Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Olti Dóri

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Be kell vallanom valamit. Teljesen függője vagyok a Spotify nevű alkalmazásnak. Nem szeretnék hosszas fejtegetésbe kezdeni arról, hogy ez mi is, mert ez itt nem a reklám helye, de a lényeg az, hogy ennek köszönhetően kiléptem a YouTube által ajánlott, újra meg újra feldobott 100…..
Hetek óta tervezem egy ilyen tematikájú MMM elkészítését, és erre mi lenne jobb alkalom, mint a nyár? Petra múlt héten szuper listát állított össze azoknak, akik az utazást sem szeretik csendben végigülni, én pedig most azokhoz (is) szólok, akik hozzám hasonlóan jobban szeretik a megérkezést, az ott…..
Mire ezt olvasod, addigra már vége az Oscar-díj átadásának. Az évente kiosztott kis aranyszobrocska a körülötte zajló viták ellenére az egyik legrangosabb elismerés a filmszakmában. A mai Monday Morning Mood témája az alkalomhoz illően egy Oscar-díjas filmzenékből álló…..
Hétfő reggel van. Már megint. Ilyenkor nekem személy szerint, ha zenéről van szó, a legkevésbé sem az hiányzik, hogy valaki közhelyekkel traktáljon arról, mennyire szép az élet. Még a hétvégét gyászolom, örülök, hogy csak egyszer kellett „szundit" nyomnom, a szomorú dalok…..
Csütörtök este egy egyetemi kollégiumban. Erről bizonyára a legtöbbeknek az jut eszébe, hogy dől a pia, a cigi ,és mindenki táncol. Nos, ez is egy lehetőség, de október 22-e nem ilyen csütörtök este volt az Eötvösben, ugyanis Pejin Andi egy „jégtörő” csapatépítést…..
Nyáron találkoztam először Potozky László nevével, amikor egy vele készített interjút olvastam. Ennek hatására olvastam Éles című regényét, amelyet többféleképpen is értelmeznek, de legáltalánosabban az Y-generáció problémáit, életérzését megjelenítő írásnak…..
MOTTÓ: Bumm, a fejbe! Azóta el akartam olvasni Potozky László Éles című regényét, amióta először (volt több is) elolvastam a szerzővel készült interjút a nyár folyamán. Égen-földön próbáltam hozzájutni, de valamiért pechem volt, nem tudtam beszerezni. Egy karnyújtásnyira…..
Fröccs, toll, papír, wifivadászat, fröccs, Dollár Papa, Szilasi, Péterfy, fröccs, Dragomán, Markó, kerekasztal, kritika, próza, líra, fordítás, fröccs, buli és fröccs. Hogy mik ezek? Ha ott voltál a 2015-ös FISZ (Fiatal Írók Szövetsége) – táborban, akkor minden bizonnyal…..