Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BalkyE

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2015 szeptember 8-án egy magyar online tévé egyik operatőre Röszkén dolgozott, éppen a menekülteket filmezte. A rendőrök közül kitörő menekültek közül az esetről készült videófelvételek tanúsága szerint először egy kislányt, majd egy gyermekével a karjában menekülő…..
BalkyE 2015.09.30 19:43:37
Azért ne felejtsük már el azt az "aprócska" tényt, hogy ez a szegény, ártatlan, ijedős kis lászló petruska, évek óta gyűlöletkeltő, rassszista, antiszemita, homófób, xenofób, náci propagandaműsorok készítésével keresi kenyerét. Vagy már az Echo TV-hez, majd az N1 TV-hez is gyász vezette?

Mások is vesztették már el a gyereküket, mégse lett belőlük náci propagandista, pláne nem kezdenek menekült gyerekeket rugdosni.

Az a tény, hogy ez a nőnek, sőt még embernek sem nevezhető etnitás, képes az elhunyt gyerekével mentegetni a minden szempontból vállalhatatlan tetteit, ha lehet, még gusztustalanabbá teszi. Ez még mindig csak azzal van elfolgalva, hogy saját magát próbálja áldozatnak beállítani, nem bánt ez meg az ég világon semmit, talán csak azt, hogy kiderült amit tett.

Ez egy tipikus jellemtelen, gerinctelen, aljadék náci, aki mindenre képes, a fajtájának tökéletes mintapéldánya. Semmiben se különbözik ez azoktól, akik annakidején feladták a bújkáló családokat a Gestapónak, és közben hősnek képezlték magukat.

lászló petra és az itteni kommentelők mutatják meg egyébként, hogy mekkora kurva nagy hazugság a német megszállási emlékmű is. Most aztán tökéletesen látható, hogy vannak ebben a kurva országban szép számmal olyanok, akik gondolkodás nélkül lökénének a gázkamrákba mindenkit, aki nekik valamiért nem tetszik, nem kell ehhez semmilyen megszállás. Csak egy olyan elmebeteg diktátor kell mint Szálasi vagy Orbán, aki rámutat egy csoporta, hogy őket kell gyűlölni, és az ostoba, agymosott birkasereg már szalad is kapát, kászát ragadni az új kijelölt ellenség elpusztítására. Tök mindegy ezeknek, hogy épp zsidókat muszlimokat, feketéket vagy épp a kék szeműeket kell gyűlölni, csak gyűlölni lehessen.