Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-LinoSonego-

3 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Futballcsuka-fetisizmusunk és Zidane bálványimádásunk kettős igája alatt totális vereséget szenvedtünk az Adidas legújabb reklámkampánya ellenében. Zidane és Messi főszereplésével készült zseniális trilógiát ajánlunk figyelmetekbe némi Diablo utóérzéssel; beetetésnek mi…..
Az a príbrami délután legkedvesebb emlékeim közé tartozik. Egy egész országot sikerült mozgósítani azzal a spanyolok elleni győzelemmel - igaz, a cseh sportnapilap bántó tömörséggel csak ennyit közölt: SPANELSKO-MADARSKO 0:1 Branka: 70. Nagy. Az ukrán lapokból hasonló…..
-LinoSonego- 2009.07.22 14:24:55
Nem terveztünk sorozatot indítani az érdekesen alakuló karrierek témakörében, de a brazil biciklista rendesen megmozgatta a közönséget, ráadásul még aktuális is, amire bukkantunk, így felelevenítjük egy másik rekorder történetét is. Tizenöt éve jóformán a semmiből került…..
Szinte nincs olyan napja az átigazolási szezonnak, amikor ne röppenne fel valamilyen új hír a Real Madriddal kapcsolatban.  Florentino Perez alig egy hét alatt elérte, hogy boldog-boldogtalan a csapatával foglalkozzon. A spanyol kormánytól kezdve az ázsiai sztyeppék egyszerű…..
 "Ha például most abbahagynám a focit, biztos vagyok benne, hogy az emberek hamar megfeledkeznének rólam, és én azt szeretném, hogy ha majd visszavonulok, sokáig emlékezzenek rám. Egy focistának ez a legnagyobb elismerés." - nyilatkozta egy interjúban. Ennek több mint…..
A Patikaszövetség legfrissebb adatai alapján a fejfájás elleni készítmények értékesítése az elmúlt négy napban látványosan megugrott. Mint érettségiztető tanár, felfedhetném a napi átlag 18 felelet magasságában beálló, majd a tanúsítványok kiosztásának emelkedett…..
Nincsenek véletlenek: a legjobb csapat a bajnok, a legjobb csatár a gólkirály, és a nyáron úgy kifugázzák a Serie A-t, hogy csak lesünk szeptemberben. Ezek mind törvényszerűségek, nincs ellenük mit tenni, maximum szomorkodni lehet felettük, de mielőtt az utolsó – de…..
Három helyszínre figyel Olaszország, Bolognára és Rómára negyed-negyed szemmel, a maradék másféllel Firenzére, ahol a Milan és a Fiorentina az automatikus BL-kvalifikációért csap össze. A kiesés elleni harc bombafavoritja a Bologna, melynek akár egy pont is elég lehet otthon a…..
Tíz éves koromig egyetlen focimeccset sem néztem meg, a felém guruló labda sem keltett bennem mindent elfojtó vágyat egy jó biciklicselre. Az egyetlen szerencsém az volt, hogy néztem Formula 1-et, így édesapám számára maradt némi mentsvár, hogy a fiából férfi lehet egyszer. Igen…..
Mockingbird Chico 2009.04.17 18:12:00
 Hiába, no, egy ilyen embernek valahogy így illik meghalnia is. Méltón-méltatlanul, kételyeket ébresztő (ál)hírek zavarába burkolva...        ..
  Nemrégiben megjelent a Guns n’ Roses legújabb albuma, mint az köztudott. Avagy mégsem. Tudniillik eltelt ugye másfél évtized a legutolsó óta és bizony megkopott a márka, hiába szült rekordokat a befektetett idő és elnyelt tőke tekintetében a Chinese Democracy. Részben…..
Természetesen leginkább a Derby della Madonnina felé kalandoznak gondolataink, pedig a 24. fordulóban sok, külön-külön is igen nagy jelentőségű kérdésre kapunk majd választ – amellett, persze, hogy végleg eldől: a Milan nem lesz bajnok. A Genoa és a Fiorentina az utolsó…..
Az Apple termékek formavilágának népszerűsége meggyőzött egy amerikai tervezőt, hogy a végletekig lecsupaszított szögletes, lekerekített sarkú dizájnnak a kerékpárok világában is van keresnivalója. A szaksajtó a napokban tette közzé az első látványterveket és…..
-LinoSonego- 2009.02.16 16:09:31
Egyre távolabbról hallik az Inter lassan harsány kacajjá erősödő kuncogása, ha így megy tovább, az üldözők is  jobban teszik, ha egymás felé fordítják inkább figyelmüket, miközben Mourinhóék a fogadóirodák ajánlatait nyálazzák át. A Juventus óriási kandisznóval…..
Az FA kupa csatározásai játsszák a főszerepet a ködös Albionban a hétvégén. Hét nyolcaddöntőt rendeznek szombaton és vasárnap. A West Ham - Boró és az Everton - Villa párosításokon kívül, a PL csapatok Championship együttesekkel néznek szembe. Európa legősibb és…..
-LinoSonego- 2009.02.14 12:20:44
@JClayton: egyértelmű: Parma v. Marseille [3:0], de ezt csak véletlen tudom, a 98 ill 00-s bajnok nem menne :)
"Öt percen múlt csak, hogy ne kiáltsuk már most ki bajnoknak a Manchester Unitedet. Aztán Torres kettőt villant és visszahozta meccsbe a Liverpoolt; a United egynullás sikereiért nem fizetnek a fogadóirodák; kilenc csapat gólt sem rúgott."Többek között ezeket írtuk múlt…..
-LinoSonego- 2009.02.13 10:47:52
@angel_21: az biztos. erre legszebb példa Villa szerdai gólja. egy igazi Terry ilyet nem kap.
meg persze az a fenenagy angol védelmet milyen szinten fejelte le Llorente. szabadrúgásból, amikor azért illik beadásra számítani...
-LinoSonego- 2009.02.13 12:20:07
@ZenZo: nem írtam, hogy Terryt fejelte le. azt írtam az angol védelmet. ha sztereotípiákról beszélnénk mondhatnám a saját fegyverükkel.. .Villa góljánál meg Terry hátulról sertepertélt, megpróbált benyúlni, majd gyönyörű íven megkerülte Jagielkat. egy jó formában lévő Terry szerelte volna egy szép hátsó-oldalsó becsúszással a labdát, amúgy Nestasan. amúgy meg nem szidtem vagy bántottam, ugyanazt mondom csupán amit angel21 szerint Terry önmaga: nincs jó formában. persze még nem egy Kaladze azért.

miért ugrik mindenki ha valaki negatív kritikát fogalmaz meg a csapatát illetően? olyan, hogy valaki másként lát valamit és nem trágárul/gyűlölködve előadja, szóval olyan nincs?
Mint az közismert, az 1996. évi Nobel-díjat Curl, Kroto és Smalley kapta a buckminster-fullerénnek elnevezett C60 molekula felfedezéséért, de a tizenkét ötszögből és tetszőleges számú hatszögből felépített lyukas molekula ötletét D. E. H. Jones már 1966-ban felvetette. Hatvan…..
Rooney szöglete egy kisebb háborút robbantott ki, melyben a központi hatalmakat a Manchester-Róma tengely, illetve az innovatív megoldásokat pártoló kommentelők jelentették, míg az entente elsősorban a Liverpool és a Chelsea szurkolóit, valamint a konzervatívabb felfogású…..
Az ember nem is gondolná, hogy milyen sok találkozási pont van a Franz Ferdinand nevű zenekar és a Real Madrid futballcsapatának történetében. Egy tökéletes világban talán soha nem is tűnne fel az embernek az európai kultúra két igencsak távoli szereplője közötti kapcsolat,…..
-LinoSonego- 2009.01.16 11:39:33
@gibson: végül is majdnem, hiszen Raúl a matracosoknak szurkolt kiskölyökként és jelentkezett is nálunk de túl kicsit és gyenge felépítésű volt, ezért elküldték, hogy erősödjön még és majd jöjjön vissza. közben a real nem találta kicsinek..

Sevcenko-eset!? bár az ukrán szerint ő sose nem járt nálunk próbajátékon, pedig egy aranylabdával a vitrinben akár be is vallhatná
Azt tudtuk, hogy a Roma-Milan jó meccs lesz, de hogy a Cagliari a Meazzában ugrik az Inter torkának, Firenzében tesz ugyanígy a Lecce és a hajráig tartja magát Nápolyban a Chievo (és még annál is jobban a Catania), azt nagyon hunyorítva sem sikerült kiolvasnunk az üveggömbből.…..
Emlékeztetőül: Kedves Olvasóink, ez bizony a Ti rovatotok! Három dologra vagyunk kíváncsiak, amelyre az aktuális BL forduló meccseit bámulva (már aki) jöttetek vagy egyenesen döbbentetek rá, netán kiszámoltátok vagy megfigyeltétek, vagy egyéb legális módon tettetek szellemi…..
Ez a harc lesz a végső – szól az Internazionale (sic!) első sora, és bár a népszerű sláger egy másfajta küzdelemre szólít, a Serie A utolsó fordulója csak akkor lehetne ennél durvább, ha mondjuk egymással meccselne az Inter és a Roma, valamint az Empoli és a Parma. A 38.…..