Regisztráció Blogot indítok
Adatok
timber13

54 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gyerekágyas időszakról bevallom nem sokat gondolkodtam a szülés előtt. Lesz ahogy lesz, azt hittem nagyrészt csak arról szól, hogy összeszokjunk a babával. Ez lényegében így is van, de a saját bőrömön tapasztalva azért átéreztem, hogy nem csak erről van itt szó, hanem…..
Ki vagyok én? Papó 2010.03.22 20:16:11
19-én meghalt a nagyapám. Ma eltemettük. Nem ért igazán váratlanul, hiszen már hosszú ideje szinte rendszeresen történt vele valami, amiből aki nem hazudik magának, sejthette, hogy közel az idő. Most itt ülök, kicsit magamba roskadva, arra gondolva, hogy papó egyik napról a…..
Ki vagyok én? Bizonytalankodás 2009.11.12 19:33:45
Érdekes dolog ez. Az ember a szíve mélyén érzi a Valóságot, az Igazat, valahol legbelül tudja, hogy mire számíthat, hogy mi lesz a végeredmény, s mégis... Ott motoszkál bennünk a kisördög, aki folyton azt duruzsolja a fülünkbe: biztosan jól döntöttél? biztosan Ő az? biztosan…..
"Egy indiai hercegnő az édesapjától kapott gyűrűvel felkeresett egy hindu bölcset. Azt kérte tőle, véssen a gyűrűbe olyan bölcsességet, mely a szomorú napokon vigasztalja, a nehéz helyzetekben bátorítja, a boldog időszakokban pedig óvatosságra inti.A bölcs pár nap múlva…..
Ki vagyok én? Megvetendő? 2009.06.01 22:13:46
Elítélhető-e az ember ha egy pár órára jól érzi magát, legyenek a körülmények akármilyenek? Van-e joga bárkinek negatív véleményt alkotni róla csak azért mert esendő volt, és élt a kínálkozó lehetőséggel? Kell-e bűntudatot éreznie amiatt, ami történt? Hallgasson vagy…..
Ki vagyok én? Jóslat 2009.04.20 20:46:06
A múlt héten felmentünk Andere M-hez jósoltatni. Kicsit izgultam előtte, mivel a jóslatok eddig - már ha tényleg szorult helyzetben kértem segítséget a kártyától - mindig bejöttek.Nos, életem legjobb jóslata született meg...Benne volt a korábbi 'le kell zárni a múltat'…..
Ki vagyok én? Neked 2009.03.24 22:16:06
Kérlek engedj el! ..
Ki vagyok én? Egyedül 2009.03.15 21:31:00
Vacakul érzem magam. Ülök itt az önmagam teremtette magányban, és azon elmélkedem, miért csinálom éppen így. Miért üldöztem el mindenkit magam mellől, miért zárok le mindent még azelőtt, hogy bármi is történhetne... Miért félek annyira elfogadni azt, hogy igenis értékes…..
Miértis? Tükör 2009.03.04 12:13:00
Vannak évek amíg mint a tank elmentem a tükrök mellett.Most ne csak azokra a foncsorozott izékre gondolj amik ugye lehetnek bármilyen felületű fényvisszaverő tárgyak, hanem ide veszek minden visszajelzést, adatot és képet, a sajátomat és amik szembejönnek. Ha szembejönnek.Aztán…..
Ki vagyok én? És most...? 2009.03.04 21:35:00
Hiányzott.Nagyon.És ma először megijedtem.Mert az addig szép és jó, hogy elfogadja a döntésem.De amikor be is tartja, és nem hív, elmarad az sms... akkor elkezd hiányozni...Tartom magam, mert én akartam, én választottam ezt az utat magamnak.De ma megijedtem...Mert mi van akkor, ha…..
Ki vagyok én? Az igazi példa 2009.02.14 00:12:14
Ki vagyok én? Újra itt vagyok 2009.02.12 18:39:00
Hurrá, hurrá!Sok érdekes pillanattal teli küzdelem után végre itthonról is blogozhatok :-)S hogy miért csak most, pedig már egy hónapja van netem? Nos, a számítástechnika ördöge kifogott rajtam és a blog.hu kedves support csapatán...Explorerben a blogszerkesztő ablak meg sem…..
Ki vagyok én? Idézetek 2009.01.31 22:29:00
Ezt olvastam: "Valahogy úgy érzem, én mindig csak második lehetek neki, és minden érzését a gyerek kapja, mintha ő lenne a párja. Én meg ülök egyedül, nincs senki, akinek én lennék az első, az egyetlen. Ez kicsit frusztrál." (levél egy barátomtól) Tökéletes…..
Ki vagyok én? Mi is ez? 2009.01.25 19:43:00
Nehezen tudnám definiálni, mi is most a közöttünk lévő kapcsolatra a megfelelő szó. Nem élünk együtt, de nem is szakítottunk. Néha együtt alszunk, de nem igazán szakítunk időt közös programokra, találkozásokra. Voltak elképzeléseim arról, hogy mit hozhat ez a hónap. Azt…..
Ki vagyok én? Nem értem 2008.11.14 10:18:00
 Persze persze, már régóta nem tökéletes a dolog. Veszekedések, eltávolodás, mosolyszünet... Mint végülis akármelyik más kapcsolatban, ahol aztán mindig egymásra talál a két ember. Bubuka óta minden más, nem vagyok annyira nyitott, csak nehezen tudok igazán szívből adni.…..
Ki vagyok én? Erdélyi túra 2008.10.15 16:24:10
A hétvégét Erdélyben töltöttem. Soha nem voltam még ott, és már olyan sok szépet és "magyarosat" hallottam róla, hogy nagyon kíváncsian vártam az utazást. Egy nagyon kedves családnál volt a szállásunk, akik igazi őszinte szeretettel fogadtak: volt pálinkázás és…..
Ki vagyok én? Welcome to Japan 2008.09.15 02:11:00
Hu, hol is kezdjem...A mult hetem remes volt, sokat meloztam, es egyaltalan fel sem fogtam, hogy tenyleg eljuthatok Japanba... Aztan meglett a repulojegy, es szombaton hajnal kettokor irany Budapest. Meg ekkor sem tudatosult igazan, annyira hihetetlen volt... Aztan a gep felszallt Parizs fele, es…..
Vége a nyárnak. Nagyon rövidre sikeredett, és az is "beárnyékolta", hogy folyamatos készültségben álltam itthon, mert bármikor behívhattak melózni. Ezt megúsztam pár órai telefonálgatással, meg egy kora reggeli ébresztéssel, de akkor sem tudtam úgy kikapcsolni, mintha…..
Ki vagyok én? Hétvége 2008.07.29 09:40:00
Nem is csak hétvége, mert már csütörtökön volt "eredménye" az egész heti bennem lakozó feszültségnek, elégedetlenségnek, amit nem is igazán tudok mivel magyarázni. Csak úgy volt és kész. Csütörtök este meg robbant, de nagyon... LG a szokásos "úgyis kiszedem…..
Ki vagyok én? Ketten 2008.07.23 15:19:08
Cserebogi elment nyaralni. Szegényekre nagyon rossz idő van, két napja esik az eső, ők meg ülhetnek bent a lakókocsiban...Mi itthon ülünk, és bár most lenne időnk egymásra, a dolgaink rendezésére, egyikünk sem tesz semmit. Szerda van, az eddigi közös teljesítményünk 3 film…..
Ma jól érzem magam a bőrömben. Tudom, sokminden csak elhatározás kérdése, de nekem az effajta "átlényegülés" nem megy (még) olyan könnyen. LG-vel most könnyedebbek, fesztelenebbek vagyunk, ilyenkor minden annyira ideálisnak tűnik. Most még azon sem parázom, hogy ez…..
Jack Nem vagyok jól:/ 2008.07.06 22:19:52
Nagyon nehéz rosszkedvűen is mosolyogni... Úgy érzem senki nem veszi észre a kiáltásaim a szakadék széléről és le fogok lépni..:( Ma volt a névnapom, van akinek eszébe se jutott h ma névnapom van, de mégis megkérdezte mi van velem és hivott h menjek bulizni, akiktől vártam h…..
Ki vagyok én? Vasárnap 2008.07.07 11:09:00
Végre egy olyan nap, amire mindenki azt mondhatja, hogy elégedetten bújt este az ágyba. Délelőtt 3 órás taiji edzés volt a Mesterrel, élveztem minden percét, bár utána nagyon fáradt voltam. A Mester újra képes volt feléleszteni a régi tüzet, amikor az ember egész héten csak…..
Már mosolygunk. Néha, megfeledkezve magamról, megfogom a kezét. Ő nem közelít, rám bízza, mit engedek meg neki. Lenyugodtak a frontok, és már hétvégi tervek is születtek. A vihar után az élet kezd visszatérni a rendes kerékvágásba. Pesszimista felem azonnal fel is dobja a…..
Ki vagyok én? Kétségek között 2008.06.30 13:30:00
Tegnap nagyon összevesztünk. Mint mindig, most is egyszerű félreértésből indult az egész, de mivel mindkettőnkben volt pár hetes elnyomott érzés és kérdés, megragadtuk a kínálkozó alkalmat, hogy robbanjon. Volt minden, talán már több is, mint ami egy klasszikus adok-kapok…..