Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Puhi

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Stuvi Blog A fiúkáink 2017.02.28 23:59:38
A nagyon kedves kommentbetyároktól már megkaptam, hogy milyen b@szatlan lehetek, ha folyton a pasizás a téma. Köszönöm az aggodalmat, jól vagyok! És képzeljétek el miről fogok ma írni… a FIÚKRÓL! Szegénykéimet olyan fura közhiedelmek lengik körül, hogy nem is értem… Elvileg, a legendák szerint,…..
Stuvi Blog Pár kapcsolat 2017.02.12 11:00:00
Mármint én, nem a többi stuvi. Nem általánosítok. Van itt mindenféle példa. Igazi pasifaló, örök próbálkozó, barátnő, menyasszony feleség, anyuka… Én speciel csak simán szingli. Nyilván rájöttetek már, hogy ennek az elviselhetetlen személyiségem az oka… :D Csak viccelek.…..
Puhi 2017.02.13 15:03:36
@mennyi?husz!:
Teljesen igazad van!
Remélem, majd lekopnak...
Puhi 2017.02.15 23:16:38
A cím nem túlzás, a Game2: Winter című orosz túlélőshow minden jelentkezőjével aláíratnak egy nyilatkozatot, miszerint tudomásul veszik, hogy a műsor folyamán  életüket veszthetik, megsebesülhetnek, megerőszakolhatják őket. Eddig hatvanan jelentkeztek, köztük egy amerikai és 59 orosz. A…..
Puhi 2016.12.17 12:35:21
@dreamhotep:
Oximorontól még távol áll, de értem az ellentmondást, amire utalni szeretnél vele...
Padlótól a plafonig, egymás mögött 6-8 sorban állnak a palackok, melyből a legolcsóbb is 30 ezer forintot ér“Megközelítőleg 15 milliárd forintnyi bor van a pinceajtó mögött” - állítja alkalmi idegenvezetőnk, mire akaratlanul is elkezdem fürkészni a pince védelmi…..
Mobildaru Blog Húsvéti csemege 2011.04.24 08:31:00
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek! Szép darus munkák: 2010 Show Reel (aka. SlamJam) from BISON on Vimeo.Unloading Bridge Steel on the Chelsea River from Stephen SetteDucati on Vimeo. ..
Mobildaru Blog Demag és majmok 2011.04.16 16:01:00
 Nem csak egy antaktiszi pingvinnek tetszik egy lánctalpas daru (Antarktisz - Sennebogen lánctalpasok), hanem a dél-afrikai majmoknak is. A daru Terex-Demag CC2500-1 (500 tonna, 6140 tonnaméter, 168 méter). A videó 1. és 2. része.(Az ötletért köszönet flyjib!)..
A 073 401 gyártási számmal rendelkező volt az első európai Liebherr LTM 11200-9.1 típusú daru.   Tulajdonosa a holland Van Marwijk Kraanverhuur B.V. ma sincs a világ legnagyobb darus cégei között. Családi vállalkozásként 1976-ban még csak nyolc autódarujuk és 13…..
Kecskusz szörnyű összeesküvés áldozata lett. Jóhiszeműen elhitte, hogy a frissen érkezett zsemlék legalább az első néhány órában fogyaszthatók lesznek. Tévedett. Az első sokk után okulásunkra videóra rögzítette a ropogást. Zsemlepornó a levél után: Ismételten meggyűlt…..
Puhi 2011.02.26 11:31:21
@KecskeDotyi:
Azt elárulod, hogy melyik városban, vagy esetleg még pontosabban, hogy melyik üzletben vásároltad?

Köszi!
Az amerikai Lampson az egyik legrégebbi nagy lánctalpas darukat gyártó és bérbeadó cég. 1999 márciusában  egy szaklap így mutatta be a cég legújabb és legnagyobb lánctalpas daruját: Megjegyzés: A cikk és a fordítás nem teljesen egyezik az…..
Az Antarktiszon és magán a földrajzi Déli-sarktól 100 méterre, a tengerszint felett 2835 méter magasan fekvő Amundsen-Scott Déli-sark Állomáson is dolgoznak daruk. A fél évig tartó napfényes nyárban -28 °C az átlaghőmérséklet, a szintén fél évig tartó sötét télben -60…..
A különleges teleszkópgémes nagyok ritkán emelnek együtt párban. A Liebherr LTM 11200-asok cuxhaveni (Ketten Cuxhavenben) emelése mellett, ez előfordult a Grove különleges GTK1100-asával is. A 140,2 méteres emelés a folytatásban.  A Dillinger Hütte acélipari vállalat…..
Egyik olvasónk, Márk küldte be ezt a képet, amin minden bizonnyal a hivatalosan legöregebb iPhone látható:Ezt nézzétek, ma előtúrtuk a főnököm iPhone 3G-jét, és bekapcsolás után megdöbbentünk. Ilyen régi iPhone lenne? A 4021 nap standby simán több, mint 11 év. Már 2000-ben…..
Mielőtt elindítod a videót gondold át, hogyan vennéd le a hidat a helyéről és tennéd ki a partra.Rendelkezésedre áll a két daru és egy tréler, a vizen nincs semmilyen eszköz és nem is teheted bele.A daruk nem tudnak ekkora teherrel még a középvonalig sem benyúlni. ..
Hogy az itt leírt információmennyiség töménységét oldjam, az egyik kedvenc ukulelés videót megosztom veletek (sok kedvenc van, időről időre lesz egy-egy ilyen "lazább" bejegyzés is). Azt a címet is adhatnánk ennek a videónak, hogy "Mire képes az ukulele?",…..
Nagyon úgy tűnik, hogy Panni egy olyan tipikus helyzet külső szemlélője volt, amikor két hülye megtalálja egymást, aztán beindul az adok-kapok, kölcsönös szivatás...Csináltam már néhány képet a közutakon, amiket aztán valahogy mégsem küldtem be, nem is írtam még Neked soha,…..
Puhi 2010.10.17 12:06:14
@Clearvoyance:
Nem kell annak 3.5 t-nál nehezebbnek lennie (össztömeg)! Elég, ha a forgalmiban tehergépjármű a megnevezés, és máris csak 80 km/h-val mehet autópályán!!!
  Még közel sincs vége az idei MotoGP szezonnak, mi több, az igazi tűzijáték még csak most kezdődik. A világbajnoki címeket ugyan lassan borítékolhatjuk az illetékeseknek, azonban az érmekért még keményeket fognak meccselni.   Egy kis játékra invitálom az olvasókat.…..
Puhi 2010.09.07 12:57:39
A szövegértelmezésben mindig fontos a hatásvizsgálat, illetve az olvasó és szöveg közti viszony reflektálása. Na, ez itt megtörténik. Kegyetlen ez a nap, mert mai második sztorinkban is szíveket taposnak laposra, ráadásul olyan kíméletlen módon, ahogy csak a legtökéletesebb…..
Gyerekek, tudom, ma este van a buli a Parázsban, jó mulatást nektek, érezzétek jól magatokat, míg én Szombathelyen húzom majd az igát. DE: van itt valami, amiről muszáj beszélnünk, és mivel egy nagy szerető családként tekintek önnön magunkra, ezért vitára bocsátom a…..
Csodálatos a férfiak életigenlése, az örök vidámság megtalálása, ahogy leírja, hogy egy olyan oldalon, amit a kollégám programozott. Hogy ott beszélte ki a felesége. Hogy megcsalta. Mert az emberek szaggatott szívű érzéketlen lények, geci világ, én mondom. Sziasztok. Nos…..
Puhi 2008.03.19 14:08:54
Távkapcsolat, Spanyolország, Madrid környéki kisváros, mi mundo azul. Egy férfi az életében egy nőt és egy várost szerethet. De egy nő hány férfit és hány várost? És mi van akkor, ha a lány nem tud elszakadni egy országtól, annak kultúrájától vagy a férfitól? Louis olyan,…..
You could beg for forgivenessas long as you likeOr just wait out the eveningand always ask me whySzépjóestét gyerkőcök! Eredetileg az I Will Survive-ot akartam másodiknak a sorozatban (majd jön az is), de bréking van, mert kint zuhog az eső, én meg egy olyan eszméletlenül gyönyörű…..
Puhi 2008.03.04 10:41:51