Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsolt Kaczkó

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eljött a december, vége a no shave novembernek, már várjuk a Télapót (hozzám a Télapó jön, hozzátok menjen csak a Mikulás), aztán jöhet a Karácsony meg a Szilveszter. Akinek ez nem elég, az egyrészt telhetetlen, másrészt a városban biztos talál valami remek programot, hiszen én…..
Zsolt Kaczkó 2015.12.02 09:10:05
Holnap beköszönt a tél – legalábbis papíron. Véget fog érni az általam már nagyon unott no shave november, ezért nem éppen egy vidám dal kerül elő a mai napon. Választásom az angol progresszív metál, a Sikth egyik leghíresebb dalára esett. A 2006-ban kiadott Bland Street Bloom…..
Őszi szünetünk van most nekünk, sulisoknak. A srácok éppen társasoznak a Parolában, én meg azon gondolkoztam mivel lehetne feldobni ezt a hétfő estét. Úgy gondoltam a múltkori Title Fight után, most valami keményebbet szeretnék hozni, valami teljesen másat. Ezért gondoltam a…..
Mit szólnátok, ha ezentúl minden hétfő délután hoznék nektek olyan bandákat, amiket nem ismertek? Elképzelhető, hogy az új kedvenceteket találjátok meg! Mára a Title Fight lesz terítéken! Ehhez a szar, esős, borongós időhöz pont optimális. A zenekarról szerintem annyit elég…..
Tegnap újra megtelt a Parola Pinceklub a maga módján! Jó érzés volt látni, hogy sikerült valamivel felrázni a klubéletet, mert be kell vallani, hogy az utóbbi időben nem volt valami túl fényes. Például a szeptemberi koncerten alig voltak, pedig egész délutános program is volt…..
Zsolt Kaczkó 2015.10.12 12:01:16
Elkezdtünk Kocsis Attila barátommal egy új projektet. Gondolom már néhányan láttátok is, hiszen kaptam néhány véleményt, hideget-meleget egyaránt. A Cinemakk (és itt a Makk Kálmán Mozira utaltunk :D) nevű videósorozat lényege egyértelműen a reklám. Úgy gondoltam jó ötlet…..
Gondolom írnom kellene valamit akár arról, hogy kezdődött a tevékenységünk az újfalui undergroundban, vagy posztolhatnék ide valamit a Parola kezdeteiről, de én ebben nem vagyok túl jó. Az in medias res híve vagyok. Na jó, csak kellene valami kezdőpont, legyen mondjuk 2015…..