Regisztráció Blogot indítok
Adatok
igazságos.

0 bejegyzést írt és 127 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Trónok harca hatodik évadának az lesz az egyik nagy erénye, ami egyben a legnagyobb problémája is. Nincs ugyanis könyv, aminek alapján haladni kell, és mivel az ötödik kötetből még kimaradt, fontos történetszálak közül már csak hármat kell úgy-ahogy az asztalon tartani (Arya, Vas-szigetek, Samu),…..
igazságos. 2016.04.26 15:08:43
@Fedor: így van megvakították vis lehet ellenszere az ûvegcse tartalmának

elvileg azért lenne h végre így senkivé váljon ha nem tud bosszut állni

hiszen akkor most se kellene ha lemondtak volna róla vis célok vannak vele a sokarcú istennek
A TV2-nél úgy gondolták, hogy április 1 ide vagy oda, a pénteki nap pont jó lesz megtizedelni az állományt, jön a hétvége, hétfőre mindenki elfelejti, hogy ma már a negyedik alkalmazottat rúgják ki a csatornától. Az első fej Kárász Róberté volt, őt három óra körül hívták be Kökény-Szalai Vivien…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Kedves Munkahelyi Terror!   Szeretném én is leírni a történetemet a munkavállalással kapcsolatban, mert már nagyon idegesít. Egyben szeretném tanácsukat, segítségüket kérni, hogy az ilyen esetekben mi a teendő,…..
igazságos. 2016.03.31 19:46:34
@.Tibi.: azt biztos nem fog de nem ãrulom el a titkot miertt nem
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Munkahelyi terror blog!   Egy multinacionális vállalat dolgozója vagyok 8 éve,ez alatt volt lehetőségem több munkakört is végezni. Csapatunk 2 éve új kollégával bővült,aki általam korábban is végzett…..
Lajos csak tanácsot szeretett volna kérni egy homáros örökzöld, a felháborítóan gyorsan gajra ment cipők témában, erre nem belefutottunk egy sportos nevű, de rejtélyes módon inkább az élelmiszeripari kiskereskedelemben jeleskedő szakértői véleménybe? A poszt alatt ajánlunk…..
A költözés elképesztő macera alapból. Előtte, közben és utána is szívás, nincs mit szépíteni rajta. Az meg pláne kiakasztó, ha a cígölés közben monjduk leesik a déditől örökölt nipp vagy tönkremegy egy háztartási gép, dehét előfordul, hiszen ahogy a bepanaszolt…..
Van, aki szereti a füstölő szagát, van, aki rühelli. Van aki fázós, van aki pólóban tölti  telet is. Van aki elhivatott Orbán Viktor-rajongó, és van aki nem csak ebéd közben nem szeretné nézegetni a képét. Akárhogy is, az biztos, hogy egy igazi vendéglátós…..
igazságos. 2015.10.19 21:33:46
@AtiSnatch: mi jöhet még Or án medál és Orbán oltár

Értem én h rajongás de annak is van határa
igazságos. 2015.10.19 21:35:20
@Vadászok Őrangyala: még jó h NAV és azóta is működik a jelek szerint

Nem értem mi az h kevés a kínálat ez van és kész ha nem teccik menjé máshova ott biztos több a álaszték
igazságos. 2015.10.19 21:36:26
@sugargiraffusplumps.: a lajcsit is csak azután sittelték le h a főrendőrnek mutogatta a sejhaját
  Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, azmhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot     Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Az én történetem csupa…..
Azt szerintem jól megtanulta a magyar, hogy ajándék lónak nem szabad nézni a fogát, pedig ebből mindenféle bonyodalmak származhatnak, mint például Zsuzsa esetében, aki névnapjára kapott egy kenyérsütő tanfolyamon való részvételt, amit addig-addig akart elindítani a frissen…..
igazságos. 2015.10.18 22:15:01
Szal nyitok sütőtandolyamot a homáron napi 1000 ft

@Black Hole: á, szerintem manapság bírná a gyomor :)
igazságos. 2015.10.18 22:16:54
Én egyáltalán nem tartom számon a Glamour és egyéb akciós napok esedékességét, így fordulhatott elő, hogy hétvégén teljesen gyanútlanul a földi pokolba találtam magam egy halaszthatatlan kabárvásárlásból kifolyólag. El nem tudom képzelni, hogy valami nagyon nagyértékű…..
igazságos. 2015.10.13 23:52:26
@Paeonia: apti tud itt számolni akkor problem solved
Akinek 5000 ft nem pénz az nyugodtan legyen öngyi mer életképtelen egyed
igazságos. 2015.10.13 23:55:45
@Burgermeister: azokhoz nem kupon kell hanem lekoptató
A prágai székhelyű, nemrég Szegeden második magyarországi telephelyét nyitó használtautó-kereskedő cég, az AAA Autó nem először szerepel nálunk. Ami igazán érdekes a róluk szóló posztokban az az, hogy a panaszos levelek egy kaptafára készülve mind kecsegtető…..
Ubulék első és lehet, hogy egyben utolsó utazási irodás nyaralása nálunk kötött ki, ráadásul úgy tűnik, nem jogosan. Ettől függetlenül a Green Travels pukkadjon meg. Hogy lehet bárkit nyaralás idején hajnali 3-as kelésre kényszeríteni??? (A csudiszép mesés térkép…..
igazságos. 2015.10.10 06:38:37
@Black Hole: látod bezzeg mi magyarok ezt félig se tudjuk rendesen csinálni :)
Elég durva dologgal vádolja Máté az Office Shoes Premier Outlet-beli üzletének alkalmazottait. A cég egyelőre nem reagált neki, mi meg titkon reménykedünk, hogy hátha csak valami béna félreértés történt. Vagy volt hasonló tapasztalata az OS-ban másnak is? Tisztelt…..
igazságos. 2015.10.08 13:25:24
@Beerhead: ja, álmodik a nyomor XD
igazságos. 2015.10.08 13:36:48
@nemNewl: a zokni hasznos, nem hülye, hiszen zokni nélkül megfagyna a lábacskád ugye
Csere-bere fogadom, többet vissza nem adom - üzeni magas lóról a Vatera távozni készülő ügyfelének, épphogy nem csatol mellé egy kárörvendő  emotikont. Első blikkre ez  jogosan hozza elő bárkiből a Kohlhaas Mihályt. Vajon mennyire megalapozott ez a gyakorlat? Kedves…..
igazságos. 2015.10.07 19:45:12
@Hartmy: fene tudja, biztos úgy van.
igazságos. 2015.10.07 19:47:16
@hobbitroll: nekem nem kéne drága Audi, még ha megengedhetném magamnak akkor se.

Melyikkel csaltak!? Há persze, hogy az Audival meg a motorral. Amennyi gond van az Audival, már régen be kellene zárjon a gyár is.

pont ezért nem vennék androidot se apple helyett, amennyit azzal b@szakodnak a népek, meg amennyit költenek rá vásárlás után, már vehetnének iPhone-t is
Ha az ember nemzetközi csalási manőverrel akar pénzhez jutni, a világpolitikai események ütőerén kell tartania a kezét. Így tettek a klasszikus "nigériai ajánlat"  modern verziójának alkalmazói is. Fogták és adaptálták az alapcsalást (" A sztori sokféle változata forog, a…..
igazságos. 2015.10.04 18:32:50
Az ilyenek adják meg a bankkátya adatokat is a jósnőnek, aki pénzmágiát csinál.

Ha már elolvasol egy ilyet, menthetetlen vagy.

@Manyecska: hát ez hatalmas volt, mikor megláttam. XD De jó nő benne a csaj, ami miatt elhallgatod az orosz trillázást. Miér nem tudnak egy ilyet találni a híradóba is.

Vagy melegnek kinéző / öreg, perverz gyerekmolesztálós pasik vannak,
Nőben meg kiélt, 20-éves de 50-nek kinéző, parókás egyedek, vagy szintén vén trottyok. Várkonyi Andreát is rohadtul unom már, hát még azt a másikat, szerencsétlent úgy bebarnították, hogy 60-nak néz ki, nem 30-nak.
igazságos. 2015.10.04 19:19:52
@Black Hole: mér, jó az orosz híradó, nézd meg, neked is tecceni fog. XD Dasvidaniya avagy Do widzenia, do widenia, dovidenia Doviduvanye, Doviđenja Doviždane Doviđenja
igazságos. 2015.10.04 20:48:18
@ColT: lehetsz a világ legszebb nője, akkor is meg tud csalni a pasid, ha megun.

Persze, most hallgathatom a mennyire szeretem a férjemet/pasimat, hű de klassz minden, meg akkor is szeretem és punktum.

De ha ott a lehetőség, akkor kevesen mondanak NEM-et, ahogy múlnak az évek, az új meg mindig is előnyben lesz a régivel szemben.

Legyél akár csúnya, akár szép.