Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ntwrk.blog

207 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
“Mondom, le is írhatja, Orbán egy geci.” – Simicska Lajos hosszas rejtőzködés után ezekkel a szavakkal dühöngte körbe a sajtót miután médiabirodalmának főszerkesztői egyszerre felmondva gyakorlatilag puccsot hajtottak végre ellene 2015 februárjában. Az addig kormánypártiként konnotált HírTv, Lánchíd…..
2015 nyarának elején kiszivárogtak a magyar kormány bevándorlóellenes plakáttervei. Megjelenésük után a menekültek is megérkeztek a déli határhoz. Korábban csak híradókban látott képsorok váltak mindennapossá. Az eleinte tanácstalannak tűnő, majd keményen fellépő és határt fizikailag lezáró kormány…..
Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy Hiske den Boer személyében új igazgatót köszönthetünk OrgMapper üzletágunk élén. Hiske a szervezeti hálózatkutatással kapcsolatos termék- és üzletfejlesztést, valamint a szolgáltatási folyamatokat fogja felügyelni."A nemrégiben kapott…..
2015. június 8., Budapest - Boston A hálózattudomány-alapú üzleti elemzések piacának kulcsszereplője, a Maven7 több mint 1.5 millió dolláros másodikkörös befektetést kapott a Perion Kockázati Tőkealap-kezelőtől. A beruházás célja a Maven7 termékeinek újabb piacokra vitele…..
2015 júniusában, Hálózatkutatás a marketingben címmel workshopot rendezünk a Kreatív magazin közreműködésével, aminek kapcsán arra is kíváncsiak voltunk, hogy kik ma Magyarország legbefolyásosabb online véleményvezérei marketing/kommunikáció témában, kik azok, akik igazán…..
Are you awesome?We are looking for a Junior Data Analyst to join our team Key responsibilities:Taking part in the analytic processes from data collection to presentation, survey creation and administration working with OrgMapper, our unique Organizational Network Analysis…..
A szervezeti hálózatelemzés méltán egyre népszerűbb. Diagnosztikai eszközként hatékony támogatást nyújt többek között a változásvezetés, a tudásmenedzsment, a csapatfejlesztés és a tehetségmenedzsment területén. Ráadásul, akik résztvevőként egyszer megértik a…..
Néhány egyetemista 1994-ben arra a következtetésre jutott, hogy Kevin Bacon a hollywoodi filmvilág közepe: minden színész, aki valaha az álomgyár filmjeiben szerepelt, néhány lépésben összeköthető Baconnel. Így született meg a Bacon-szám. Barabási Albert-László…..
A napokban a fővárosi közgyűlés újratárgyalja a BKK feldarabolásának kérdését, egyúttal döntene Vitézy Dávid, a BKK vezetőjének sorsáról is. A tervezet ellen több civil szervezet emelte fel a hangját, illetve közösen felhívást intéztek a budapesti közlekedőkhöz arra…..
A legnépszerűbb közösségi médiumon szerveződő, netadó elleni tüntetés tömegeket mozgatott meg az online és az offline világban egyaránt. A híradások szerint a résztvevők zömét olyanok tették ki, akik vélhetően most először fejezték ki véleményüket a politikai térben.…..
A Diktio Labs célja a marketing szektor átformálása, mégpedig azáltal, hogy széles körben teszi elérhetővé a hálózatkutatás legújabb módszereit.   A Maven Seven Hálózatkutató Zrt. (Maven7), a világ egyik vezető hálózatkutatással és adatbányászattal foglalkozó cége…..
A hétvégén választ Magyarország. A magyarok közösségi térben fellelhető politikai aktivitásával kapcsolatos több hónapnyi folyamatos kutatásunk után ezúton prezentáljuk a választások előtti utolsó elemzésünk eredményeit. A Political Capital politikai elemző…..
Társalapítónk és akadémiai vezetőnk, Vicsek Tamás ismét a neves tudományos magazin, a Nature hasábjaira került. Legújabb projektjének keretein belül kutatócsoportjával a madarakhoz hasonló alakzatokban repülni képes, autonóm drónokat fejlesztettek ki. A…..
Világhírű tudósok, fiatal tehetségek, inspiráló környezet Budapesten, a hálózatkutatás szülőföldjén.Álmodoztál valaha arról, hogy a legújabb technológiai megoldásokon dolgozz, hogy valami újat és egyedit alkoss egy sokak számára szinte még ismeretlen, ám nemzetközileg is…..
Online szervezetdiagnosztikai eszközünk, a FirmNet Online név- és arculatváltáson ment keresztül, és mától hivatalosan is OrgMapper lett. Az új név szerintünk jobban összpontosít a szoftverünk által nyújtott szolgáltatás esszenciájára, és egyetlen szóban fogalmazza meg azt…..
A Primus Capital a Maven7 növekedésébe fektet Budapest – BostonA Primus Capital Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. több mint 170 millió forintot fektetett be, és ez által kisebbségi részesedést szerzett a Maven Seven Hálózatkutató Zrt.-ben (Maven7). A tőkebefektetés révén a négy…..
Érdekel, hogyan alakul a politikai helyzetkép a Facebookon? Szeretnéd megtudni, hogy melyik párt mekkora tényleges bázissal bír a közösségi médiában? Vajon a paksi atomerőmű bővítéséről szóló megállapodás, vagy a baloldali összefogás kinek hozott több aktív támogatót a…..
Inspirálnak a kihívások, és szeretnél egy izgalmas cégnél, kreatív környezetben dolgozni?Tetszik a fenti kép? Mert ez a kilátás vár majd margitszigeti irodánkból... :) Olyan sikerre szomjazó, elszánt kollégákat keresünk, akik szenvedéllyel viseltetnek termékeink iránt, és…..
A blog olvasói nyilván emlékeznek töretlen népszerűségű politikai elemzésekkel foglalkozó nyári sorozatunkra, ahol a Twitteren csiripelő politikusoktól, a fesztiválozási szokásokon keresztül egészen a baloldali összefogás elemzéséig rengeteg érdekességre kitértünk. Korábbi…..
Nagy sikerű előadást tartott a Medical Tribune "Stratégia és taktika az egészségiparban - fókuszban az innováció hozzáadott értéke" elnevezésű konferenciáján Ruppert Péter, a Maven Seven Hálózatkutató Zrt. vezérigazgatója. A november 29-én rendezett találkozó keretein…..
Terrorista sejtek, szervezetek, vírusok, közlekedés és még számos hálózatosan értelmezhető rendszert mutat be a Behálózva című ötrészes sorozat, mely november 2-án szombaton debütál a Spektrumon. A műsort a Dob+Basszusból megismert Lévai Balázs és a blog olvasói…..
A magyar politika közösségi média jelenlétét bemutató sorozatunkban bebizonyosodott, hogy @dajcstomi az egyetlen Twitteren aktív politikus hazánkban, a baloldal hatalmas kesze-kusza hálózatba tagozódik a Facebook oldalak alapján, és a Jobbik csak egy lépésre van Álmos Vezértől…..
SZÍNESÍTSD HÁLÓZATUNKAT!   A Maven Seven Hálózatkutató Zrt. pörgős elemző csapata keresi legújabb tagját! Ha meguntad a kutatócégek diagrammjait, és valami színesebbre, innovatívabbra vágysz, élsz-halsz a hálózatokért, nem ijedsz meg a statisztikától, és szereted a…..
Összecsaptak a hullámok a baloldali ellenzék feje felett, mióta Bajnai Gordon előző hét pénteken bejelentette javaslatát, miszerint az MSZP és az Együtt-PM közös miniszterelnök-jelöltjéről az országos reprezentatív közvélemény-kutatások adatai alapján kellene dönteni. A…..
TERMÉKFEJLESZTŐT/PRODUCT OWNERT KERESÜNK  SZÍNESÍTSD HÁLÓZATUNKAT!   A Maven Seven Hálózatkutató Zrt. pörgős csapata keresi legújabb tagját! Ha szeretnél a Margitszigeten dolgozni egy fiatal csapatban változatos feladatokon és jó vagy a problémamegoldásban, nálunk a…..