Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pongraczn

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első bejegyzésem a magyar szólások, közmondások világába vezeti az olvasót. Vajon tudjuk, hogy azok a napi bölcseletek, melyeket olyan sokszor használunk mit jelentenek valójában? Elsőre tizenötöt gyűjtöttem ezekből az érdekességekből.   Forrás: nlc.hu    Itt a kezem nem disznóláb! Ezt a…..
pongraczn 2021.02.06 21:37:12
Hol máshol együnk angol reggelit mint Londonban, szóval gyorsan ki is próbáltuk, egy nagyon hangulatos angol pubban (na jó, igazából Irish pub) Hatalmas adag volt, 2 kolbász, 2 bacon, tojás, gomba, bab, black pudding (véres hurka szerü valami), egy krumplis lepény, sültkrumpli, pirítós és tea. Meg…..
pongraczn 2020.02.26 08:52:11
Rorgosh Tudiblog Mongol invázió 2020.01.22 08:02:00
A mongol invázió eurázsia történelmének egyik legmegrázóbb eseménye, melynek eredményeképp alig fél évszázad alatt akkora egybefüggő birodalom alakult ki, amely azóta sem sikerült senkinek – pedig kísérletekből nem volt hiány. Ugyanakkor az inváziónak van egy legtöbbször fel sem tett kérdése:…..
Tom Hardy, a kiváló és emlékezetes alakításokat nyújtó színész ma lett 42 éves. Hardy híres arról, hogy már régóta jól megválogatja azt, hogy milyen filmre is ír alá. Munkássága legnagyobb része ezért szerencsére remek alkotásokból áll, de így is vállalkoztam arra a feladatra, hogy összegyűjtöm azt…..
pongraczn 2019.09.16 13:23:07
Alig harminc főnemesi család kezében összpontosult a magyar földek egyharmada a XIX. században, de vajon hogyan alakult ki ez? Forrás: Fortepan..