Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vectra

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Nemzeti Összefogás katasztrófája rájött mekkora lehetőség rejlik a Duna áradásában ha erről is csak beszélnie kell lehetőleg az együttműködés szellemében persze de kiemelve önnön nagyszerűségét a végrehajtásban. Most nem az államadóssággal küzd, vagy a…..
Vectra 2013.06.11 12:37:47
@sembertius: Látom a szellemi fogytékosok is ideérnek lassan... Gondolkozz még egy picit, hátha sikerül kitalálnod kire értettem... :-)
Vectra 2013.06.11 13:27:31
@$$$=$$$: talán pont azért nem láttál mert olyan mint ballibsi nincs is. Ezt is ez a barom adta a szátokba. Nemtudom te hol voltál a Kádár korszak alatt, de valszeg méf a faterba liftaztél, és azért beszélsz hülyéket. Ha Janibácsit ismerted volna most tudnád miről beszélünk itt. Kisérteries a hasonlóság közte és az imádott vezetőd között tudod? Ez ami sok normális ember, és nem ballibsi vagy mi a szar csőrét böki... Gondolkozz el ezen. Vagy nézz utánna. Esetleg ismerkedj Castróval, Kubával, Észak koreával. Hátha feloszlik a rózsaszin köd...
Szóval a gond az volt, hogy vettem egy ilyen autót használtan, és természetessen nem működött benne az ülés fűtés. Ami elég bosszantó télen, főleg hogy benne van a kocsiban, és nem tudod használni...  Utánnaolvasgattam mindenféle fórumokon, VW klubbokban, stb. És…..