Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tóthné Mónika

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Összegezve elég kaotikus és szomorú a helyzet az osztályon, ugyanúgy a kórházi, mint az ellátó személyzet szempontjából nézve. Több haldokló beteget láttunk, akiknek nem voltak bejáró hozzátartozóik, volt, hogy egy újabb rosszalló megjegyzést kellett bevállalnunk, mert…..
Tóthné Mónika 2015.10.03 14:15:21
Kedves Blog író,
Nem írom, hogy Péter, mert általában ilyen cikkek írása során nem hinném, hogy vállalja valaki a valódi nevét, inkább sunyi módon álnéven járat le egy intézményt! Egy vidéki városban élek és a mindennapokban tapasztalok hasonló lejárató hozzászólásokat kórházunkkal kapcsolatban. Ezzel szemben bármikor rászorultam a segítségre, bármelyik osztályon kedvesen segítőkészen álltak hozzám, vagy családtagjaimhoz! Aki megteheti még egy rutinműtétre is Budapestre megy, annyira nem bízik a helyi szakemberekbe, és hisznek el ilyen-olyan pletykákat! Bár hiszem, hogy annyi kedvességet kap vissza az ember a körülötte lévőktől, amit maga is ad irányukba!
Visszakanyarodva a cikkére: Az Ön munkahelyén mindenki teljesen kifogástalan szakember? Soha nem hibázik? Mindig kedves? Ha nem, akkor nem hiszem, hogy általánosítani kellene! Vagy az Ön munkahelye is tragikus!?! Biztosan az érintett osztályon is van olyan dolgozó, aki jó szakember, kedves, segítőkész, alapos, akár nővér vagy orvos, rájuk nézve ez a cikk felháborító! Az hogy Ön nem ezt tapasztalta, csak a saját szerencsétlensége! Hisz az élethez nagy szerencse is kell! Nem szeretne többé odamenni? Hát akkor lehet csak a költözés segíthet, mert a szirénázó mentőautót sajnos nem mi irányítjuk! Az oda visz ahol fogad az éppen ügyeletes osztály! Kíváncsi lennék, ha Ön dolgozna a mai helyzetben egészségügyben, mi lenne a vélemény Önről? Kritizálni nagyon könnyű, főleg jó illatú irodában, tiszta kézzel íróasztalnál írogatni csendben egyedül! Beteg embereket ápolni sokszor tényleg kegyetlen körülmények között nem hiszem, hogy könnyű lehet!Becsülöm az összes dolgozót aki ezt a pályát választotta, és helyt tud állni a mindennapokban! A kórház épületének állapota, külseje, belseje meg nem hinném, hogy az ott dolgozók befolyásolhatnák! A lényeg: Én kérek elnézést a blog író nevében! Köszönjük a segítséget, gondoskodást! Ön állítólagos Péter, jobb ha elgondolkodik ás gyorsan törli ezt a blog-ot!