Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KorlátlanTollpárna

0 bejegyzést írt és 140 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Botka, te macsó! 2017.01.06 11:31:50
Érdekesen indult ez a 2017, az ember csak kapkodja a fejét, mint egyszeri káderjános az újraválasztós hacacáréban. Kövérlaca fejéről leugrik az ikonbajusz,botkalászló meg faszt növeszt, és sértődött óvodásból még felnőtt lesz a végén. Váratlanabb utazás ez még attól is, mint mikor a kis Sarának…..
Hogy a devla verje a fejeteket! Dikk, má'megin az én lemondásomon pörögtök? Hát elbujdostam, mint Sisa Pista, lábon lőttem magam, mint Milfajt Ferkó, előgyövök egy év múlva oszt'még mindég ez a téma? Csáresz muro kár! A fekete rák essen a mejjetekbe, de akkora, mint a tiszaroffi kultúrház! Nincs…..
KorlátlanTollpárna 2016.11.19 19:52:13
@habakuk000: Nehogy hülyén kelljen meghalnod. :))

"A csendőrség hatékony szervezet volt, mert mérsékelt létszámmal — 12 000 fővel — jó eredményt (90 % körüli bűnfelderítést) ért el a bűnüldözés terén. Ennek több oka volt:
- A csendőrség személyi állományénak a döntő többsége konkrét végrehajtó szolgálatot teljesített. E végrehajtó szolgálatot a testület személyi állományának 90 %-át alkotó legénységi állománya látta el, amely egyébként a honvédség altiszti karának a jellegével bírt.
- A csendőrség teljes személyi állománya, így a végrehajtó szolgálatot ellátók is — a beosztásuk eredményes végzéséhez szükséges — kiváló szakmai felkészültséggel rendelkezett, szakismeretüket pedig folyamatosan finomították és gyarapították, azt lényegében naprakész állapotban tartották, illetve e helyi körülményekre adaptálták.
- A személyi állomány szolgálati idő megterhelése magas volt, így a viszonylag csekély létszámmal is el lehetett érni a kívánatos járőr sűrűséget.
- A Magyar Szent korona alá tartozó vidéki területeken folyamatosan jelen voltak a csendőr járőrök, akik gereblyeszerűen felügyelték a vidéket. Ezen a csendőr járőri hálón előbb-utóbb fennakadtak a bűnözők. A lakosság számára pedig biztonságérzetet adott a csendőr járőrök jelenléte, a bűnözőket viszont elbizonytalanította, mivel tartaniuk kellett attól, hogy a legváratlanabb időben és helyen is felbukkanhat a csendőr járőr, lefülelve bűnös cselekedeteiket.
- Mivel a csendőri szolgálat bűnmegelőző jellegű volt, ezért jóval kevesebb bűncselekmény elkövetésére került sor. A megtörtént bűnesetek döntő többségét pedig felderítették. A testületnél úgy lezárni bűnügyet, hogy a tetteseket nem derítették fel, nem lehetett. Ezért — ritkán ugyan, de — előfordultak akár évtizedekig lezáratlan esetek is. Mivel pedig a csendőröket és az őrsöket is rendszeresen minősítették, az ilyen esetek az érintettekre nem voltak kedvező hatással.
- A testület hatékonysága tekintetében nem lehet figyelmen kívül hagyni annak szellemiségét. A csendőrök nem csupán az általuk teljesített szolgálatért, hanem a működési területük bűnügyi állapotáért is személyes felelősséget éreztek. Megszokott cselekedetnek számított, hogy akár több éjszakát is eltöltöttek egy gyümölcsösben a termést dézsmálók elfogása érdekében. Igyekeztek minden bejelentésre reagálni, a bűnözőket pedig felderítették és elfogták. A bűnös cselekedeteket megvalósítók nem abban lehettek biztosak, hogy megússzák tettük következményeit, hanem abban, hogy biztosan fény derül jogellenes tetteikre.
- A testületben a vezetés színvonala magas volt. A legalacsonyabb szintű parancsnoki teendőket ellátó őrsparancsnokok és helyetteseik több évtizedes kimagasló szakmai múlt nyomán kerülhettek az őrsparancsnoki tanfolyamokra, majd az őrsparancsnok-helyettesi, később pedig az őrsparancsnoki beosztásokba. Ők hivatásuk minden csínját-bínját ismerő és azokat kiválóan alkalmazni képes vezetők voltak. A tiszti kar képzettségi szintje magasabb volt, mint a társ rendvédelmi testület, azaz a rendőrség — mai fogalmaink szerinti — tiszti karáé. A rendőr felügyelők ugyanis érettségi, a rendőr fogalmazók pedig jogakadémiai végzettséggel rendelkeztek. Ezzel szemben a csendőr tisztikar számára a képesítési követelmény a Ludovika Akadémia oklevele volt." stb.
KorlátlanTollpárna 2016.11.19 20:40:20
@rdos: Tehát előszőr elismered, hogy jók voltak aztán feldobod, hogy biztos csak tyúktolvajok ellen. Természetesen ez sem igaz, hiszen már 1907-ben használták pld. az újlenyomat felderítést gyilkossági ügyekben, ami akkoriban igencsak újdonságnak számított.
KorlátlanTollpárna 2016.11.19 20:42:22
@habakuk000: Jaja nyilván a TEK az. Azért gyorsan rögzítsük a tényt, hogy a 85-90 % körüli felderítési arányt azóta sem sikerült egyetlen magyar rendvédelmi testületnek sem elérnie. Ez is nyilván azt jelzi, hogy "kóklerek" voltak kb. mint tagabácsi indulabakterházas fejecskéjében. :)
Van baj az úszószövetség körül megint. Hosszú Katinka újra beleállt két lábbal Gyárfásba, és ezúttal úgy tűnik, nem maradt egyedül, mint legutóbb. Gyurta Dani előbb kiállt mellette, majd úgy pattintotta a helyére a szavait "megmagyarázni" akaró Hargitayt, mintha az egy köröm alatt ragadt beszáradt…..
Varánusz Lőrinc mondja 2016.10.22 12:01:09
- Kedves Főgázszerelő Szállodatulajdonos úr, tessék kedves elárulni, hogy meg teccik venni a Médiavörkszöt? - Ezeket a híreket sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom. Fassetuggya mit veszek meg a közeljövőben, nem vagyok látnok. - Ön szerint Orbán Viktor a jövőbe lát? - Ezeket a híreket sem…..
KorlátlanTollpárna 2016.10.28 08:44:22
@punkfrog: @taga20: Érdemes elolvasni, hiszen "csöppet" árnyalja a képet és rávilágít a jelenlegi hatalom módszereire is. :(

Az MNA nyilatkozata

A történteket illetően valamivel több információval rendelkezünk, mint amennyit a hivatalos szervek közölni szándékoznak, így többletinformációnk fennáll a média egészével szemben is.

amieuropank.com/2016/10/28/644/

Elég jól látszik, hogy a jelenlegi hatalmi eljárás kísértetiesen hasonlít rosenfeld mátyás korszakára, mert ott is azokkal számoltak le, először, akik a támogató (szavazó) bázisukat osztották meg. Rákosiék először a szocdemekkel, aztán a paraszt párttal, a kisgazdákkal végeztek, majd utánuk következett mindenki más, elsőnek az úgy nevezett "Horthy-fasiszták". Ezzel szemben a mostani hatalom, miután mindent, és mindenkit megfigyel az esetleges ellenállás minden részét meg akarja törni.
Sorra fog kerülni mindenki, Budaházyékat már vissza is vitték a böribe a házi őrizetből, utána jöhet a HVIM, Betyársereg, stb, aztán terítékre kerülnek az erősebb balos szervezetek is.
KorlátlanTollpárna 2016.10.28 11:52:33
@punkfrog: Megint hülye vagy, hiszen nem mentegetésről van szó, hanem arról, hogy a hatalom miként használja ki és irányítja az eseményeket. De tőled sokat már úgysem lehet várni, beszopod amit eléd rak a habonymédia oszt jónapot. :)
KorlátlanTollpárna 2016.10.08 20:34:40
KorlátlanTollpárna 2016.10.09 13:43:41
@taga20: Megint hülye vagy, de ez már nem újdonság. :)
KorlátlanTollpárna 2016.10.10 10:49:26
@kekex: Múltkor már beraktam. (hehe)
Ja és Fletóékat az emberek, a választóik küldték őket oda, hogy képviseljék őket. Tehát az ő képviseletüket is bojkottálják, vagy csak a rájuk bízott munkát?
Há'dikk, parasztgyerek vagyok én nem urizálok, hányszor mondjam még?!  Faszombamár a sok idióta gyökérrel, ÉdesGazdám, elmondom mivót, jófigyejjél: Azvót, hogy a Cecilt meghítták ennek a Betti Tanakisznak az esküvőjére. Én teljesen jóhiszeműen aszittem, ez a luvnya a neve alapján minimum egy…..
KorlátlanTollpárna 2016.10.07 21:23:05
@taga20: Nem vagyok angyal, főleg ha faszságokat hablatyolsz.
KorlátlanTollpárna 2016.10.07 21:36:27
@taga20: Ja, hogy a jobbikos? Csak azt nem értem ezt mi a búbánatért nekem mondod?
KorlátlanTollpárna 2016.10.08 08:58:31
Varánusz Bazmeg! 2016.09.26 12:38:01
Drága honfitársaim helyenként hihetetlenek vagytok, basszátok meg!   Tekintsünk most el attól, hogy én is el tudok képzelni a tegnapi robbantásról számtalan konspirációs elméletet onnan, hogy Mindenórás Tábornok így akarja felpörgetni a közhangulatot, odáig, hogy maga Allah adta parancsba a no-go…..
KorlátlanTollpárna 2016.10.03 10:07:10
@punkfrog: Még apróbb, hogy a logikád megbukott, hiszen te arról beszéltél, hogy aki tegnap nem ment el, az tulajdonképpen arra szavazott, hogy nem zavarja ha az EU kvóta alapján migránsokat telepít hozzánk. Hab a tortán, hogy szerinted ez is érvénytelennek számít ugyebár. :)
KorlátlanTollpárna 2016.10.03 10:17:48
@punkfrog: "aki otthon maradt az úgy döntött, hogy nem zavarja ha az EU-ban döntünk valamiről!"

Igen ez a hazugság.

"nem zavarja ha az EU kvóta alapján migránsokat telepít hozzánk." tegnap se ezt írtam!"

Amit írtál az pontosan ezt is jelenti, hiszen azt írtad, hogy "5 millió úgy döntött, hogy nem zavarja ha az EU dönt valamiről!"

Teljesen egyértelmű, hogy a "valamiben" ez is benne van. :)
Én mindent elhiszek. De most komolyan. Én tényleg elhiszem, hogy Rasi meg Pityu magánúton voltak Bahreinben. Nagyon is el tudom képzelni, hogy kikapcsolódni mentek, kipihenni a dolgos hétköznapok fáradalmait. Azt is el tudom képzelni, hogy ilyenkor a kirendelt helyihülyékben felbuzog a gyáááj, ha…..
Itt soha senki semmit nem lop. Nem mutyizik, a korrupció rendszerszinten van felszámolva. Mengyi Voldemortot nem kapták el majdnem alkotmányos költség mutyival, Rogán sem mutyizott a belvárosi ingatlanokkal, és úgy általában annyira csodálatos itt minden, nem kell félni, hogy olimpia rendezés címen…..
KorlátlanTollpárna 2016.08.22 19:16:07
@habakuk000: @vakapad: Tőlem aztán örülhettek mint majom a farkának, nálatok jobban csak a fidesz örül nektek. :)
KorlátlanTollpárna 2016.08.22 19:17:44
@habakuk000: Barbatrükk. :)

Hiába küldik vissza, örökre egy listán maradnak Bayer Zsolttal
Visszaadhatják postán a lovagkereszteket, de a törvény egyszerűen nem ismer olyat, hogy a kitüntetés törlése. Az államfő egyelőre nem reagál senkinek.

index.hu/belfold/2016/08/22/allami_kituntetes_visszaadasa_lovagkereszt/
KorlátlanTollpárna 2016.08.23 19:13:33
@habakuk000: Értem a tréfát csak nem szeretem. :)
Magyarország halszagú - éneklik a legújabb ner himnuszban, de amúgy szabadok vagyunk mert kivívták ezt nekünk. Márhogy szabadon írhatja elő a Főni, nekünk itt mit szabad és mit nem szabad. Egy pártfunkci feleségének és segítőjének kopaszok segítségével szabad megakadályozni egy népszavazási…..
KorlátlanTollpárna 2016.08.20 10:12:26
@punkfrog: Tök szarok és Julcsi vagyok.
KorlátlanTollpárna 2016.08.20 10:35:19
@habakuk000: "málnát telepítek majd lassan még, és epret kell megújítani"

Te tényleg egy hős vagy.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/eltunik_a_magyar_malna.619259.html
KorlátlanTollpárna 2016.08.20 11:45:56
@taga20: "régen minden jobb volt!:) a faszt!"

Lehet azért még ezt is überelni nyugi. :)

"Schmidt Mária: Bayer Zsolt keresztes lovag, aki nem engedi, hogy józan eszünket elveszítsük"

propeller.hu/itthon/3236967-schmidt-maria-bayer-zsolt-keresztes-lovag-aki-nem
Varánusz Viktor, ezt beszoptad! 2015.10.17 06:18:00
Tudod az van, Viktorom, hogy horvát határzár cirkusz ide, plakátkampány oda, mi magyarok elmondjuk mit is akarunk: - Közös, minden tagállamban azonos szabályozást a legális bevándorlásra. (72%) - Támogatjuk a menekültkvótát. (64%) Jó, tudom, ezt lehet így nem érted, ezért…..
KorlátlanTollpárna 2015.10.18 00:07:24
@taga20: Öreg szedd már össze magad. A geci a szopás meg a seggbebaszás helyett, erőlködj már ki magadból valamiféle érveket is, mondjuk a videóban elhangzottakkal kapcsolatban.
Lázár János meglepő dolgokat produkál mostanában. Tegnap például váratlanul olyan őszinte volt, hogy szerintem a mezőgazdasági albizottság ülése után nyomban vért vettek tőle és azóta is nyomozzák, hogy a picsába került a vérébe nátrium-pentotál.   A megmámorosodott…..
Jippiájé, dajcstamás internetügyi főcsipogó és konzultátor elvégezte amit kiróttak rá a nerben, megkonzultálta a nemzettel mi legyen internet ügyben. Na mit mondott a nemzet? Há'hogy adóztatva a ziternet ne legyen, cserébe lehetne cseppet olcsóbb. Totya pedig az elmúlt hónapokban…..
KorlátlanTollpárna 2015.10.05 19:33:17
@dr. jenőke (jenőke): Kicsit kapcsolódó a CÖF legújabb plakátakciója kapcsán. :)

A Jobbik szóvivője szerint a Civil Összefogás Fórum félmunkát végzett a plakátkiállításán. Mirkóczki Ádám, az ellenzéki párt szóvivője hétfőn azt közölte az MTI-vel: arra szólítják fel a szervezetet, hogy egészítse ki kollekcióját két Orbán Viktor miniszterelnöktől származó idézettel.

A jobbikos politikus azt javasolja, hogy kapjon helyet a kormányfő Abdel Fattah el-Szíszivel, az Egyiptomi Arab Köztársaság elnökével tartott sajtótájékoztatójának egyik mondata, miszerint "Magyarország az iszlámot az emberiség egyik nagy szellemi és lelki alkotásának tekinti, amely sok százmillió embert segít hozzá, hogy az emberi élet létezésének magasabb értelméhez eljuthasson".

A másik idézet pedig egy Bild Zeitungnak adott interjúból származik, s az szerepel benne, hogy "Én személy szerint tisztelője vagyok az iszlámnak. Az iszlám filozófia nélkül a világ egy része már rég a barbarizmusnak esett volna áldozatul".

www.hirado.hu/2015/10/05/a-jobbik-szerint-felmunkat-vegzett-a-cof
KorlátlanTollpárna 2015.10.05 19:51:47
@taga20: "Quod licet Jovi, non licet bovi" :)
Fideszes körökben régi nóta, hogy ha valami szart csinálnak és az balul sül el, akkor azért a kommunikáció a hibás. Mert nincsen jól elmagyarázva a zembereknek a tökély, amit éppen kifejlesztettek netadótól útdíjig akármire. De majd most, most aztán a Miniszterelnöki…..
KorlátlanTollpárna 2015.10.03 22:22:44
@taga20: Ahogy elnézem Biszku is meg fogja. :(
KorlátlanTollpárna 2015.10.04 11:30:26
@Sir Bates dö Hól: A magyar nemzet tagjai, szintén az emberiséghez tartoznak.