Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A liberális véleményterror emlékére

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Verem a fejem a falba, mert az ország kedvenc Tónija (Rogán) nem volt hajlandó megvárni, amíg végzem az edzéssel. Sajnos beelőzött és én is csak út közben olvastam az indexen a hírt, hogy a Fidesz visszavonja a vasárnapi boltzárat. Egy marketinges szakember mondta, hogy emiatt ma leállít  minden…..
Ateista mese? Ki hallott már olyat?! Ugye? Nos, Michael Martin, ateista filozófus írt egy ilyen könyvet is, és most otthon alaposabban beleolvastam. Martin fő könyvéről, az Atheism, a Philosophycal Justificationról már részben írtam. Ehhez képest a The Big Domino in the Sky (A nagy dominó az égben)…..
Van egy kitartó kommentelőm, bizonyos unionista, aki régóta mondogatja (egy speciális kontextusban, amit most nem idéznék fel), hogy a magyar politika alapvetően a filozófia és a biológia összecsapása -- és igaza van. Ami első ránézésre nagyon leegyszerűsítőnek tűnik, az a…..
Komment egy mondathoz: „Szeretnénk, ha lányaink az önmegvalósítás legmagasabb minőségének azt tartanák, ha unokákat szülhetnének nekünk”. (Kövér László) Három gyerekem van, több tucat főből áll a nagyobb családom három-négy gyerekes kiscsaládokkal, mégse venném a…..
A liberális véleményterror emlékére 2015.12.13 21:33:00
A habonyizmus, amely semmi más, mint az orbánizmus tovább bunkósított, plasztikarcokkal szintetizált ága, névadó atyja megérdemelt ibiziai pihegése közepette -- ott van a földi pokol egyik bugyrában, ahova való -- is zavartalanul tombol Budapesten. Finkelstein ordas politikai…..
A liberális véleményterror emlékére 2015.12.09 07:59:20
Göncz Árpád búcsúztatása folyik azokban a percekben, amikor ezt a cikket írom, amelyet egyúttal tisztelgésnek is szánok az írói és közéleti életműve előtt. Jó tudni, hogy holtában is ennyi embert tud megmozgatni, jóval többet, mint bármelyik élő baloldali politikus, ami…..
(Beszéd) Rettenetes ez a csend. A lemondás csendje. 59 éve egy totális rendszerrel szembeszálló műegyetemisták, bölcsészek, jogászok, medikusok utódai ma hallgatnak. Mindazok, egyetemisták, munkások, tanárok, vállalkozók, akik ma nemhogy ide nem jöttek el közénk, egy kis párt…..
Megint új hungarikumokat avattak, de itt egy lista, ebből lehet látni, hogy kb. hol tartunk most, mit nevezünk speciálisan magyar értéknek és védendő örökségnek. Van itt a magyar operettől és az ILCSI szépítőfüvek natúrkozmetikai termékektől kezdve Hollókőn és a…..
A liberális véleményterror emlékére 2015.10.15 22:51:21
Lázár János több fordulóban és hangfekvésben fejezte már ki nem tetszését a kormányzat működésével, Orbán káderpolitikájával, és konkrét fideszes személyekkel szemben. Legutóbb tegnap egy olyan dupla fenekű érvelésbe bocsátkozott, amelynek olvasataiban lehet a minisztert…..
Néhány napja a Migration Aid önkéntesei arról számoltak be, hogy elképesztő állapotok uralkodtak a menekülteket szállító szerelvényeken, ráadásul a hányatott sorsú gyerekek, nők és férfiak órákig kényszerülnek bezárva várakozni az álló vonatokon a határon, mire…..
Európa Kávézó Bayer, a nyilas 2015.10.06 10:38:20
Böffent, rókázott valaki, aki tulajdonképpen Orbán Viktor magyar hangja. Így is kezeljük. A CÖF-rendezvényeken írófejedelemnek nevezett figura, akinek szövegei nagyjából Jaross Andor 1944-es színvonalán fogalmazódnak meg. Örökös menlevele az ötös számú párttagkönyv, amit…..
A liberális véleményterror emlékére 2015.10.06 11:32:06
NemGogol Magyarország bukása 2015.10.05 12:35:43
Hieronymus Bosch - Szent Antal megkísértése Rendkívül eretnek és vérlázító dolog ilyesmivel manapság előhozakodni. Az őrültség azonban felszabadítja az elmét, és így kimondhatunk olyan dolgokat is, amelyek elsőre talán tényleg őrültségnek hangzanak. Pont most, pont ma,…..
Kezeljük egy pillanatra hatalmi (név)értékén Magyarországot. Exportjának 80%-át multik adják, állami beruházásainak 95%-a jelentős uniós támogatással megy végbe, az adósságát nem tudja leszorítani, versenyképességben folyamatosan leszakad a regionális mezőnytől is,…..
A Fidesz erőszakossága és korrupciója nem ismer határokat a média világában sem. Új TV-adókról pletykálnak, új honlapokat indítanak, új újságokat gründolnak. És ezt mind-mind a mi pénzünkből, az adófizetők pénzéből. Mert ma a piac, a túlélésre berendezkedett piac nem…..
A magyar választót nem túlságosan érdekli a vélemények koherenciája. Orbán Viktor személyes "fejlődése" a posztmodern balos radikalizmustól a jobboldali liberalizmuson és a polgári kegyességen át a radikális etnicizmusig meg se kottyan neki, de szívesen el van tények és a…..