Regisztráció Blogot indítok
Adatok
broothy

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mintha a Coen-tesók piszkáltak volna bele ebbe a sztoriba. Hiába derül ki viszonylag hamar, hogy a szolgáltató hibázott, és hiába ismeri ezt el a Telenor, az orvoslás következményeként valahogy mégis sikerül eljutni az internet lekapcsolásáig. Kedves T. Homár! Mobilinternet…..
broothy 2015.10.07 10:36:19
@shred: Most, hogy így mondod mintha említették volna az Előfizető-felbaszási Főnökséget :D
broothy 2015.10.07 19:55:53
@Paeonia: Értem, hogy a korábbira csökkentették, ezzel természetesen semmi bajom sincs, köszönöm nekik, jogszerűen és sportszerűen jártak el.

Nem kizárólag nekem engedik el az emelést, szóval azért szobrot nem fogok állíttatni nekik, mindazoknak elengedik, akik kifejezetten kérik, hogy mentesüljenek az emelés alól.

Ha rendeztem volna az 5900 Ft-ot, akkor valóban nem tartana itt az ügy. Megtehettem volna. Nem azért nem fizettem be, mert nem volt 400 Forintom. Egyszerűen nem szeretem, ha hülyére vesznek. A havidíjam 5500 Ft volt, jelenleg is ennyi és a hűségidőm végéig ennyi is lesz. Volt a Telenornál egy díjemelkedés, ami engem nem érintett (volna, ha el nem szúrják). Elszúrták. Rosszul számlázták ki, mivel a havidíjam továbbra is 5500 Ft. Nem volt egy olyan időpillanat sem, amikor jogszerűen 5900 Ft-ot kérhettek volna tőlem havidíjként. Innentől kezdve ha nekem 5500 Ft a havidíjam, nem értem milyen jogalapon követelnek tőlem 5900 Ft-ot, sőt, azt végképp nem értem hogy szerepelhet egy számlán ez az összeg. Ez a számla könyvelésre kerül, könyvelni csak valós tételeket lehet! Ez egy fiktív tétel, mivel sohasem létezett, nincs olyan szerződés közöttem és a Telenor között, ami ezt a tételt megmagyarázná. Ergo sztorznózni kell!

Még egyszer mondom, nem a 400 Forinton múlik, az elvvel van a problémám. Ma 400, holnap esetleg másnak 400.000...