Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Judith Királyné Bagi

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tarcali Emese blogja Viktor vazze! 2016.06.14 20:22:22
Viktor vazze! Micsoda remek munkát végeztél! Elképesztő ez a rombolás, mint a hurrikán úgy tombol végig az országon minden szavad. Rózsinéni egészséges volt, de megfagyott...Palibá' azért halt meg, mert nem tudott várni 9 hónapot az MRI-re, a fia meg simán infarktust kapott a villamosmegállóban 34…..
Sikerült megtalálnunk és beszélnünk a kislánnyal, akit László Petra akarata és tudta nélkül rúgott meg. Ishtar egy 12 éves átlagos szíriai kislánynak néz ki elsőre, aki, mint minden 12 éves kislány egy Barbi babával játszik dizshádosat, mialatt mi az interjúra…..
Judith Királyné Bagi 2015.10.02 15:35:51
@Dobi65: sajnos, a riporternőt jelenleg az isis és néhány más szélsőséges iszlám csoport üldözi: vérdíjat tűztek ki a fejére! nem csak az állását és hivatását veszítette el! már ne haragudjon meg senki sem, de vérdíjat kitűzni valakinek a fejére azért, mert egy ilyesztő helyzetben nem megfelelően mozdult és azt túllihegni... ne mondja nekem senki, hogy ez a reális és humánus!!!!
Judith Királyné Bagi 2015.10.02 15:31:41
@Alfax: hová szeretnéd? add meg a koordinátákat!
akkor kellett volna elgondolkozni, amikor több százezresével indultatok meg az országunknak, hogy mit csináltok, és kellett volna eszesnek lenni és ésszel csinálni... most már késő! nekünk is vannak jogaink a nyugalmas élethez.. főleg a saját hazánkban a saját földünkön! nem olyan fényes, de a saját földünkön, a saját házunkban! mi is vívtunk néhány háborút, és nem menekültünk el, hanem kiálltunk a hazánkér, a földünkért, és őseink nyomába léptünk. védjük ami a mienk.. nekünk sem rohant a legutóbbinál sem senki a segítségünkre, és aki mégis ment, az nem dobált köveket más ország karhatalmára! ezt add tovább a tieidnek! az első köszönöm helyett követelés és tüntetéssel rontottatok el itt mindent!!!! saját magatok hívtátok fel magatokra a figyelmet!!! HÁT NE SÍRJATOK!!!! jaj, és még mielőtt megvádolnátok, a fiam csak félig magyar, és az édesapja amíg élt nagyon szerette ezt az országot is, és szabadon gyakorolhatta kedve szerint a vallásotokat, így is szerettük! nem fajgyűlölő vagyok, ahogy egy magyar sem!!! csak válasz erre a tömeges megszállásotokra!!! még a fiam is döbbenten nézi, és hallani sem akar az apja örökül hagyott vallásáról, rólatok.... én meg ezt köszönöm!