Regisztráció Blogot indítok
Adatok
N e x t

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha mindenki csak minden másnap enne húst, sokkal beljebb lennénk kibocsátásban, mintha az egész Földön havonta egy hétre leállna a közlekedés. Mai cikkünk blogposztja...
N e x t 2011.06.22 09:18:11
@okostojgli_moderáld_ki_ezt_is_2:

"Eszik vagy vezet?"

:)
N e x t 2011.06.22 09:55:15
@Shadowbull:

"Miert kellene allandonak lennie?

Miert feltetelezed azt, hogy nincsennek olyan termeszetes folyamatok, amik CO2-koncentraciovaltozast generalnak a legkorben?"

Nem feltételezem. Sőt ... természetesen lehetnek időszaki ingadozások, de egy nagyobb időintervallumra számolva a CO2 termelő és megkötő folyamtok összege 0 kell legyen, ki kell egyenlítsék egymást, különben borul az egyensúlyi állapot.

A többi részét értetted, hogy miért nem informatívak önmagukban a számok, amiket hoztál, és hogy miért is nehéz nem szakemberként számszerű állításokat tenni?
Matolcsy György körülbelül harminc perc alatt „végzett” a magánnyugdíjpénztárak képviselőivel a mai, ám annál egyoldalúbb meghallgatáson, ugyanis a miniszter kész tényeket közölt, a szakmai érveket meg sem hallgatta. A jövőt csupán homályosan vázolta, semmilyen…..
Anyablogunkon terjedelmes hozzászólások születtek a témával kapcsolatban, így ez a poszt teret ad a vita folytatására. Kérek mindenkit, hogy tapintatosan érveljen az álláspontja mellett. Tudom, durvának hathat egy ilyen kép, de erről van szó lényegében. Aki nem ismeri az…..
N e x t 2009.02.15 19:33:24
Üdv, én most néztem be először, de most is csak pár percre.

BF79

"Közben a bátor pro-life-osok arra sem vették a fáradságot, hogy legalább egy kellemetlen kérdésre válaszoljanak."

Az egyik baj az, hogy szekértáborokban gondolkodsz. A másik az, hogy közel sem biztos, hogy van okod a fölényeskedésre. Az eddigiek alapján - legalábbis ebben a témában - nem fogtál világosan megfogalmazott állításokat. A Fehérház blogban korábban reagáltam az érveidre (volt, amire másnak írt hsz-ban volt a válasz), te viszont ezekre érdemben nem reagáltál, hanem egy rakás más - egyébként jogos - kérdést tettél fel. Én úgy tekintem, hogy a labda jelenleg a te térfeleden pattog. :)

Én nem tartozom szekértáborokhoz. A fő kérdés konkrét részkérdésekre bonthatók a végső válasz ezeknek a megválaszolásától függ. Ha ezekre találtam alá is támasztható választ az levezetésében és/vagy végeredményében persze egyezhet egy-egy mozgalom jellegű valami keretében megfogalmazott érvekkel és/vagy állításokkal.

Alapvetően nem látom értelmét a beásott lövészárkokból való lövöldözésnek, ez nem szokott megértéshez vezetni, csak szócsatákhoz és egymás mellett való folyamatos elbeszéléshez. Annak, hogy legyen értelme időt fordítani egy ilyen beszélgetésre, ahhoz kell annyi nyitottság és logikai precizitás, hogy egy-egy olyan gondolatsort is be tudj járni, amiről előre tudod, hogy számodra nem szimpatikus irányba vezet. (-: Persze nekem is :-)

Egyelőre ennyire futotta csak az időmből.