Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emberkécske

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Te leváltanád Orbánt? 2017.07.08 11:53:02
16% - ennyien szavaznának egy LMP-Együtt-Momentum-Párbeszéd listára, állítja a Medián legfrissebb felmérése után. Na helló, jó reggelt, jobb későn felébredni, mint soha - mondhatnánk - ha ez ilyen egyszerű lenne. De nem az.  Abban semmi újság nincs, hogy a szavazóképes kedveslakosság jelentős…..
Párkányi Eszter kommentárja   Nincsen jó szó, ami leírja a bennem forrongó indulatot. Nem tudom, mikor éreztem utoljára ilyen csalódottságot (talán 2006-ban). A Momentum jött, és rombolással lépett a politikai színtérre. „Nincs konkrét ötletünk meg programunk, csak már elégedetlen volt a tagság,…..
emberkécske 2017.02.23 23:14:10
Ochsenfurt: itt élt a baltás ámokfutó afgán migráns  Párizs szabadszájú fórumai, no meg az esti éttermi és vigalmi élete... Brüsszel multikulturális csomópontjai... A nizzai promenád, az európai elit évszázados sétatere... München, Európa egyik leggazdagabb metropoliszának nyüzsgő…..
Aszongya a hírek, hogy Tarsoly közlegény akár ki is szabadulhat. Hogyhogyhogy? Mikor a fővárosi főügyész nertárs nem is olyan régen még világszínvonalú nyomozásról elmélkedve fényesítette a glóriáját, keltette a dicsfényt meg a látszatot, itt aztán minden a legnagyobb rendben van. Közben meg…..
emberkécske 2016.04.17 12:18:50
@nincs_itt: Ezt mi horgyuk össze nagyjából éhbérért.
A semmi felett függve. Mert ha már nem tudunk többet hordani, a rendszer szempontjából pont semmik vagyunk.
emberkécske 2016.04.17 12:28:26
@vakapad: Azt, hogy ezt ma megtehetik ahhoz kellettek a Hagyók, Zuslágok, meg a Simonok. Nekik köszönhető, többek között a kétharmad, aminek EZ lett a következménye.
Éppen azt írtam fentebb, hogy a balfaszságuk miatt nevesített emberkével mit kellene tenni. Elrettentésül.
emberkécske 2016.04.17 21:14:34
@taga20: Úgy két éve még én is ilyesmit írtam volna.
Azóta kigyógyultam belőle.
További szép napot mindenkinek!
Kisebb felzúdulást váltott ki március elején a Molyon a Galaktika magazin márciusi borítója. A borító immár sokadik alkalommal Star Wars-tematikájú volt, amit decemberig még talán indokolt a Star Wars-láz, a film után négy hónappal azonban már kissé nevetségesen hatott a rózsaszín fürdőköpenyben…..
Az elmúlt hosszú hónapokban egyre fokozódó érdeklődéssel figyeltem, meddig marad még bóvli kategóriában a hitelminősítőknél Magyarország. Most már több évnyi adatsorral a hátunk mögött, ideje lenne tényleg felülvizsgálni az ország minősítését: az a helyzet, hogy rendbe van téve a költségvetés. Sőt,…..
emberkécske 2016.02.26 20:31:44
@rajcsányi.gellért (ergé): és? Én nem exportálok semmit.
A tanárok és tüntető társaik számos jogos követelésével nekilódult tüntetési hullám épp most fullad saját bohózatába, amikor is a kreatív energiák és politizáló cselekvések kezdenek kimerülni a kockás inges, ironikus szelfik készítésében. A kormány kezdhet megnyugodni: ellenfelei valósnak induló…..
Szóval amikor Gesztei Károly a ma reggeli Mokkában azt kezdi el taglalni, hogy nagyon jót dugott tegnap éjjel, és mint kiderült, ő maga kérte a riporter Vujity Tvrtkót ma hajnal 3:24-kor, hogy majd akikor bent lesz a műsorban, akkor ugyan kérdezze már meg tőle, hogy milyen volt az…..
Ferenciek tere, 1902 Kedvenc Fortepanom egyik legkedvesebb képe a fenti fotográfia: egy életkép 1902-ből, a budapesti Ferenciek teréről. Az épületek ugyanazok mint most, de a miliő, az valami egészen más. És ugyan a Ferenciek az elmúlt egy-két évben óriási fejlődésen ment…..
emberkécske 2015.12.11 16:42:35
@Szindbad: Törvény kötelez, hogy csak busszal mehetsz, amire jegyet kell venni.
Lehet-e szolidáris az ember olyan áldozattal, akinek ő is az áldozata? Mitől szörnyűbb egy olyan terrortámadás, amelyikben néhány óra alatt néhány száz ember esik áldozatul, mint egy olyan, amelyiknek emberek milliói, ráadásul lassú, keserves, emberhez méltatlan…..
Új leggyűlöltebb ellenségünk van: a Facebook. Utálja az internettel amúgy is hadilábon álló kormányunk, és tegnaptól a civilek is. Ez a rohadt egyszerre képes elpunnyasztani a zembereket és viktorgyilkos indulatot generálni. Miután kipörögték magukat a Viktor akasztásos…..
emberkécske 2015.10.24 18:34:17
@kekex: Ja. Egyik főz, a másik takarít, a harmadik kapál a kertben.
Van nekem tíz tehenem, én vagyok az istenük. Hozzám imádkoznak, és én jó vagyok hozzájuk. Tudom, hogy egy tehénnek egy napra 160 négyzetméter legelő kell. Ennyi: Ha ezt estére lelehelte másnap gondban van, mert a fű tíz nap alatt nő újra. Tehát ha egy tehenet fenntartható…..
emberkécske 2015.10.24 15:02:13
@Jean Sol Partre: Szerinted egy autógyár tulajdonosa sk tervezi a kocsikat, és ő írja a csaló szoftvert? A tervezők is üveggyöngyökért dolgoznak, nekik sem jut gyémánt.
...avagy mire költöttünk el közel egymilliárd forintot. Ezt a pénzt még Gyurcsányék alatt ítélték oda a TÁMOP–5.5.5/08/1 kódszámú pénzszórás keretében, az Egyenlő Bánásmód Hatóságnak, hogy: A hatóság a TÁMOP–5.5.5/08/1 A diszkrimináció elleni küzdelem – a…..
emberkécske 2015.10.16 09:29:15
@Jean Sol Partre: Gondolom nem olvastad el a cikket.
A dolog arról szól, hogy a sok évig tanult nagyon speciálisan képzett orvos helyesen felismeri a betegséget, megírja a receptet, hiszen a tudománynak hála rendelkezésre áll a gyógyszer. Viszont egy gyökér megvette a gyógyszergyárat a szabadalommal együtt, és ahelyett, hogy dupla sebességre kapcsolta volna a gyártósort, hadd jusson mindenkinek, szépen 55- szörösére emelte a gyógyszer árát.
Lehet, hogy te még megengedheted magadnak, de mondjuk a vécépucolók már megdöglenek.Pedig milyen fejlett az orvostudomány.
emberkécske 2015.10.16 12:00:26
@maroz: "Ha például lesz egy balesete, megrokkan, emiatt elszegényedik, nagyonvidékre kényszerül költözni"
Akartam is valami ilyesmit írni neki, de rájöttem, hogy nem éri meg a fáradságot(két ujjal gépelek).
Vajnabandi végre megszerezte a koncot. Ha ő vágyott rá, ha nem, a lényeg, hogy lesz olyan csatornája a kormánypropagandának amit - kezdetben legalábbis - nézők is követnek. A közmédia nevű izé után tényleg haladás ez, és nem csak abból a szempontból, hogy vajnánétimi…..
emberkécske 2015.10.15 19:15:06
@Secnir: Építettünk a Németeknek egy naperőművet, az Oroszoknak építünk egy atomerőművet. 1:1
nó komment
emberkécske 2015.10.15 19:45:18
@taga20: Az, hogy kurva stimmel. Már csak a tarifáról kell alkudozni:)
Kakukkfészek A Volkswagen világa 2015.10.05 10:52:41
Kiderültek némi turpisságok, amelyeket már évtizedek óta amúgy is mindenki tudott, de most nagyon ki kellett derülnie, hogy miért, hagyjuk, kiderült és ez jó ok arra, hogy a nagy emberek mondjanak valamit. Elon Musk: Ennél tovább ment az elektromos autók gyártásában élenjáró…..