Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hsz77

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon-nagyon rég előfordult, hogy valamelyik iskolai szünet egy napját nem sikerült nagymamákkal megoldani, ezért kényszerből el kellett töltenem egy-egy napot a zanyu munkahelyén. Kínos volt mindenkinek, én eluntam magam, a zanyu egyszerre próbált meg dolgozni és valahogy kordában…..
Először volt negatív kutyás élményben részünk egy kutyabarát helyen, ráadásul a vendégek jóvoltából. Ha egy étterem ajtaján látod a kutyabarát jelzést, de te irtózol a kutyáktól, minek mész be? Az eset nem volt rémes, de szerintem érthetetlen és kissé bántó is.…..
hsz77 2015.10.06 18:28:18
@a fidesz csak lopni tud:
Ő senkit nem kötelez arra, hogy szeresse a kutyáját, viszont azt elvárhatja, hogy bunkók emiatt ne legyenek vele, pláne ne egy kutyabarát helyen.
hsz77 2015.10.06 19:25:27
@a fidesz csak lopni tud:
Jó, de abból, hogy csak az egyik fél nézőpontját ismered, még nem következik, hogy biztosan hamis a történet.
Az ismert fél nézőpontját pedig vagy szándékosan kiforgatod, vagy nem érted. Nem az volt a bunkóság, hogy arrébb ültek, hanem a megjegyzésük.
Ajánlatos egyébként elolvasni a szerző újabb posztját is a témában.

Azoknak pedig, akiknek nem tetszik az az érv, hogy nem muszáj kutyabarát étterembe menni:
Azzal, hogy létrehoznak kutyabarát helyeket, tőletek az égvilágon semmit nem vesznek el. Ugyanúgy megvan számotokra a nem kutyabarát vendéglők, kávézók széles választéka. A kutyabarát helyek a kutyásoknak ajánlanak szolgáltatást, amivel élhetnek, ha akarnak. Természetesen mehetnek oda nem kutyások is, ám vegyék tudomásul, hogy ott kutyák is lehetnek.
Egy büdös, viselkedni nem tudó kutyát természetesen nem kötelező tolerálni egy kutyabarát étteremnek sem - ahogy egy büdös, viselkedni nem tudó embert sem egy akármilyen étteremnek.
A korrekt módon gondolkodó kutyatulajdonosok egyébként elfogadják, hogy vannak olyanok, akik undorodnak egy ápolt, viselkedni tudó kutyától is. Ezzel semmi gond nincs. Viszont ha lehetőségük van rá, hogy a kutyájukat bevihessék egy étterembe vagy kávézóba, akkor hadd tehessék meg ezt szabadon, anélkül, hogy atrocitás érné őket.