Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Inot

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megnyugtató, hogy a népszerű fapados cég nem utazik direkte a papokra. Nemrég ugyanis, a Jól megszivatott egy papot a Wizz Air című posztban egy szeminarista kalandjait olvashattuk, aki érvényes jeggyel és 2 órával az indulás előtt már a reptéren volt, több társával együtt…..
Inot 2008.05.30 03:03:17
Sajna a római földi kiszolgálás olyan amilyen. Nem érdekli őket, ha ott áll az ember elöttük... vége a munkaidőnek, akkor ciao!
Amit tudni kell, hogy abban az esteben ha érvényes repülőjeggyel rendelkezel és nem késed le a check-in időt (ami indulás elött 2hval kezdődik és Wizzsir esetében 40 percel indulás elött zár) kötelesek felvenenni a járatra. Ha jól tudom a FCO repülőtéren a fapadosokat desztinációkra lebontva 1-2 pulton checkolják tehát ha a kedvesnek nem mondható agent be is fejezi a munkáját, menjetek oda egy másik agenthez, aki Wizz air jáaratot kezel és követeljétek hogy hívja fel a flight supervisort, vagy a képviseletet.
Nem tart semeddig átlépni a másik járatba és felvenni a csomagot, csak a járatszámot kell átírnija...
Checkinesként tudom, hogy jelenleg az egyetlen légitársaság aki nem várja meg az utasokat a Ryan air, de ők ezt az ált. fuvarozási feltételekben le is írják.
Az olaszokról még annyit, hogy fene vinné el a jó dulgukat hogy hetente sztrájkolnak és nem foglalkoznak az utasokkal... de elérik amit akarnak.
Ps.: ha legközelebb a budapesti reptéren jártok kérjetek az agentektől olyan kis füzetet amiben le van írva az utasok jogai! Érdemes ha utazás közben nálatok van, van mire hivatkozni. (persze angolul, hogy az olaszok kisasszony is megértse).
A wizz air eddig sem tartozott azok a légitársaságok közé akik azt a szolgáltatást adják amiért fizetünk, megjegyzem van amikor full korrektek.
Sok desztináció, kevés rossz állapotban lévő gép, lestrapált fáradt személyzet.
Ők a gépet nem törlik mert akkor kártéríités jár, csak késetik... akár 24 órát is... akkor is csak 16 eur pénz jár és ingyé átfoglalják a jegyed...