Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sz.Z

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy ismét tombol a nyár, az ember szívesen tervezget tengerparti utazást. Izgalmas és gyönyörű helyek itt, az öreg kontinensen is akadnak, ezért nem muszáj távoli országokba repülni. Mutatok Önöknek néhány elérhető közelségben található úticélt Európán belül. 1. Łeba, Lengyelország Bár…..
Sz.Z 2016.09.10 13:03:48
@VPBA: Hát akkor hamarosan lecsekkolom! Dhërmi nem biztos,hogy belefér,de Saranda,Gjirokastra,Berat biztos, Tirana,Shkodra talán. A fórumon sokat segítesz Te is és a férjed is,köszönjük!
Valakinek van infója.mikor lesz fapados Albániába?
Sz.Z 2016.09.10 13:50:01
@imant1982: Igazad van,airbaltic... Nekem a fapados a wizz meg a ryan...
Számos olyan hely van a világban, amiről nem tudunk, pedig érdemes lenne megnézni. Csak éppen nincsenek a legkedveltebb utazási célpontok között, nem köszönt ránk a turista magazinok és utazási irodák címlapjáról. Jöjjenek velem egy rövid képzeletbeli utazásra, megmutatom Önöknek a világ elrejtett…..
Újabb fasza célállomásokra juthatnak el fillérekért a magyar utasok, Lengyelországba fapados busszal, Macedóniába repülővel. A Polskibus naponta kétszer és már egy ezresért elvisz Krakkóba, ha a borzasztó weblapjuk nem rettent el a foglalástól. A Baltikumra fókuszáló, de két…..
Valami elindult a VOLÁNBUSZ-nál is: már 999 forintért vásárolhatóak nemzetközi jegyek. A Nyugat-európai start-up busztársaságoknál megszokott az 1 eurós bevezető jegyár, de most a VOLÁNBUSZ is lépett: 999 darab nemzetközi buszjegy bő 3 euróért megcsíphető. Ilyen olcsón még…..
Az olcsó fapados légijáratok mellett eljött a pár eurós buszok ideje is, a földön is fillérekért lehet utazni. Teszteltünk két faszának tűnő külföldi szolgáltatót Párizsból Amszterdamba és Finnországban, meg utaztunk pár órát itthon is. Gyors összehasonlításunkban nem…..
Sz.Z 2015.10.16 14:24:06
@ébrenjáró: Lehet,hogy neked nem új,de talán valakinek hasznos.Mint ahogy én is találtam itt olyat,amit még nem ismertem. Okostojás.
Sz.Z 2015.10.19 09:47:21
@Expresszbusz:
Olvasták a cikket,és elszégyellték magukat...?