Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rozzant Robur

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Voltam a pincében. Meg a padláson is. Az utóbbi helyen találtam ezt-azt. Igazából a kincsesládát, amelyből a legtöbb padláson szokott lenni egy...
Rozzant Robur 2020.04.13 17:57:28
 Ma feltett valaki egy osztályképet a Facebookra, amely abban az iskolában és időszakban készült, amikor én is ott dolgoztam. A kép hosszú asszociációs láncot indított el bennem. Bizonyára vagyunk néhányan, akik ugyanabban az iskolában kezdtük a pedagógus pályafutásunkat, ahol valaha diákok…..
Ma ha valakinek mozizni támad kedve Székesfehérváron, akkor két lehetősége van: vagy az Alba Plázában lévő multiplex Cinema City-be látogat el, vagy megnéz egy filmet a kissé „fapados”, de családias hangulatú Barátság Klubmoziban. A kettő között hatalmas a különbség, és igazán hiánypótló lenne egy…..
Az örök el nem enyésző szerelem egy parkban talált rám, egy kora tavaszi délután. Akkor amikor már a tél serege messze szállt, de a nyár még készítgeti koszorúit,mikor a tavasz még csak ki-ki dugdossa lábait a harmatos fűben.  Ott ültem a padon,és szívtam magamba az eget, a finom sugarakat, a…..
asikerutjain nyaklánc 2017.11.27 19:29:14
Tehát éldegéltünk...így hármasban vasárnaponként. Barnabás sokat olvasott nekem arról,hogy miként tudjuk megvédeni bolygónkat,és hogyan egyesüljünk a természettel...aztán úgy voltunk,hogy az egyesülést egymáson gyakoroljuk,és utána jó volt piszkálni az oldalát, amitől tökre megdicsőült  feje lett.…..
Rozzant Robur 2017.11.29 13:01:41
@PeniValdes: egy történetben a szex és kés nem jó omen ! :)
asikerutjain amikor csak 2017.11.14 10:27:17
Mi sosem randiztunk úgy klasszikusan. nem volt meghívás egy étterembe,vagy nem borozgattunk,miközben a kandalló lángnyelvekkel nyaldosta a fákat..vagyis a tűz nem nyaldosta. Legtöbbször összefutottunk a pláza parkolójában..kilométerekről integetett nekem,én meg visszaintegettem,aztán elmentünk a…..
Rozzant Robur 2017.11.14 20:11:53
csipszerelde Meg hát! 2016.11.20 08:05:26
Van, amikor a dolgok egy apró kiegészítőtől lesznek számunkra tökéletesek. Én például mindig tisztelettel néztem ezt a Corollát a céges parkolóban hét évig, de nem éreztem úgy, hogy ez az emberiség egyik legjobb teremtménye volna. Most már tudom, ez azért volt, mert nem az én nevem szerepelt a…..