Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lilan

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2015 szeptember 8-án egy magyar online tévé egyik operatőre Röszkén dolgozott, éppen a menekülteket filmezte. A rendőrök közül kitörő menekültek közül az esetről készült videófelvételek tanúsága szerint először egy kislányt, majd egy gyermekével a karjában menekülő…..
lilan 2015.10.02 11:52:09
@mismásológép: Nem al-kaidás, hanem al-nuszrás, ha jól tudom, fb-n ők voltak a borítóképe, de Jászberényi Sándor oldalán erről is van szó kommentben, hogy miért lehetséges, hogy ez semmit nem jelent. Ha az egész igaz, akkor amivel vádolni lehet, az a 2004-es kurd népirtás, és akkoriban csak Aszad volt, aki miatt ez megtörténhetett. Az al-Nuszra nem is létezett még évekig.
lilan 2015.10.02 12:43:33
@mismásológép: Tudom, olyan szempontból fontos, hogy amivel vádolják, akkoriban még nem volt al-nuszra, arról meg nincs hír, hogy más terrorszervezetnek lett volna tagja, így valószerűtlen, hogy al-kaidás is lett volna. Azt is írták, hogy sokan azért teszik ki facebookra az al-nuszra képet, hogy nyugodtan lehessen kereskedni. Hiányosak az ismereteim ahhoz, hogy értsem, hogy függ ez össze, de hiszek neki, mert nem először járt a kurdoknál, az utolsóról épp most ért haza.
Nem vagyok elvakult Jászberényi fan, de hihetőnek tűnik, főleg, hogy bizonyítékok híján ő is kételkedik. Lehet, már van neki, mert jön az updatd. Az index cikk meg tényleg logikátlan az érvelésével, hogy miért nem lehet a kurdokat hiteles forrásnak tekinteni. Ígértek neki videót és szemtanút is, majd meglátjuk, mi jön össze ebből.