Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anmage

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felfoghatatlanul vicces és meghökkentő videót leltünk, nem szívesen lennék gyerek egy olyan országban, ahol ilyen műsorokat adnak a reggeli műsorsávban tündibündi macik helyett. ..
Belsőség Ápolót ide! 2011.03.09 16:45:00
PT: Ki viszi a CLS-t?WR: Mit?PT: Mercedes-Benz CLS 350 CDI...Csík: Engem érdekel!  Mikor?PT: Pénteken, hosszú hétvége...Csík: Az nem jó. Bianchival megyünk Egerszalókra. Itt az új kinyomócsapágy. (Megmutatja a dobozt, az íróasztaláról felemeli. Akkora, mint egy családi gyufás…..
Anmage 2011.03.09 16:54:35
Charlie barátunk, mivel sitcomja, a Két pasi meg egy kicsi forgatása ezen a héten szünetel, úgy gondolta, kikapcsolódik egy kicsit. Áthívott magához öt pornós csajt, egy haverjával meg állítólag hozatott egy bőrönd kokaint, a biztonság kedvéért. A buli kedden reggel indult,…..
Harcba kezdtek az új-zélandi rendőrök a drifttrájk-őrülettel. A közúti downhillezés újabb válfaja miatt rengeteg lakossági panasz érkezett a hatóságokhoz. A háromkerekű, direkt farolásra tervezett járművek ugyanis köz-, és a használóra nézve önveszélyesek, valamint…..
A Honda mesterségesen tartott minket kábulatban, amikor piacra dobták idén a VFR1200-at. Sokan a Messiás eljövetelét látták az új V4-esben, mások fitymálóan legyintettek, hogy ejj, bezzeg a szocik, azok még tudtak motorokat gyártani, azokban még volt anyag. Hogy volt-e valójában?…..
Anmage 2010.12.11 14:12:06
Sál és fa pendrive együtt? És még egy barna póló is? Igen, kicsit furcsa párosítás, de ha egyszer ezt hozta a hiéna...  Íme a kérdés: A totalcar vidámparki mulatozása alkalmával melyik volt az a rettenetes szerkezet, amelyire csak Tom és én merészkedtünk fel? ..
Anmage 2010.12.11 12:53:17
Nem csak mi szenvedünk a hidegtől, szerencsére másnak is bőven kijut belőle. Itt van mindjárt az a finn logisztikai cég, aminek az egyik munkatársa belerongyolt a Pontonba múlt télen. Nekik például sokkal többet van hideg, mint nekünk. Mínusz 18-ban álltunk ott másfél órát. Nem…..
Azaz ló és lovasa. Találó kifejezés, ráadásul japánul még a sóskaleves is úgy hangzik, mint valami nagyon veszélyes fegyveres mozgalom, az pedig, hogy ló és lovasa egyszerűen nem lehet rossz. Ahogy az MX-5 sem az, bármennyire is szeretik nyelvükre venni a lóerőmániások, itt…..
Most elégtételt vehet azokon a srácokon, aki a grundon fociztak, míg ön a szobában távirányítós kocsikkal játszott. Ezt ŐK, tutira nem tudják. A nyeremény: Blaupunkt GTx693, 260W MAX / 55W RMS (4Ohm), 3 utas koax, 16x24cm + Audison Teniszpóló kék színben hímzett Audison logóval.…..
Anmage 2010.12.11 11:33:10
Anmage 2010.12.11 11:35:31
Attila megkapta ez ebay-ről rendelt alaplapot. Vagyis persze nem ÚGY kapta meg, hiszen a csomag a Magyar Posta keze közé került. Nem kell megijedni, Attilával nem történt semmi különös: miután látta, hogy a csomagja a vámon várakozik, felhívta a Posta ügyfélszolgálatát, hogy mi a…..
Mókás nézni ahogy a Tv2 szabadon ereszti ostoba celebvetélkedőjének szereplőit, és rászabadítja őket a gyanútlan bulvárműsorokra, hogy botrányosnak szánt performanszokkal növeljék az amúgy is magas nézettséget. Ma reggel a Mokka volt soron, Pákó és Zámbó Árpy (aki abból…..
Anmage 2010.11.02 12:09:42
Tegnap egy igen érdekes leírásra bukkantam. Bárminemű rootolás nélkül szinte bármelyik (95%) progamot feltelepíthetjük (vagy utólag átmásolhatjuk ha már feltettük) az SD kártyára 2.2-es Froyo ROM esetén! A 2.2-es Froyoban vezették be a programok SD kártyára telepíthetőségét…..
Vagy nem? Tessenek kommentelni...
Anmage 2010.04.27 15:02:34
Még mindig nagyon sokan vásárolnak kizárólag hazai online boltokból, holott sok esetben nem csak az amerikai, de az európai kínálat is sokkal kedvezőbb. Olcsóbb hozzájutni bizonyos dolgokhoz, ha valamelyik másik európai országból rendeljük.Az Európai Bizottság tervei szerint az…..
A Google-alkalmazottak idejük 20 százalékát úgynevezett homokozó-projektekkel tölthetik. Vagyis kedvükre szórakozhatnak, próbálgathatják szárnyaikat akár olyan területeken is, melyek nem tartoznak szorosan munkakörükhöz. Nem kevesen ügyködnek persze a Gmaillel is ebben a 20…..
Miért szokás szeretni a Google-t? Mert az alkalmazások fejlesztésénél figyelnek az apró, ám fontos, hasznos részletekre is. A Gmail például - állítólag - a webmail szolgáltatások közt egyedülállóan feedet ad ki az olvasatlan levelekről, vagy éppen az adott címkék alá…..