Regisztráció Blogot indítok
Adatok
őrültnő

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Gyors fogyás?!!!!Sok nő fejében megfordul a gondolat! GYORS FOGYÁS!!! A divatmodellek kinézete utáni hajsza során számtalan nő fogy le a felismerhetetlenségig. Legtöbbjük a drasztikus fogyást a tojássárgája segítségével éri el, amelynek hatékonysága bizonyított tény! Ha reggelire megeszel 2…..
A Szerető       Ez egy különleges és kihívásokkal teli státusz, amolyan pozíció az életben, amelyet kellő óvatossággal és erős érzelmi megtartással kell végig élned hisz ezt a szerepet vállaltad fel. E státusz lehet hosszú távú, de lehet, hogy csak egy…..
  Miért szeretünk olyanokat, akik nem viszonozzák az érzéseinket? Az ilyen szerelmek sokszor megalázóak, örökké kielégítetlenek, mégis nagyon sokan vonzódnak olyan emberekhez, akik valamiért elérhetetlenek, vagy hidegek hozzánk. Hiába tudjuk ilyenkor, hogy az eszünkre kéne…..
A backdoor kommunikációs üzeneteket bemutató Homár-posztok általában a felhőtlen szórakozást célozzák, ez a bejegyzés azonban a górcső funkcióját is betölti. Toljuk csak a górcső alá az az adópénzből működő mamutszervezetet, ahol a munkavállalók olyan mentális…..
őrültnő 2017.06.15 16:17:01
@enamel (törölt): osztályoznák is pontozós, százalék számolós rendszerben?
Püspöklila zakós, pecsétgyűrűs brontoszaurusz a mulatós zene Jurassic Parkjából. Karrierje jobbára olyan presszókból indult, melyeket kizárólag vegyvédelmi makkos cipőben volt célszerű megközelíteni, ellenkező esetben a kilöttyintett fröccs lyukat mart a vendégsereg…..
Minden fiatal fiúba belenevelik, hogy idősebb, tapasztaltabb nővel kell kezdenie. Akinek ez összejön, az roppant büszke, akinek meg nem, az élete végéig erre vezet vissza mindent. Az idősebb nő mindig szexuálisan vonzó, legalábbis a rutin és az évek miatt. A kihagyott ziccerekről…..
A párbeszédes forma mindig megdobja a sztorikat.A kép innen Sziasztok!   Egy igen rövid történetet osztanék meg Veletek. Netes ismerkedés, 1. "randi" néhány levél váltása után. Egy téren találkoztunk, este. A következő párbeszéd zajlott…..