Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DiétAngyal

5 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Többszöri megtekintés után is nagyon-nagyon nehéz elhinni, hogy nem egy viccvideó, hanem egy profi tévéstáb országosan sugárzott híradójában játszódtak le a következő képsorok.  Többen állítják, hogy a TV2 esti hírműsorában megtörtént minden idők Gálvölgyi-show-díjas bakija: Andy Vajna állami…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Kirúgtak tegnap, azaz hétfőn a munkahelyemről, mert szerintük nagy volt a pofám. Nem az arcom, vagy a szám, a pofám, mert így mondták, szó szerint. A legnagyobb probléma ezzel,…..
DiétAngyal 2016.03.02 11:47:35
@kvadrillio: én rendeletileg kötelezném a háziorvosokat a hosszabb rendelési időre járvány idején. Hétfőn másfél órát vártam a beteg 2 éves kislányommal a beteg gyerekek között, mire közölték, hogy már csak szerdára van időpont. Ellenben a magánrendelésen van még hely. No comment
Az olaszok nem csak a pasta és pizza kombóban kiemelkedőek, a cukrászatuk legalább annyi misét ér meg, mint egy adag margherita pizza Michelénél Nápolyban. Különösen nagy hagyománya van a szicíliai és a nápolyi (azaz még inkább campaniai) süteményeknek, amikból nagylelkűen akkora porciókat…..
DiétAngyal 2016.02.24 06:19:04
Vége a karácsonynak, a szeretet helyett az elkámpicsorodott ajándékozók leveli áradnak. Első körben a CEWE-t illették szép szavakkal, rögtön ketten is. Úgy tűnik ugyanis, hogy hiba készült a cég a karácsonyi rohamra az "Ott lesz a fa alatt" és a "Garantáltan megérkezik…..
DiétAngyal 2015.12.30 08:41:43
@Dikusz: pont ugyanaz :) A naptárhoz is kell képeket válogatni...
FittFaktor Túl a felén... 2015.10.08 07:53:25
Nagyon fitten és életerősen ébredtem.   súly: 70,2 kaja ugyanaz..
FittFaktor 3. nap 2015.10.07 08:25:15
Az éjszaka tökéletes volt. A kelés már kevésbé. Mindenem zsibbadt. Alig bírtam levonszolni magam a lépcsőn. Mivel a legendásan alacsony vércukrom tovább esett, kellett egy kis cukorbevitel (minimálisan, 1 db gesztenyés kifli). Meg dőzsöltem, ettem egy kefírt is. Remélem, ez elég…..
... és nagy meglepetésemre, nem ébredtem éhesen reggel. Mai mérlegelés: 71,00 kg Mai menü: ugyanaz, mint a tegnapi, csak a búzaléfű helyett zöldségkoktél. költségek: ugyanaz, mint tegnap. A mai napot meglepően jól bírtam. Tök energikus voltam egész nap. Nem éheztem, pont…..
FittFaktor Belecsaptam a lecsóba 2015.10.05 18:07:02
Tegnap kitaláltam, ma megvalósítom. Egy újságban olvastam Dr. Steinberger 5 napos fitness programjáról. Utánaolvastam, nem nagyon találtam róla rosszat. Gondoltam, kipróbálom. Nagy baj nem lehet, max. kicsit méregtelenítek.  Úgy döntöttem, hogy a brutál verzióval kezdem, hogy…..
FittFaktor Erős az elszántság :) 2015.10.05 17:24:41
Mint mindenki, én is kipróbáltam már ezer és egy fogyókúrának nevezett valamit. Volt itt minden: update, szénhidrát diéta, 90 napos, káposztakapszula és a társai.  Az érintett hétfőn mindig nagy elánnal merültem bele az aktuális csodába, amitől vártam a szép…..