Regisztráció Blogot indítok
Adatok
utazások szkenneren

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három hete forgatom a kezemben az T-Mobile által forgalmazott iPhone 3G-t. Főleg internetezésre és zenehallgatásra használom, telefonálásra kevésbé, hiszen ez egy kiváló netezőgép. Hogyan tudott az iPhone alig több mint egy év alatt 3 százalékos részesedést szerezni az…..
 Mint már korábban finoman utaltunk rá, a tibetieket nem tartjuk jobb fejeknek a világ egyik népénél sem - kivéve talán a szlovákokat -, s azt sem gondoljuk, hogy a tibeti kultúra mélyebb, magasabb vagy akármilyenebb lenne mondjuk a nyugatinál. És azt se gondoljuk, hogy kis…..
"A csütörtöki salzburgi sajtókonferencián a kerekes székben megjelenő, nyugodt és pozitív szemléletű osztrák síelő elmondta, örül, hogy egyáltalán itt lehet. Lanzinger elfogadta a sorsát..."muhaha... méghogy elfogadta sorsát... szopjon le egy hiúz ha ezt megeszem!..
utazások szkenneren 2008.03.14 18:42:55
Itt egy hosszú, meglehetősen rossz szándékú írás a szcientológia egyház aljas célú adatgyűjtéséről...De ki a f*sz veszi be ezt a maszlagot???..
Már akkor gyanús lehetett volna az ügy, amikor a határon csak úgy akartak beengedni, ha megmutatom a zseblámámat. Értik?! A ZSEBLÁMÁMAT! Szorult helyzetemből Hernández mentett meg, megvakargatta a vámügyintéző bolyhos fülét, majd belesúgott valamit, amire az egész bagázs…..