantottak a kihűlt vonalra. No net today.Webmail-szolgáltatásokat, bankok szájtjait, a BKV honlapját vagy például az iWiW-et is érintette a…..
2007. január 24.-én, vagyis éppen ma két éve írtuk meg a Cukiság blog legelső posztját, abból az alkalomból, hogy megszületett Layla, a világ első lombik orrszarvúja. Köszönjük, hogy azóta is folyamatosan kattintanak ránk, tegyék ezután is, még a korábbinál is nagyobb…..
Kórházban van Mötley. Az első ijedtségen túl, racionálisan értékelve a dolgot, lehetett volna nagyobb baj is, de az ember sok mindenre képes akkor, amikor a négyhónapos kölyökcicája olyan iszonyatos hangokat ad ki, hogy a háta beleborsódzik, csak arra nem, hogy higgadtan értékelje…..
Lassan egy hónapja élünk együtt Mötley-vel, a fekete-fehér nősténycicával, és az első hetek rácsodálkozása után mostanra jutottam el odáig, hogy engem már nem nagyon lehet semmivel meglepni. Illetve de, így, hogy a lakásban ott van velem egy 4 hónapos kölyökmacska, az udaron…..