Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rrd

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jaj de hülye ez a cím, igaz? Pedig a lényeget leírja! Amikor tavaly először elkezdtem írogatni arról, hogy kellene egy elég jó magyar kereső, akkor többen néztek teljesen hülyének. És bár ez mára nem sokat változott, de eljutottunk odáig, hogy több olyan hazai kereső is…..
rrd 2009.11.10 15:47:19
A márciusi és a mostani interfészátalakítással egyre csak gyengült a kisalkalmazások megjelenése Facebookon belül. Akik emlékeznek még a 2007-es Facebookra, azok tudják, hogy anno sokkal jobban tudtak terjedni az ismeretségi hálókban a különféle kisalkalmazások. Hol vannak már…..
Hatvanháromezer helyen jelent meg az elmúlt napokban a weben, hogy a nyilvánosságra került hotmailes jelszavak között a leggyakoribb az "123456. Nos, sajnálatos módon a jelszavak elemzése nem tért ki arra, hogy hány ideiglenes vagy tesztaccount lehet a kikerült adatok…..
Gyors. Gyors. Gyors. Könnyű. Kiváló a fájlletöltés-kezelés. Nagyszerű a FF-import. A Google-szolgáltatások támogatása. Kiváló tab-kezelés. Nagyszerű interfész. Persze szokni kell, mint minden újat, de már most érezhető, hogy lehet élni Chrome-mal is. Nagyon hianyzik a plugin…..
Egy magára valamit is adó webszájt ma már ad néhány tartalmi feedet. Feedhirdetésekben ugyanakkor egyelőre kevesen gondolkoznak. Pedig a webszájtok valójában maguk alatt vágják a fát, ha engedik látogatóiknak, hogy hirdetésmentesen jussanak hozzá a tartalomhoz. Van jó pár…..