Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peter Graves

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Viszonylag gyakran vannak dühkitöréseim, ezek folyományaképpen sajnos tárgyakat is összetörök. Így az évek során elég nagy anyagi károm keletkezett. A házasságomra is nagyon rossz hatással van ez a dolog. Elkezdtem járni pszichológushoz, de úgy éreztem, nem igazán figyel rám és a kezelés nem visz…..
Ákos három év után ma új stúdióalbumot ad ki Még egyszer címmel, amit itt már lehet is hallgatni. Az új lemez megjelenésével egyidőben mutatja be a címadó dalra készült, innovatív klipet is, amelyet 360 fokos kameratechnikával rögzítettek. A megjelenést Ákos exkluzív,…..
Peter Graves 2015.09.29 22:51:20
@micsoda?: Csak szúrta a szememet. :) De gondolom, te is ebből az okból kommenteltél a cikkhez.:)
Peter Graves 2015.10.02 07:11:22
@mrmojorisin: Helló! :) Bár nem Ákos vagyok, de idvezletem! :) Nem valószínű, hogy ő véleményt írna vagy reagálna a cikkek alatt megjelenő komment-agymenésekre, legalábbis ezen a felületen nem, gondolom. Biztosan ideje sincs rá, plusz feltehetően kedve sem, amit meg is értek. Ő inkább dolgozik azon, ami a szívügye, a végeredményt, az alkotást pedig mindenki úgy ítéli meg, ahogy akarja. Ez ellen egy alkotó ember sem tud tenni semmit.
Peter Graves 2015.10.02 07:16:45
@mrmojorisin: A kommentírás szinte tiszta időpocsékolás, teljesen a pillanatnak szól. Aki azt hiszi, hogy az ideírt véleménye nagyobb súllyal esik latba, mint bárki másé, az téved. A legnagyobb baj bármilyen véleménynyilvánítás esetében az, ha valaki nem is kísérel meg kicsit utánagondolni/-nézni annak a dolognak/témának, amiről beszél/ír. Meg ha nem képes elviselni, ha valaki nem ért egyet vele teljesen.