Regisztráció Blogot indítok
Adatok
terrorelhárítás

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elhunyt Elie Wiesel. Élettörténetét érdemes elolvasni, tanulságos, megrázó. Nobel-békedíjas, világhírű békeaktivistaként halála nagy hírértékű, így a legnagyobb magyar portálok is beszámoltak róla. Úgy döntöttem, beleolvasok a kommentszekcióba. Hiba volt...
terrorelhárítás 2016.07.05 15:10:16
@Bodó Róbert: súlyos szövegértési problémáid vannak úgy látszik. Egyrészt nem neveztelek baromnak, azt mondtam barom vagy HA nem tudsz egy pillanatra sem elvonatkoztatni hülyeségeidtől és csak belegondolni milyen érzés lehet azoknak az embereknek újra náci szlogeneket hallgatni akiket pontosan ezek miatt a szlogenek miatt tettek marhavagonba és vittek gázkamrába (6 millió zsidót). Másrészt nem tudom, hogyan kevered ide a cionizmust, a cikk nem a zsidó nacionalizmus támogatásáról szól (bár szerintem az is fontos, ha az békés és jogos) hanem arról, hogy az a nép amely a legtöbbet szenvedte a történelemben, hadd éljen anélkül, hogy újra félnie kelljen attól, hogy megismétlődhet a holokauszt. Főleg azoknak a zsidóknak akiket már egyszer majdnem kiirtottak.
terrorelhárítás 2016.07.05 15:30:03
@Bodó Róbert: oke lezárhatjuk. Végülis nem válaszoltál egyik érvemre se, nem reagáltál konkrétan a cikkre és tereled a témát. Én inkább maradok a csőben ha nem haragszol. Így legalább nem vesztem el az empátia képességem, tudok érvelni és vannak gondolataim. Ha ez neked cső akkor, igen, maradok. :)
terrorelhárítás 2016.07.05 16:03:18
@Bodó Róbert: oké :)
Egyébként gratulálok a cikkírónak! Okos és fontos írás, köszönjük :)
Február 4-én az ENSZ új LMBT (leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű) bélyegeket adott ki, amelyekkel a homoszexualitást és a transzneműséget ünneplik és reklámozzák. A hat új bélyeg némelyikén azonos nemű párok láthatók, amint csókolóznak vagy éppen kisgyermeket nevelnek. Más képeken…..
terrorelhárítás 2016.02.16 13:04:43
@Hérics: köszönjük értelmes megnyilvánulását!
Európa megdöbbent. Hogyan történhetett ilyen borzalom a kontinens kulturális központjában? Hidegvérű gyilkosok szórakozni vágyó, ártatlan fiatalokat mészároltak le. Európa pedig megdöbbent, az emberek megdöbbentek, a politikusok megdöbbentek. Kérdem én: min? Nem számítottak…..
terrorelhárítás 2015.11.16 18:25:28
@sebi77: Szerintem a cikkíró világossá teszi, hogy tökéletes megoldás nem létezik de azzal, hogyha végre sikerül felismernünk a problémát és őszintén beszélünk róla akkor már előrébb jutottunk...
Szerdán csodás szórakozás várta az ATV Kálmán Olga sasszéiban elfáradt nézőit a csatorna „A nő háromszor” című műsorában. A Szomszédok Julcsijaként ismertté vált műsorvezető a töretlenül fejlődő Magyarország két gazdag polgárával beszélgetett: Andy Vajnával és…..
A baloldali közvélemény egyre nagyobb megütközéssel figyeli az ATV-t. A gondolkodók sokszor már arra ragadtatják magukat, hogy a Hír TV az új ATV. Ezt mi nem gondoljuk. Mert a bűnbánó maffiózóként saját, jólfelfogott érdekéből immár kormánykritikus Simicska-TV csak a lopott…..