Regisztráció Blogot indítok
Adatok
scorpion

30 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hat, igen, ez az ido is elkovetkezett...Elhagyom Londont... es Bent.Hianyozni fog? Igen, minketto. Rossz lesz? Egy kicsit, de nem veszelyes. Nem lesz konnyes bucsu a repuloteren es "soha nem feledlek" szoveg. Mert az ember igenis felejt.Nem volt ez semmi mas, csak ket ember jol erezte…..
Maybe gay Hétköznap 2008.06.16 18:20:00
Egy idióta vagyok. Az agresszív fajtából... Ma, hogy hazajöttem kitaláltam (ÉN az okos), hogy le kéne olvasztani a hűtőt, ugyanis nem férek hozzá a fagyasztott darálthúsomhoz...pedig minden áron bolognait akartam enni. Már csak azért is. Tésztával...rengeteg tésztával. Annyira…..
scorpion 2008.06.18 21:48:27
Maybe gay A Randi 2008.06.10 20:05:00
Vagyok. Élek. Lélegzem. De tényleg. Mindent csinálok ami a létfenntartáshoz szükséges...nah jó basszus, majdnem mindent. Szóval hirtelen történt felindulásból (vagy csak szimplán elment az eszem) felhívtam Mr. Blonde-t. Megbeszéltünk egy találkát és végülis örültem, hogy…..
scorpion 2008.06.13 22:42:39
Nussi: ja, latogass el, a www.hogyanlegyekigazinoegymelegpasiszerint.hu-ra es ott valaszolok:):):):):)
Erdekes, nekem se no, se pasi nem kell, hogy ferfinek erezzem magam:)

Kortars: honnan veszed, ennyi erovel rolam is irhatna?!?!
:)
Munka...munka...munka...Kozben ir Ben, hogy van-e kedvem atmenni...DOLGOZOM...ugyhogy ez nem jon ossze...mindegy, majd maskor...lemerul a telefonom. Ez altalaban nem zavart, de most valahogy feszejezett, nemmintha vartam volna, hogy barki is keressen. Nem hagyott nyugodni a gondolat, ereztem, hogy…..
A szo szoros ertelmeben...Konkretabban egy raktarban (IS).Hat igen, ugye, ha az embernek bujkalnia kell, akkor ki kell hasznalni minden lehetoseget.Namost engem nem hoz lazba, hogy egy felig nyitott raktarajto mogott epp felig letolt gatyaval allok, egyik kezemben egy farok, a masikban meg…..
A Kundun cimu filmben volt, hogy az ember szenvedesei nagyreszet onmaga okozza.Nos igen, ez valoszinuleg igy van. Csak par pelda:A legjobb baratom mar majd egy eve odavan egy sracert, aki egyebkent egy kis seggfej, es a csaj mondjuk ot perc alatt talalhatna jobbat. A srac meg csak jatszik vele, bar…..
Maybe gay Növényemnek... 2008.06.03 18:46:00
Kérlek, ne haragudj a mai viselkedésemért. Kétségbe vagyok esve és mivel nem tudom mit csináljak ezért sajnos azoknak az embereknek esek neki, akiket egyébként soha nem bántanék. Rájöttem, hogy a viselkedésem kezd kicsit infantilissá válni és EZ tényleg nem vall rám. Mivel a…..
scorpion 2008.06.04 20:06:00
VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA - kialtottam volna, ha nem lennenek szomszedok. Ugyhogy igy csak halkan sikitottam egyet, mikor elmentem...Ugyanis ma gyors talakat szerveztunk Bennel...Azt hittem csak masfel ropke orara lesz az enyem, de kiderult, hogy tobb, mint negyre. Szoval…..
Maybe gay A Pofon 2008.05.30 19:28:00
Tegnap eljött a volt munkatársnőm..vagy barátnőm. Igazából nem tudom, hogy hogyan nevezzem...eleinte még tényleg csak munkatársnő volt, aztán amikor már kezdtünk szétcsúszni a hajtásban meg jött az az állandó megfelelési kényszer...persze akkor már egymás válán sírtunk egy…..
scorpion 2008.05.30 21:06:09
Maybe gay Három mínusz egy hiba 2008.05.28 16:47:00
Heló világ, kedves blogom. Jelentem tüdőgyulladásban szenvedek immár 2. napja. Ez hivatalos. Az orvos is megerősítette..most itt vergődöm az ágyamban antibiotikumoktól és neo citrantól túladagolva és ami a legrosszabb, hogy a tea a legjobb barátom...Megpróbáltam felkelni reggel,…..
Nos, hat igen, ehhez is elerkeztunk...mar van video arrol, ahogy kicsiny fenekembe belehatol egy nem is olyan kicsiny himvesszo.Persze Ben tehet rola. Neki ez bejon, meg keszul arra, hogy ha hazamegyek nyarra, akkor is tudja legalabb vizualisan elvezni a kerek popsim adta oromoket. De, a telefonja…..
Allitolag, ha leirjuk, hogy miktol felunk, akkor konnyebb veluk szembenezni es rajovunk, hogy hulyeseg, szoval jojjon a lista, nem feltetlenul fontossagi sorrendben:01, pokok, szazlabuak, minden, aminek tul sok laba van es maszik es fuujjjj...02, a maganytol, attol, hogy maganyosan, egyedul kell…..
scorpion 2008.05.27 18:40:42
LoVe iS a lOsiNg gAme..
Nana, hogy szex!Labfetisiszta utan elmentem egy masik srachoz. Nem nezett ki rosszul es muszaj volt, hogy valaki menyugtasson, hogy nem csak bunkok elnek a bolygon. Szoval, a srac egesz jo, messze lakik (a kurv@ oyster £4ot levont!!!) , nembaj, idom, mint a tenger. Dumalunk, meg minden...tea,…..
"Néhány éve klubokban táncoltam, nem vetkőztem, ám e nélkül is sokan kurvának nézik a táncos-lányokat. E miatt nem is emelnék szót, mert egyrészt ez néha jogos, másrészt teljesen fölösleg volna. Itt aztán milliónyi ostoba beszólást kap az ember lánya a buta tahóktól,…..
Ez akkora sztori, hogy muszaj ,megirni!Szoval, Ben a csaladjanal, en meg szabadsagon es ugye mit teszek ilyenkor? Hat persze, hogy kalandot keresek...Nem is olyan egyszeru ez, mint amilyennek hittem.Szoval, irom a kihivobbnal-kihivobb hirdeteseket, kapom az ugyanolyan szar valaszokat, mar napok ota,…..
Nos igen, ez a post mar erlelodik egy ideje. A mazsolaknak azert leirom, hogy az "aktiv" (angolul top)  fel, hat, hogy is mondja, szeret hatul lenni a mokaban,  ellentete a  "passziv" (ang.: bottom) szereti, ha a hata moge kerulnek es jol meg***.  Van, aki…..
Ez most unalmas lesz:Igen, egy kicsit elhanyagolam a kotelessegemet az utobbi idoben, mentsegemre legyen szolva, otthon is voltam, meg lusta is vagyok. Meg, ha nincs ra igenyem, akkor nehez ravenni magam az irasra.Otthon jo volt, tobbe-kevesbbe, csak kicsit nagy volt az erzelmi hullamvasut, tul…..
Visszaolvastam par irasomat es ra kellett jonnom, hogy bizony semmi masrol nem szolnak, csak a szexrol. Ugyhogy most pironkodom ezerrel. Mindenesetre tegnap talakoztam Bennel.Vicces volt. Van ugye az a pillanat, mikor az ember felhuzza az ovszert, szepen elkeni a sikositot es nekifeszul a…..
Nem lesz egy reszletekbe meno sztori, ugyhogy, Uraim,  el a kezekkel a zipzarakrol!!!Ez mar regebben tortent, de most van idom irni rola. Szoval, ugye Ben folyamatosan probalgatja, hogy meddig mehet el velem, marmint, hogy mennyira vagyok benne furibb mokazasokban. (megkotozes, fenekeles, stb.)…..
Engem meggyogitott. A legjobb depresszio es szorongas ellen. Ilyenkor kajan vigyor ul ki az arcomra es "minden csodalatos" erzesem van. Ez lehet a ket cetivel a fol felett dolog,amirol meselnek... Csak, sajnos hamar elmulik a hatasa (ugye, az a franya gravitacio), ezert mindig ujabb es…..
Figyelem, a kovetkezo bejegyzes csak felnott olvasoimnak ajanlott!Hat igen, hamar elerkeztunk a tortenet vegehez, ugye, nyamvadt kis szexualis eletem harmadik es egyben utolso allomasahoz. Ennel mar csak a Waterloo & City line rovidebb. ( http://en.wikipedia.org/wiki/Waterloo_and_city ), mert…..