Regisztráció Blogot indítok
Adatok
speech

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyílt levélben fordult a magyarországi zsidósághoz és minden jóakaratú emberhez Pajor Tamás dalszerző-énekes, Dániel Péter ügyvédnek a magyar válogatottat és magyar szurkolókat - végső soron az egész nemzetet - gyalázó nyilatkozataival szemben. Ami biztató: a felhívást egy óra alatt több mint ezren…..
Vakkomondor D 1614, jelentkezz! 2016.06.12 15:52:00
Brékó, brékó! Szolgálati közlemény!  D 1614, jelentkezz, D 1614, jelentkezz! Az 1982-es évjáratú D 1614 eltűnt. Keressük. D 1614, jelentkezz!  ..
Kihirdették a teheráni Holokauszt-rajzverseny eredményét. Az első díjat egy antiszemita francia karikaturista vitte el, de a többi díjazott alkotás üzenete is egyértelmű. Az először Mahmúd Ahmadinedzsád akkori elnök által 2006-ban meghirdetett versenyt tíz év után rendezték meg ismét, immár az Irán…..
speech 2016.06.02 18:25:15
@75. Vladys: Ha úgy érti a rajzoló, hogy a palesztin jeruzsálemi főmufti Hitler legszorosabb szövetségese volt, és a nácik örökségét ma a palesztin terroristák viszik tovább, akkor valóban helytálló a rajz. csak attól tartok, nem ezért kapott díjat...
cionizmus.blog.hu/2015/10/21/hitlert_a_jeruzsalemi_fomufti_gyozte_meg_a_zsidok_kiirtasarol
Több mint ezer olvasói visszajelzést kaptunk a Felház mozgalomról megjelent írásunkra. Köszönjük mindenkinek, hogy megosztotta gondolatait, véleményét. A reakciók Facebook-oldalunkon és az eredeti cikk alatt olvashatók. Az alábbi nyílt levelet tartalma és terjedelme miatt külön posztban közöljük, de…..
speech 2016.04.24 13:07:33
@Gosig Ratta: " Várom, hogy a Felház elhatárolódjon a vs.hu Ádámjának véleményétől. Tényleg! Az lenne a legmegnyugtatóbb.” -Persze, de mondjuk ezt célszerűbb lenne tőlük megkérdezned, nem itt várni a választ
Több mint egy évvel a bemutató után eljutott a Saul fia oda, ahová először kellett volna: Németországba. A fogadtatás megdöbbentő: a nagy német lapok többsége szerint a film „láger­giccs”, „szellemvasút”, „kizsákmányoló erőszak-pornográfia”, egyszóval: “hányingerkeltő”, és “ugyanazt a…..
speech 2016.03.15 12:54:07
@Buchhalter: "Nem kéne már lezárni ezt a holokauszt hisztit?" Herr Buchhalter, elkezdeni nem kellett volna. Mármint nem a hisztit, hanem a holokausztot. Például akkor nem lenne ilyen kényelmetlen film sem.
Nem használhatják a NASA munkatársai levelezésükben Jézus nevét – írta a Fox News, annak kapcsán, hogy a houstoni Johnson Űrközpont keresztény dolgozói panaszt tettek a lelkiismereti szabadságukat sértő jogi döntés ellen. A NASA korábban kifejezetten támogatta, hogy az űrhajósok kifejezzék vallási…..
speech 2016.02.17 13:48:09
@megamedve: De hát itt szó sincs az űrről: a NASA a keresztény munkatársait cenzúrázza az egymás közti (földi) kommunikációban. A hírlevelet nem az ufólényeknek küldik a világűrbe, hanem azoknak a kollégáiknak, akik feliratkoznak rá.
“Török pénzen, török megrendelésre, a török dicsőségre minaretet terveznek építeni Szigetváron, merthogy a régi romjai sértené a török vendégek érzékenységét. ... És Zrínyi emléke? Az utolsó 800 magyar és horvát keresztény lemészárolt emléke? Ők, tisztelt uraim, pont azért védték és védenék ma is…..
speech 2016.02.04 12:43:22
@Nagy Zoltáán: Szégyen, hogy a zsidógyűlölet miatt valaki a nemzetét is hajlandó szembeköpni, és azokat az oszmán hordákat mentegetni, akik miatt elbukott az önálló magyar állam. Az iszlám agresszió nem fényt hozott Magyarországra, hanem sötétséget és pusztulást. Ha Zrínyi, Jurusics, Dobó, Tomori és többi hős nem lett volna, a maradék is elveszik. Akkor is voltak, akik lepatkáltak a nemzet ellenségeivel, de szerencsére nem hallgattak rájuk.
speech 2016.02.04 13:55:29
@nalazo: A török agresszióval kapcsolatban mítoszokat emlegetni, és a Magyarország elleni dzsihádot az aktuális (vélt) közhangulatnak mentegetni maga a behódolás. Ez a szemlélet egyébként az 1989 előtti tankönyveket jellemezte. Az pedig, hogy egy történész érthetően és olvasmányosan írjon, néhány határral arrébb nem „bulvár“, hanem alapvető elvárás.
speech 2016.02.03 14:22:57
@imres: És akkor még nem is beszéltünk a janicsársorsról:
Az 1380-as évektől kezdték rendszeresen begyűjteni a szultánok a janicsárnak szánt foglyokat megfelelőnek ítélt 10 és 20 év közötti fiúk közül. A hadifoglyokból a szultánt egyrészt ötöd illette, ugyanakkor minden 10 és 17 év közötti fiúra igényt tartott az uralkodó. Ezekből az alkalmasak szintén a janicsárok közé kerültek. Előbb azonban el kellett jutniuk Isztambulba, de sokan már útközben megbetegedtek és elpusztultak.
A janicsáraga hivatalánál a muszlimmá válás jeleként kényszerrel körülmetélték őket. Meg kellett tagadniuk addigi keresztény vallásukat, és el kellett mondaniuk a muszlim hitvallást. Ezután többségüket rabszolgaként átadták török parasztoknak, hogy náluk megtanulják a török nyelvet és a szenvedések elviselését. A napestig tartó kemény munkához kevés élelmet és sok-sok verést kaptak. Néhány év elteltével az iszlám hitben és fizikai teljesítő­képességben megerősödött és törökül is jól beszélő fiatalokat a janicsáragák Isztambulba vagy a Dardanelláknál fekvő Gallipoliba gyűjtötték, és újoncszázadokba osztották be őket.
Ekkor még mindig nem fegyveres szolgálatot láttak el, hanem évekig nehéz fizikai munkákat, például középítkezéseket végeztettek velük. Végül felvették őket a janicsárok testületébe. Ezt követően már az állandó katonáskodás lett az osztályrészük. Mivel nem nősülhettek meg, sőt nem is érintkezhettek nőkkel, ezért nem volt ritka köztük a homoszexualitás. Mivel nem lehetett családjuk, a hosszú katonai szolgálat után – ha egyáltalán életben maradtak – többnyire betegen, rokkantan és magányosan kellett befejezniük földi pályafutásukat.
Muhammad Ali és Evander Holyfield után újra olyan királya van a profi nehézsúlynak, aki számára elválaszthatatlan a hit és a boksz. “Jézus erejével nyertem meg ezt a küzdelmet” – mondta a 27 éves brit, miután legyőzte a 10 éve veretlen világbajnokot, Vlagyimir Klicskót.…..
speech 2015.11.30 08:37:15
@udvaros: "tipikus parazitanövények": milyen aljas szöveg. Ugyan kin "élősködött" Tyson Fury, hogy életben maradt és bajnok lett? Nem veszed észre, hogy amikor embereket "parazitázol", Istent is gyalázod, aki életet adott Tysonnak és neked is?
Szerdán csodás szórakozás várta az ATV Kálmán Olga sasszéiban elfáradt nézőit a csatorna „A nő háromszor” című műsorában. A Szomszédok Julcsijaként ismertté vált műsorvezető a töretlenül fejlődő Magyarország két gazdag polgárával beszélgetett: Andy Vajnával és…..
speech 2015.10.10 10:25:15
beszed.blog.hu/2015/10/10/egyenes_beszed_44_millios_pert_bukott_juszt_laszlo
Juszt László perrel akarta eltüntetni Kálmán Olgát a képernyőről - derül ki abból a nyilatkozatból, amelyet Rózsa István, az ATV elnöke osztott meg a Facebookon. Juszt emellett 44 millió forintot próbált meg legombolni a televízióról, mondván ő találta ki az Egyenes Beszédet és az Újságíróklubot. A bíróság Juszt minden követelését alaptalannak minősítette és jogerősen elutasította, ám Juszt "A tévé ügyvédje" László szerint pervesztése csak azt bizonyítja, hogy "az igazságszolgáltatás a politika ágyasa lett."