Regisztráció Blogot indítok
Adatok
macskakő

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Vogue US decemberi számában Lady Gaga a gonosz boszorkány szerepét kapta meg a Jancsi és Juliska című meséből.Annie Leibovitz készített ugyanis a magazin számára egy fotósorozatot, melyet a fent nevezett mese ihletett meg. Juliskát Lily Cole, Jancsit Andrew Garfield…..
macskakő 2009.11.09 12:03:37
Még mindig nagyon sokan vásárolnak kizárólag hazai online boltokból, holott sok esetben nem csak az amerikai, de az európai kínálat is sokkal kedvezőbb. Olcsóbb hozzájutni bizonyos dolgokhoz, ha valamelyik másik európai országból rendeljük.Az Európai Bizottság tervei szerint az…..
comment:com Aki nem tud arabusul... 2008.09.18 14:51:00
Azt hinné az ember, hogy nemzete himnuszát elénekelni könnyű dolog, általános iskolás kora óta volt ideje gyakorolni, erre tessék, jön a Vikidál-manőver vagy a Király Linda-manőver, ugye. Az amerikai himnuszba is beletört már a hangja nem egy celebnek, most legutóbb egy Kat DeLuna…..
macskakő 2008.09.18 19:57:11
www.youtube.com/watch?v=IJAo8ozkXxE

SNL - national anthem ;)
Maya Rudolph

legjobb :)
comment:com Annyi a Dirtnek 2008.06.10 15:55:48
Nu, ha valaki nagyon rákapott Courtney Cox bulvárújságírásról illetve annak mocskosabbik oldaláét ecsetelgető Dirt című sorozatára, akkor most sírjon sokat: az F/X bejelentette, hogy a (csonka) második évadnak nem lesz folytatása, másfél szezon elég volt a mérsékelten…..
A MadTV nagyon vicces társulatát itthon sajnos eléggé elhanyagoljuk, mi sem fordítunk annyi figyelmet rájuk, mint megérdemelnének, így nagyon örültünk, amikor mókus és macskakő elküldött egy-egy nagyon vicces videót nekünk. Azért imádkozunk a kisméretű Geszti…..
A Viasat 2001-ben a hazai televíziózásban úttörő vállalkozásba fogott, amikor elindították a Bár című valóságshow-t, ami egy Fashion Café nevű szórakozóhelyre (és gyanútlan vendégeire) szabadított rá egy csapat fiatalt. A műsor és a formátum itthon akkor még ismeretlen…..
A Nerve.com szedte össze az 50 legjobb álreklámot vagy reklámparódiát (ahogy tetszik), főleg a Saturday Night Live-archívumból, mert ezt el kell ismerni, hogy ennek a műfajnak ők a nagy mesterei. Sajnos nem minden videót nézhetünk meg itthonról, de javarésze azért megy, a többit…..
Tegnap sorozattal kezdtük, ma sporttal - fő a változatosság. A Bajnokok Ligája legjobb nyolc csapatából négynek a kiléte már ismert (Arsenal, Fener, ManU, Barca), ma csatlakozik hozzájuk még három (az Inter-Liverpool derby jövő szerdán lesz), az m1 pedig a Real Madrid - AS Roma…..
Végre egy olvasó, aki tisztában van azzal, hogy ő igazán értékes. A gyári szalagmunka nem csak az Egészséges erotika alkotóját, Tímár Pétert ihlette meg, hiszen kevés szexuálisan vonzóbb dolog van egy ennyire kötött munkánál, amiben az érzelmeket és a testiséget teljesen a…..
macskakő 2008.03.04 15:46:38
Mi lehet ideálisabb egy olyan osztálykirándulásnál, ahol 13 fiú és 1 lány? Ha fordított az ivararány, és az az 1 is én vagyok. De sajnos ez nem az a sztori. Itt egy triatlonozó sráccal kavar egy röplabdás lány. A sportszerelmeknék nincs is szebb dolog, de vannak sportok, amik nem…..
Lélekmelengető, úgynevezett emberi történet, amit régebben rézmetszeten örökítettek volna meg, a mai pixelizált korban pedig, ahogy nézzük, kamerás telefonnal. Az Ember, akinek feladata a Köz megtisztítása a fizikai szennyeződésektől, néha elfárad, megadja magát a Zsarnoki…..
macskakő 2008.03.04 12:41:36