Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csaba Szeidler

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ellentétes üzenetek jöttek a hétvégén a Demokratikus Koalíció és a Magyar Szocialista Párt háza tájáról. Mindkét jelentősebb támogatással rendelkező ellenzéki párt szólt a másikhoz, meg a választókhoz is. Az MSZP veszekedős, a DK építkezős üzeneteket fogalmazott…..
Szubrina blog Migráns szitu 2015.11.10 13:58:51
Olvasom a híreket és kinyílik a bicska a zsebemben, amikor ilyesmiket olvasok: "A kormányzó szociáldemokraták aggódnak, hogy szavazókat veszítenek majd, mert a szélsőjobboldal meglovagolja az emberek tömeges bevándorlással kapcsolatos félelmeit (Svéd)" Bazmeg lelőni az összes kibaszott…..
Csaba Szeidler 2015.11.10 16:00:35
Ha kereszteny vagy akkor van meg mit tanulnod az elfogadasrol... Persze nem is lehetsz valoban kereszteny.
Sziria, nagysagrendekkel gazdagabb es kultrualtabb orszag volt a mienknel, csak ugye ott 5 eve haboru van. El kell, hogy szomoritsalak, de ha utananezel azt is lathatod, hogy a szir menekultek atlagos kepzettsege jobb a magyar atlagnal. Angolul is tobben beszelnek, mint mi.
Tudod, ezeket a baromsagokat a gazdasagi elemzok mondjak, peldaul Bokros Lajos, akit eleg sok orszagban hivnak tanitani ebben a temaban. A fene tudja neki jobban hiszek ezugyben, mint neked.
A ciganyozas, az uszitas vallasi vagy etnikai alapon az buncselekmeny Europaban, igy Magyarorszagon is. (BTK 332)
A problema az, hogy pontosan a te erveidet hasznalva jutottam mas kovetkeztetesre, mint te. Igy kell elfogadnunk egymast. Ha megy jo, ha nem megy ugyis jo.
Tudod, en Becsben elek joreszt. Itt 30 % a bevandorlo (1,8 millio lakosbol). Nagyon jelentos szamu koztuk a muszlim. Nyugodt lehetsz abban, hogy a te eletedben Pest nem fogja megkozeliteni ezt a varost sem kozbiztonsagban, sem elhetosegben.
A vallasok kozott amugy nincs komoy kulonbseg, de ha az ideologia alapjan kell valasztani akkor a muszlim vallas fenyevekkel jar a kereszteny elott....
A kovetkezo cikket ajanlom figyelmedbe. Az illeto ur a Mercedes gyar (talan mar hallottal rola) igazgatoja. Megkerestem neked magyarul, hogy ne kelljen a google forditoval hulyeskedni:
vilaghalo.info/v/valoban-gazdasagi-csodat-hozhatnak-a-menekultek-/
Csaba Szeidler 2015.11.10 18:51:52
Nagyon jo embert valasztottal. Tul sok igaz pont nincs az oneletrajzaban...

mandiner.hu/cikk/20151028_index_cafolta_az_osztrak_kormany_hogy_nogradi_gyorgy_tanacsokat_adna_neki

Kicsit helyesbitek a politikai vonatkozason is, ugyanis itt epp az oroszok vannak az olaj miatt, Putyin megegyezett a szir diktatorral egy olajvezetek epiteserol a haboru elott. Kicsit segitek megmutatni, hogy miert van haboru Sziriaban. Ha meg ezt is elolvasod utana egyszer meg az anyamat is szidhatod, el lesz nezve neked. Hidd el, erdemes elolvasni, nem mondanam, ha nem igy lenne. A cikkben kiter a diktator cselekedeteire is, szerintem az o helyzetukben te is haboruznal.

alexanderplatz.blog.hu/2015/08/10/magyarorszag_menekultek_egy_szir_szemevel_interju

Az, ahogy eddig errol a temarol beszelgettunk es az, hogy meg ezek utan is hajlando vagy a normalis kommunikaciora (ismerve a hozzaallasodat a temahoz es a vermersekletedet) az hihetetlenul boldogga tesz. Ha pedig ezek utan nem szeretnel velem politikarol beszelni csak a nyalasrol vagy masrol en tiszteletben tartom.
Szubrina blog A nyalásról 2015.11.09 07:53:12
Láttam Pixie-n egy bejegyzést a nyalásról, gondoltam most ennek hatására én is ejtek róla pár szót...egy pasi nyalt úgy életemben, akit őstehetségnek nevezhetek...az a helyzet, hogy nem kell bazmeg 30percig nyalakodni, hogy élvezzen a nő...hanem ügyesen elő kell készíteni a terepet...ha nem akarsz…..
Szubrina blog Unom 2015.11.04 21:45:49
Igen, unom már azt a sok ömlengős blogot a pixie-n. Dögunalom az egész, komolyan. "Ott térdeltem és vártam, vágytól izzó szemeivel nézett rám blábláblááááááááá..." Unom...és bocs, de nekem a madárka blog sem tetszett, ha olvastátok..."A Hold udvarában felsejlő lovasok vesszőparipájának kócos kis…..
Csaba Szeidler 2015.11.05 11:07:01
Szubrina blog Orgazmus 2015.10.26 09:40:00
Egyik párommal vettünk egy rezgős péniszgyűrűt, mert nekem sajnos, szimpla aktus közben, nincs orgazmusom, csak csiklóval együtt tudok elélvezni. Azt hittem, hogy ez a szerkentyű erre van kitalálva, de valahogy dugás közben alig ért a csikólmhoz, ráadásul a partneremet lelohaszotta, így sajnos nagy…..
Szubrina blog Switch 2015.10.17 07:30:00
Előre is szólok, hogy elnézést kérek azoktól a szviccsektől, akik elhatárolódnak attól, amit most írni fogok. Szerintem ez a kifejezés teljességgel képtelenség. Olyan nincs hogy valaki egyszerre szeret uralkodni és megalázkodni is, mert egy uralkodó soha sem alázkodhat meg, mert akkor többé nincs…..
Szubrina blog Temetés 2015.10.13 10:54:04
Ma temetésre megyek és mivel nem közeli hozzátartozó én csak támogatni fogom anyukámat, ezért arra gondoltam, önző módon bele fogom vizualizálni a koporsóba a bánatomat, az újdonsült csalódásaimat és megkönnyebbülten fogom nézni, ahogy szórják gondomra, bajomra a földet. Tegnap elment a net és alig…..
Szubrina blog "Használat" 2015.10.12 07:30:00
Azt hiszem, azért találom ezt a kifejezést, annyi férfi adatlapon, mert őket felizgatja a gondolat, hogy használnak egy nőt, úgy mint egy tárgyat, felettébb csodálkoznék, ha ez túlzottan sok szub nőnek tetszene. Biztos van, akinek igen, de többségben nem, én szeretek szubmisszív női adatlapokat is…..
Én, mint a soft BDSM, de inkább a D/s 24/7-re vágyók egyik képviselője, nehezen fogom fel, azt a fajta rendszert, amiben a legtöbben gondolkodnak a BDSM-mel kapcsolatban. Azt hiszem én vagyok a perverzebb, hiába ők kínozzák tűvel, meg húgycsőtágítóval (de miért Uram Jézus?) egymást, én ugyanis ki…..