Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SoSayWeAll

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kocsmát még nem láttátok reggel, csak este. Fura is, mert nincs az a nagy nyüzsgés, ami este megszokott. Pár vendég van csak, a kemény mag, aki a reggeli lélekerősítőért futott be. Leo reggelije is vigyorra húzza a kék farkas száját, - mivel Ő készíti -, de összeüt egy…..
SoSayWeAll 2015.11.19 07:51:24
Űrgárdistákat várt, vagyis a meló csöppet sem egyszerűnek mutatkozik, azonban még mindig nem tiszta, hogy miért nem volt felkiálltójele...
Rosszat sejtek, de iparkodnunk kellene. Tuforszrit gyorsan helyre kéne hozni, mert ez a bipoláris megoldás nem túl acélos. Ha nélküle indulunk el ki tudja látjuk-e még, ki tudja visszatérünk-e. Akárhogy is, magunkkal kell vigyük. Ha másképp nem megy, akkor Buddy fogja irányítani análszondán keresztül. Nem vagyok a fegyverek híve, nagyon nem is volt rá szükségem, de amondó vagyok egy kicsit készüljünk rá. Fiatal koromban sokat bandáztam egy William von Tell nevű jómódú gróf legkisebb fiával és tanítgattak íjászkodni, de valahogy a számszeríj mindig közelebb állt hozzám. Szerezni kéne egyet, meg egy jó kést. Ezt rád bízhatom? Én addig keresek egy patikát és bevásárolok utánpótlásból, aztán kicsit felturbózzuk a mérgezett nyílvesszők fogalmát. 2 óra múlva találkozzunk itt (már pötyögöm is Buddynak az információkat).

Azzal el is sietek, remélem Leo is sikerrel jár, mert én lóherével kivert patkóval a seggemben jöttem világra és két sarokra meg is találom a keresett ojjektumot. 100 kreditem bánta, de olyan mennyiségű vegyi és orvosi anyag készletet villantottam, hogy nincs az a Birodalmi autista kör, ami ellenállhatna. Bárcsak tudnám, hogy mi is a pontos feladat. Tudjuk hova kell menni, azt is hogy ott mi történik, de hogy nekünk mégis mi a pék véreres mi tudom én micsodáját kéne velük csinálni...

Eléggé gyorsan visszaértem a találkozási pontra, de legalább lesz időm a megfelelő komponensű bénító anyag összeállítására, elvégre nem árt ha nem feltétlenül mészárolunk le mindenkit.

Amíg Leo visszatértére várok, szépen gyarapodnak a bénító, kábító és hallucinogén töltetek. Egyszer csak a sikátor végében látom Tuforszrit körvonalazódni. Buddy jól lezúzta a budget-jét, legalábbis a maga után vonszolt szemeteszsáknyi alkatrészt és miegymás erre enged következtetni.

Lassan letelt a megbeszélt idő és Leo is feltűnt, de nem úgy tűnik mint aki annyira hejj de boldog lenne.
- Sikerrel jártál, mit történt?
@SoSayWeAll: A nagy kábulatodból arra eszmélsz, hogy fenemód zúg a fülednél valami.       Ahogy a bundás halom alól kilesel egy ewokot látsz egyfajta porszívóval. A félméteres farkaskölyköket is simán elnyeli az eszköz. Igyekszel kikerülni az útjából de magába…..
SoSayWeAll 2015.11.09 08:47:33
A nyúúúúl, öcsém!
Szárnyaláááás, szííííínek, Leonííííídász, telefooooooon, nem tudoooooom... mindenfelé rózsaszín Krisztina Aguéra elefántok, el kell kapni őőőőket....
Tőőőőőrcsi, pici pajtásom, mondd csak, neked van valamilyen testnyílásod????
- Nincs, hagyjál békében perverz állat! Mit öntöttél rám?
- Mivel mondtad pici kapcarongyom?

Kezdek magamhoz térni. A hideg padlón fekszem, számomra egyelőre ismeretlen helyen. A meccset bámuló részeg ewokokat felváltotta és alig nagyra nőtt medvedisznóember. De miért is vagyok meztelen? Törcsi mér van a derekamra tekerve és miért ragacsos minden?
Hol vagyok? Te ki vagy? Hogyan kerültem ide?

Nem áll össze a kép, lassan nem tudom megkülönböztetni a fejemben cikázó fényeket.

Magát Bengnek nevező Kong a szemem elé pakol egy Mega Streisand aktnaptárat, amitől indokolatlanul gyorsan tudatomra ébredek. Kezd összeállni a kép. Azt hiszem a tegnapi cucctól újdonsült minyonomat megtanítottam az alázatra. Lehet többé nem áll szóba velem, de legalább csend lesz. Bár lehet élvezte az a műszálas kis szemétégető mellett nevelkedett konyharuha.

Lassan felfogom, hogy mit magyaráz nekem Beng és csak arra kérem, keresse ki a mobilomból Leo számát és hívja már fel nekem, mert a mikrohullámoktól agydaganatot kaphatok így másnaposan, vagy aznaposan? A nyavaja se tudja már mióta vagyok szanaszéjjel esve... Valahol Tibi kocsmájában kezdődött úgy talán egy vagy két hete. Az emlékeim homályosak, de remélhetőleg mindent csak álmodtam és még mindig Tibinél vagyok valamelyik sarokba a saját hányásomban.

Időközben Beng visszatért a hírrel hogy Leo úton van az Omega 4 felé és ha van kedvem maradjak és szívesen magával visz, úgyis oda tart.
(mennyivel egysuzerűbb lett volna, ha az a nimfo K hozzámvágta volna azt a rozsdamúzeumot)
Menő belépőm lehetett volna:
www.youtube.com/watch?v=CtwJvgPJ9xw

Aztán kedves barátom, mit vársz cserébe a fuvarért?
Az utazást semmi nem zavarja meg, a zene üvölt, ahogy áthajtotok az erdőn.  @StupidEarthMonkeY:A világ mintha átváltana képregényszerűvé vagy a zene vagy a sok frissítés miatt nem tudod, az út mentén fura alakok jelennek meg .Apró midgetek nagy puskával, azt üvöltve,hogy: -…..
A „templom” elhagyása előkészületet igényel. Tekintve, hogy az egyik társatok polisztirol gólemmé változott. Így teljes csapatmunkával is egy jó órát vesz igénybe míg helyre állítjátok. Mindent eszközt felhasználva (lézer, balta..) egész pofás robotot faragtok. A régi…..
A foggate-en átlépve furcsa látvány fogad titeket. A belső rész gyakorlatilag csak egy terem, amiben félhomály uralkodik. Levegőben temetőszag keveredik a rothadó hús, bőr szagával. A bejárat mellett egy koponyahalom van amiből egy kard áll ki, nagyot lobbanva gyullad meg ahogy a…..
A városból egy bő fél óra alatt keveredtek ki és hagyjátok magatok mögött, dacára a frissített térképalkalmazásnak. A perem részen elhelyezkedő polimer,cellulóz panelekből kíváncsi tekintetek követik az autótok útját. Az ott lakók a kezük ügyébe keveredő szemet…..
A pult melletti ajtó mögött meglepően nagy helységet rejt. Az egész terem neonzöld színben úszik , ami egy idő után zavarja a szemet, a falon poszterek hétvégenként Ravebuli szokott itt lenni. Bevonultok, ki-ki a maga módján, elhelyezkedtek a hosszú asztal körül Józsué az…..
Ezen az átlagos estén is mint minden este Tibi bácsi kocsmájában történik valami. A városban terjed a hír hogy jó kis bunyó van kialakulóban a csehóban. A fogadások kettő az egyhez a robotemberre, hisz neki keze is zenélt. A hős szerelemes nem annyira kapós úgy fest, pláne hogy…..
SoSayWeAll 2015.10.12 08:20:14
Miközben átnyálaztam a Felkent aktáit, nem vettem észre, hogy ujdonsült Leonidas cimborám némiképpen magamra hagyott az öreggel, de ez lenne a legkisebb bajom.
Öreg!!! Hát hogy a férges macska vemhes öregannyjába nem bírta rendesen összeszedni az adataimat?!
Most, mielőtt visszajönne a kolléga, javíccsa mán át, mert sértő rám nézve. Diktálom:
A nevem Boltar, a nemierőszakolós. 2 csillagrendszerben ítélte halálra titánium fúrófejjel való kereskedésért. A Vega-rúl jöttem és nem a Kripton-ról, illetve nem Kalkuttában, hanem a Namek-on praktizáltam vezető tisztifőorvosként, mint magzatkioperátor egészen addig, amíg fel nem függesztettek a Namek populáció hirtelen meggyarapodása miatt.
Jelenleg a végkielégítésémet próbálnám elinni, de valamiért mindig belémkötnek mindenféle jött-ment idegenek. A mottóm: "Én ma itt mindenkit megbaszok, ha nő az se baj!"
Na de most már rendben lesznek a papírok...
- Miben segíthetne egy magamfajta muffmágnes? (halkan odasúgva) Amúgy öreg, nincs egy kis füve, a nagy dulakodásban elhagytam és itt maradtam szertelenül?
Mielőtt válaszolhatott volna az öreg, fura szagok borították be a légteret. Mintha az eddig kellemes gépzsír aromát áthatotta volna valamiféle gorillahormont szerteszéjjel spriccelő ázott kutyaszag, vagy valamiféle ürülékében hempergő tenyészjószág.
Ahogy megfordulok, látom, hogy csak egy jól megtermett ork libben be kecsesen a kocsmába, a háttérben kirajzolódó ortopéd alkoholista közelében. Csak tudnám, hogy Leo barátom minek indult feléjük... tökös csávó lehet, egy ilyen böszmének még én se mernék nekimenni, csak így szemtől szembe, az nem lenne igazságos (hátulról, lesből... na ahhoz kell kurázsi).
- Hé öreg, miféle szerzetek ezek? Ugye nem valami titkos homár harcosok klubja van itt kialakulóban?
Valahol egy távoli galaxisban ahol vannak sárkányok és Ufók, ahol Az Erdők Fekete Kecskéje együtt poharazik Odinnal, ahol a kommunista mutánsok csempészik a rumot át a Falon, na ez a történet valahol ott játszódik. Természetesen mint minden kaland ez is egy kocsmában kezdődik,…..