Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rumpelsztiltzskin

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vigyázó! Csak öröm legyen! 2016.06.18 13:06:12
Magyarországnak nagy szüksége van az örömre. Az öröm felszabadít, új barátságokat szül, jobbá, könnyebbé teszi az életet. A magyar válogatott Eb-szereplése nemzeti örömöt gerjesztett. Tízezrek vonultak az utcákra, táncoltak, kiabáltak, ünnepeltek. Nagyon ritka az ilyen nyílt örömkifejezés…..
rumpelsztiltzskin 2016.06.18 14:10:17
@baldoc: bármennyire is szeretnék így feltüntetni Magyarországon nincs diktátor, nincs diktatúra. Nyugodjon meg senki nem akarja Önt legyilkolni. És igen! Felejtsem el 90 percre mindent. De pont az ilyenek miatt mint Ön, nincs nemzeti egység, nincs összetartás, csak gyűlölködés, utálkozás. Egyáltalán nincs senkire se ráerőltetve a boldogság, de mivel az egy jó dolog, tudom ajánlani Önnek is :). Én ezennel leléptem, nem fogok vitatkozni. Hajrá Magyarok!
Szerdán csodás szórakozás várta az ATV Kálmán Olga sasszéiban elfáradt nézőit a csatorna „A nő háromszor” című műsorában. A Szomszédok Julcsijaként ismertté vált műsorvezető a töretlenül fejlődő Magyarország két gazdag polgárával beszélgetett: Andy Vajnával és…..
rumpelsztiltzskin 2015.10.05 16:31:14
Hűha Öreg harcos! Nagyon nagy szakértője lettél az elmúlt pár hétben a hitgyüli, ATV témának! Véleményem szerint viszont pont az ilyen elvakult, más véleményt nem meghallgató, kamuliberálisok miatt tart itt Magyarország, és legfőképpen a magyar ellenzék, ahol tart. Tipikus példája vagy annak aki nagy liberálisként, szabadságpártiként hangoztatja magát, de a szabadság nála csak addig tart ameddig másnak nincs esetleg ellenvéleménye. Az ATV az egyetlen olyan magyarországi televízió ahol egyaránt megszólalhat a jobb és bal politikai oldal. Az egyetlen olyan magyar televízió amely minőségi és amennyire lehetséges objektív hírműsorokat készít. A mai förmedvényedről csak annyit, hogy Andy Vajnát bizony én sem kedvelem, de ha jól látom ez egy szórakoztató könnyed beszélgető műsor volt, így azt ne tessék összekeverni a mutyizásokkal stb. Tehát: 1, vegyél néhány médiaismereti órát mivel egy kisiskolás jobban ismeri nálad a televíziózást 2, a kommunizmusnak már vége, nem diktatúrában élünk ahol csak a te véleményed létezhet így kénytelen leszel másokat is meghallgatni hacsak nem a saját blogodat akarod olvasni egész nap 3, a hitgyüli szerintem teljesen közhasznú munkát végez, bűnözök változtak meg, pálfordulatok történtek munkájukra, emellett fontos karitatív tevékenységet is végez ha jól tudom. A csatornát is jól működtetik Németh Sándor sem saját szócsöveként használja azt. 4, vacakul írsz, hanyagold
rumpelsztiltzskin 2015.10.05 16:43:20
@nemszólokmégegyszer: két pornó blog között benéztél ide is okítani a népet?