Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MrG0rsky

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kutyát pisiltetni élelmiszerboltok ajtajába nem szép dolog, de levélírónk szerint neki nem is ez volt a célja, amikor kutyájával megállt a kispesti pékség előtt, hanem az, hogy bemenjen vásárolni... A fogadtatás túl szívélyesre sikeredett a tulaj részéről, kíváncsiak vagyunk, akkor is rugdosással…..
A Brands.hu jó régi és viszonylag jól futó, nagy webáruház, kifejezetten rendesen és igényesen kezelt social media felületekkel. Ehhez képest elég meglepő az a hányaveti ügyfélkezelés, ami az alábbi levélből kiderül. Lehet, hogy Tamás nem a barátjuk?  Április 15-én rendeltem a brands.hu-n egy…..
MrG0rsky 2016.06.08 12:02:16
@mechanikus körte: Kb ezt akartam leírni a sok idióta mé' nem mész a bótba hülyének. Úgyhogy nem írom. Utálok vásárolni, amit lehet a neten veszek, de csak utánvét
Az gyakori helyzet, hogy a vásárló és az eladó mást gondol egy helyzetről, erről szól az egész Homár. Az már kicsit ritkább, hogy a vásárló és a gyártó egyetértőleg állítja, hogy hibás egy kütyü, a forgalmazó viszont ragaszkodik a működikezműködik verzióhoz.…..
MrG0rsky 2015.10.27 19:01:50