Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bognor

17 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karácsony előtt a vásárlási őrület idején az Örs Vezér terén lévő IKEA garázsából jutott ki hasonló nehézségek és fuldoklás közepette egy posztolónk, most Lajos élt meg egy ilyen nem túl felemelő élményt a Művészetek Palotája mélygarázsában. Feltette a kérdést ő…..
Nolbelt csodás élete ... 2009.07.08 01:15:00
 "Szeretni csak fölfelé lehet. Nem lefelé, csakis fölfelé.Senkit sem szeretünk azért, mert buta, gonosz, aljas, csúnya, büdös, kellemetlen, gyenge, gyáva - hanem azért,mert okos, jó, szép, kellemes, erős, bátor. Még akkor is, ha nem ilyen - ha szeretjük, belelátjuk vagy beleképzeljük…..
   Immár két hete, hogy űrhajónkkal leszálltunk ama nem túl távoli helyre azzal a céllal, hogy elkezdtük megépíteni egy új világ alapjait, egy következő nemzedék élőhelyét. Már a harmadik napja "lapátoljuk a falra" a csempéket. Kényesen ügyelve minden…..
Ma eljött a nagy nap. Az eső sem esett, mindenk rendben, le lehet hordani a sittet. Háromnegyed nyolckor már ott toporogtam Abdán a kölcsönző elött, be is engedtek, az egész marha gyorsan ment: 2000ft 24 órára az utánfutó (reggel nyolctól másnap reggel nyolcig), valamint háromezer…..
   Úgy volt, hogy reggel elmegyek, és bérelek egy utánfutót, hogy végre lehordjuk azt a sok felesleges törmeléket, ami már több mint egy hete gyűlik a spájban. De mivel reggel annyira szakadt az eső, hogy csak na, ezért elnapoltuk. Egyrész mert eláztunk volna mikor…..
Reggel érkezés után megsasoltuk a fürdő padlóját, hogy miként sikeredett, aztán újjult erővel vágtam bele ismét csak a vésés már-már monotom, semmi újdonságot nem hozó mámorába. Az tartotta bennem a lelket, hogy már csak pár rövid szakaszt kell kivésni.    Addig…..
miután nagy sikerrel beálllítottuk a kádat elöző este, délelött felfalaztuk a kád elejét. Majd ismét csak a jól megszoktot véséssel folytattam a napot. Már teljesen immunis vagyok a szemüveg ellenére a szemembe pattanó szilánkokra. Egyszerűen csak kipislogom őket. Bezzeg első…..
   Szerintem a pénztáros nő már hülyének néz... Ma már nyugiban reggelizett, miközben csipogtatta a cuccokat. Tudja, hogy törzsvendég vagyok, én akkor is visszajárok, ha rámfröcsög a zsír a szájából. Szóval megint bevásároltam. Valójában nem bénák vagyunk ám,…..
Mivel tegnap elfogyott a cucc, ezért ma ismét csak vásároltunk. Már előre köszönnek a boltban a pénztárosok... Aztán a nap többi része rohangálással telt, elöszőr is postára kellett menni, hogy befizethessem a csekket, hogy később is tudjak blogot írni :) Aztán megvettem a…..
   Reggel vásárlással kezdtük a napot, megvettünk mindent, amiből kifogytunk elöző este. Az a baj, hogy nem tudunk előre számolni, hogy miből mennyi kell, mert nem nagyon lehet előre megsaccolni, hogy éppen miből mennyi fogy. Felcipeltük megint a pics@ nehéz zsákokat,…..
Reggel még venni kellett olyan dolgokat, amiket eddig elfelejtettünk, illetve elszámoltunk. Szóval vettünk még betont, és vettünk még vakolatot is. Gyorsan bebetonoztuk azt a mit tegnap nem tudtunk befejezni, még szerencse, hogy olyan terülten volt, ahol nem volt rá sansz, hogy…..
Azzal kezdtük a napot, hogy áttetünk egy gázcsövet, hogy nem ott menjen, ahol a kád lesz majd a közeljövőben. Ez némi falfúrással járt, pár csapot meg kellett fordítani, pár csapot ki kellett cserélni, de elment vele a délelött. A nap a szokásos véséssel…..
Reggel bevásárolással kezdödött, megvettük a vízcsővet, a hozzá való kis fittingekkel (gyk: Azok a kis csatlakozó bizbaszok, amivel össze lehet illetszeni a darabokat), vettünk válaszfaltéglát a fürdő és a háló között ajtó befalazására, betont, csemperagasztót, vakolatot.…..
    Reggel korán kelés, kocsiba bepakolás, irány Győr apuval. Gyors kajakipakolás (merthogy hoztunk dögivel, hogy "legyen mit enni"), átöltözés, és irány kégli. Apu 3 perc hümmögés után azt mondta, hogy nincs olyan rossz állapotban. Na, ez már jó jel.…..
Munka után kimentem a Bricostore-ba, hogy megvegyem a járólapot a fürdőbe, és hogy megvegyem a beépíthető mosdót. A mosdót meg sem találtam... A járólap meg elfogyott. De annyira elfogyott, hogy már nem is gyártják, csak 45*45cm-es méretben lehet kapni.A srác vacakolt ott…..
   A csütörtöki napot szúrtuk ki a közmüvek átírására, mert akkor sokáig vannak nyitva az ügyfélszolgálatosok. 11re beszéltük meg a találkozót a sráccal, elötte kiúgrottunk a kéglihez felírni az óraállásokat. A bejárat előtt a srác poénból megkérdezte,…..
Szerdán megkaptam a lakás kulcsait. Már nincs visszaút, fel kell újítani...Úgy szeretném, ahogy a nagyok : ÉPÍTÉSI NAPLÓ Augusztus 30. Házat akarunk építeni, de sajnos nincs pénzünk. Majd csak összedobjuk valahogy. Öcsém hegedűművész. A helyi ÁFÉSZ "Rózsafa"…..