Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A nő Piros cipőben

18 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt már úgy veletek, hogy valamiben töretlenül hittetek? Valamiben, amiről mindenki azt mondta ,,badarság", ,,nem éri meg", ,,ne kínozd magad"? De ti csak összeszorított foggal, belevájt körömmel fogtátok, amire vágytok? Valamiért mégsem történik meg. Akármennyire vágysz rá, küzdesz érte,…..
Elvonultam. Összepakoltam és elutaztam. Annyit még megtettem mielőtt kiléptem a lakásom ajtaján, hogy kikapcsoltam a telefonom és az étkezőasztalomra tettem. Igen Földlakók, telefon nélkül utaztam el. Végig akartam gondolni, messzebről akartam látni, mi történik velem. Pár hónapja, mint egy…..
A nő Piros cipőben Halloween 2015.10.27 10:54:48
Megosztanám veletek az eddig talált legszuperebb jelmez ötletet Halloweenra! Öltözzetek be halottak napjára a földre leérkező léleknek, a mexikói sugarskull mintájára készült arcfestésben. A mexikói hagyományok szerint október 31-én éjfélkor kinyílik a mennyország kapuja és…..
Hozzávalók: (4 főre)   1,5 kg borsó petrezselyem 2 ek tejföl só citromlé olivaolaj   Elkészítés:   A borsót olivaolajon kis vízzel megpárolom. Ha elég puha, körülbelül az 1/3-át kiveszem és botmixerrel összeturmixolom. Elkeverem egy kis forró lével és…..
Hajlamosak vagyunk egy fix kereten belül élni. Miből is áll a keret? Napi rutin, megszokott útvonalak, társas kapcsolatok, öltözködés, munkahely, megtanult viselkedési szabályok, társadalmi normák… és ezt folytathatnám oldalakon keresztül. Ez a keret biztonságot és állandó…..
Észre sem vettem, mennyire függök a telefonomtól, mennyire a napi mozdulataim része. Nyúlok érte, nyomkodom, üzeneteket váltok, böngészek, vagy egyszerűen csak fogom a kezemben. Egyik reggel siettem be az irodába, lent várt már az öcsém a kocsiban. A kedd amolyan testvér-dolgozós…..
Gyermekkorom óta izgatja a fantáziám a sült fagylalt elnevezésű édesség, amiről nyilván valamilyen regényben olvastam. Azóta sem ettem még, de hamarosan ki fogom próbálni, hiszen egyáltalán nem tűnik bonyolultnak ez a forró-hideg édesség. Többféle változata van: az…..
Kicsit furán hangzik magyarul ez a meghatározás. Megmondom őszintén, én magam is azért nem olvastam el sokáig Elaine N. Aron 2011-ben megjelent „Szuperérzékeny vagyok?” című könyvét, mert azt gondoltam, hogy olyan jellegű önsegítő műről van szó, amely leveszi a…..
Ha szerettétek a klasszikus madártejemet sült habbal, ezt a csokiimádók is imádni fogják. 81%-os csokoládét használtam hozzá, és mivel szerintem a hagyományos receptek hajlamosak túlédesíteni a desszerteket, lefeleztem az adagot és nyírfacukorral készítettem. Így nem lett cuppanósan édes, hanem…..
Tervek Kezdjük azzal, hogy igen ezek már nem álmok, hanem tervek. Annyira jól hangzik, hogy mindjárt ugrálok egyet... - Na jó koncentrálok, mert így sosem írom meg ezt a bejegyzést nektek! - Szóval, te hiszel abban, hogy a sors elrugdal a helyes irányba, akkor is ha előtte sokszor…..
Zárd le a múltat, és ez egy nagy lépés lesz neked ha előrébb szeretnél jutni életedben. Ne gondolj még a jövővel sem, hiszen még a jelenben lévő feladataid is ott tornyosulnak előtted. Élj a jelenben! - Sokan próbálják, próbálták már a fenti mondatokat megvalósítani, mégis…..
A nagy esküvői dekorkedvenc az elmúlt években egyértelműen a pompom volt. Nagy mennyiségben mutatós, bátran válassz több színt és készíts több méretet! Ha hétvégén ráérős vagy, akkor irány a papírbolt, és szerezd be a megfelelő színt!   A képeket követve könnyen…..
A nő Piros cipőben 2015.10.18 22:32:32
Korábbi bejegyzésben már ismertettem spray segítségével újraélesztett kabátom és pulcsim. Ezeket a darabokat felhasználva, most egy teljes utcai viseletet mutatok be, ahol minden egyes darab át van értelmezve. Legfrissebb darab, amit alkottam: a kalap kabát: H&M- spray design…..
A nő Piros cipőben 2015.10.18 22:20:37
A lakás szépítgetése, dekorálása, évszakhoz igazítása a nők védjegye. Imádok minden olyan újítást, kreatív dekorálást, ami az otthonomat még bensőségesebbé teszi. Erre számomra az egyik legizgalmasabb időszak az ősz, hiszen ekkor a legkáprázatosabbak a levelek színei,…..
Édesanyám, barátnőjével évekkel ezelőtt ellátogatott egy olasz főzőtanfolyamra. A kincsvadászat egyik ékköve a pestos spagetti. Fogadjátok szeretettel!  Hozzávalók (4 főre):  500 g spagettitészta 1 bokor bazsalikom (merjétek beletenni az egész bokrot, nem túlzás!) 1/2…..
A mai rohanó világban alig van időnk enni, nemhogy ezt még közösen is tegyük meg. Isteni szerencse, ha a munkahelyeden abban az egy órában le tudsz ülni a munkatársaiddal és a napi robot mellett úgy érezheted egy kis időre, ember vagy. Rohanunk, így az evés az esetek nagy részében…..
Többször volt már szerencsém ellátogatni ide. Hol édesanyámat hoztuk el a testvéremmel anyák napja alkalmából, hol a barátnőmmel ajándékoztuk meg magunkat egy reggelivel. Természetesen nem csak reggelizni lehet itt. Próbáljátok ki, szeressétek! :) ..
Érdekes, hogy leesik egy kis eső és mindenki megbolondul. Kocsiba ül boldog boldogtalan, mindenki bebugyolàlja magát sálakkal, sapkákkal, kapucnikkal. Vadul törölnek az ablaktörlők, a ködön keresztül hasítanak a fényszórók sugarai, csillog az aszfalt, párásak az…..
Ezzel a recepttel mindig hadi lábon álltam. Folyton azt hittem, a legjobb van meg, mígnem valahol ettem egy finomabbat. Mindaddig, amíg meg nem találtam a tökéletes verziót.  Okozzatok vele örömet és arassatok vele babérokat!  Hozzávalók: 50 dkg darált háztartási keksz 20…..
Egyre divatosabb ez a mondat, sokat is használjuk a mindennapokban, de valóban értjük mit jelent? Valószínű, hogy többen többfélét értünk ezalatt. Vannak, akik úgy gondolják, mindent, ami velük történik elfogadnak és eltűrnek, mert véletlenül nem történik semmi, így hát…..
Bizonyára mindenki ismeri azt az érzést, amikor valamire már anyira vágyik, olyan mélyen és olyan erősen, hogy  szinte már minden ideológia gyártás nélkül, egyszerűen csak megérdemli. És a fenének sem akar összejönni. Mind vágyunk valamire. A nagy Ő-re, egy nagyobb lakásra,…..
Azt mondják, az egészséges gyász ideje egy év, hiszen ennyi idő alatt kerül sor egyszer mindenre a gyászolt személy nélkül. Talán ez így is van, de több mint luxus lenne elhinni, hogy ez magától megy. Mi megy ebben az életben valóban magától? Kívülről lehet úgy látszik, hogy…..
Az első bejegyzés egy Piros cipős nő ,,új” és ,,régi” élete közötti hídról mesél… ,, … Legyen hát minden fekete fehér, olyan régi filmes beütésben remegjen a kép, lassuljon le a zene és kerüljünk egyre közelebb ahhoz a ponthoz, ahol elindult az életem. Még mielőtt…..
Ki lehet a nő Piros cipőben?   Ezek mind mi vagyunk. Mi vagyunk a nők Piros cipőben. Próbálunk az életben előre haladni, fejlődni, karriert építeni, családot alapítani, barátként és barátnőként helyt állni, főzni, mosni, takarítani. Próbálunk nők lenni. Nőnek…..