Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lpoti

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
              Én sem szeretnélek most valami tömény információval ellátni benneteket, inkább egy olyan kérdést , témát vetnék fel, ami ebben az időszakban inkább  reflektorfénybe kerül mint máskor.   Míg a Tanúk, tekintettel ezen ünnepek eredetére/ de nemcsak ezen okból/ távol tartják magukat…..
Nektek mire hasonlít ez a Dániában lévő épületegyüttes? Jehovas Vidners Stævneplads, Helsinkivej, Silkeborg, Denmark..
Kedves Johnny! Történelemszakos gimnazistaként, sokszor elemeztünk eseményeket, helyzeteket, melyekben, meg kellett találnunk a résztvevők motivációit, tényleges szándékait, rejtett indítékait. Bele kellett élnünk magunkat a szereplő/k, vagy a propaganda megfogalmazóinak helyébe és lehetséges…..
lpoti 2017.04.01 20:29:24
A cikksorozat megjelentetését folytatjuk! A jelen pdf formátum kísérleti jelleggel került kipróbálásra, ha mindenkinek megfelel, ebben a formában terveznénk a teljes sorozat megjelenését. Frissítés: A szöveg már hagyományos formában is olvasható a cikkben...
lpoti 2017.02.19 01:28:01
JT BLOG Elhunyt Prince 2016.04.21 19:49:48
A mai napon, e bejegyzés megírása előtt kb. 50 perccel jelentették be, hogy elhunyt Prince.  Prince 2001-ben lett Jehova Tanúja, Larry Graham hatására. Onnan kezdve sok helyen népszerűsítette a hitét, bár kellően visszafogottan ahhoz, hogy ne lehessen ez a médiában vezető hír. Alig egy hónapja…..
lpoti 2016.05.16 12:56:51
velvet.hu/gumicukor/2016/05/16/prince-t_privat_gyaszszertartason_bucsuztatjak/

Hm, érdekes, kíváncsi vagyok az amerikai sajtó hogyan ír erről és mi is a tanúk szerepe és közreműködése az eseményen....
lpoti 2016.05.16 13:02:51
Rákerestem a hivatkozott cikkre. Érdekesek a képek.
www.tmz.com/2016/05/15/prince-church-jehovas-witness-memorial/

Egy híresség esetében úgy tűnik más elvek érvényesek..

Nevezhető ez képmutató kettős mércének?
Annácska és kis Peti nagyon szeret játszani. boldogok, ha kint vannak, egész nap csak ugrálnak. De a királyságteremben nem játszanak, csendesek Mert ha ugrabugrálnának Végül még bajt okoznának. "mindennek rendelt ideje van, és ideje van az ég alatt minden akaratnak" Prédikátor 3:1 A fenti…..
Az állásukat vesztett különleges úttörők durva bánásmódban részesülnek az Őrtoronytól Ez a weboldal nemrég közölt egy cikket arról, hogy a Bétel-szolgák egyre elégedetlenebbek az állandó leépítés miatt, melyet a Vezető Testület végez annak érdekében, hogy kellő…..
lpoti 2015.10.28 00:02:58
@a századik juh: részvénytársaság. Vajon kik is a részvényesek? Ha már annyira nyitott a szervezet, akkor miért is csak a kirakati bábukat látjuk a rabszolga/vezető testület celebjei formájában ?

Kik is a valódi üzleti tulajdonosok? Kik is a részvényesek, a valódi döntéshozók?

Vajon mit mondana Jézus, hogy tanítási terjesztésére egy üzleti vállalkozást, egy részvénytársaságot alapítottak?

El tudjuk képzelni, hogy Jézus megjelenik elegáns Armani öltönyben, selyem nyakkendőben, Rolex órával a kezén az igazgatótanács ülésén?

Vajon miért nem veszik észre a tanúk, hogy egy részvénytársaság ingyenmunkásai?

Legújabban pedig az Rt. internetes honlapját reklámozó szendvicsemberek? Egy weboldalt prédikálnak?!

Teljesen abszurd.