Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MsTandMsg

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hét elején olvashattátok egy érdekes „párposzt” első felét, melyben a Dubaiban élő MsG írta le elindulásának történetét. Ma a páros másik fele, MsT következik, aki Németországban él és nem mindennapi körülmények között került ki. (A képekért jár neki a…..
MsTandMsg 2015.10.08 19:08:31
@London2009: Azért cseréltem képet, mert azokon, amiket eredetileg ehhez a bejegyzéshez szántam, én is szerepeltem. Mint írtam, MsG fogadtatása után nem akartam, hogy "arccal" is megismerjetek. Ennyi. A mostani képek is a saját "termékeim", ezek is és azok is vállalhatóak, ezek nektek, a korábbiak meg másoknak.
MsTandMsg 2015.10.08 19:12:44
@soad1221: Hihetetlen, hogy képtelenek vagytok elfogadni, hogy ez nem megsértődés. A világ két pontjáról igyekszünk ecsetelni, talán, ha megpróbálnád legalább befogadni, hogy mi most mást gondolunk.
MsTandMsg 2015.10.09 09:46:03
@Muscari: Melyik kommentre gondolsz, hogy arrogancia? Megtudhatjuk, melyikünkkel beszélsz?
Egy egészen érdekes kezdeményezés első írását olvashatjátok ma, ugyanis emlékem szerint a Határátkelő történetében még sosem fordult elő párposzt, azaz amikor egy együtt dolgozó (igaz, egymástól sok ezer kilométer távolságban élő) páros írná le a sztorijukat –…..