Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.kiscsillag

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Íme a Homár új kutyája, mozgás közben, a két másik indexes szerkesztőségi törzsállattal, az északi származású Majkával és a kétszeres életnagyságú Mannával. Így talán könnyebb lesz nevet találni...
.kiscsillag 2008.03.20 14:34:27
Egy szegény öregember szükségtelen megalázása vagy normális biztonsági intézkedés? Cm teljesen kiborult, hogy öreg, beteg nagybátyjával Ferihegyen a fémdetektoros kapunál levetették a bakancsát, aztán magasba tartott kézzel, a lecsúszó nadrággal küszködve vizsgálták át…..
"Homár Miriam (4 1/2) és Homár Borisz (5 3/4) szívós szalámitaktikája végre célt ért, és vettünk egy kutyát. Nem is akármilyet, egy Uma Thurman, Audrey Hepburn és Cindy Lauper tulajdonságait ötvöző szálkásszőrű tacskólányt" - írta nekünk kedvenc Homárunk.  …..
Konzervatórium Kampányvalóság 2008.03.02 20:19:00
Olyat mondok, kedves Nép, amit nem is hittél volna: egy hét múlva, amikor a tévé előtt izgulva csodálhatjuk Baló György gyöngyöző homlokát, amint az exit poll eredményeket, és a fokozatosan érkező híreket ismerteti, nem lesz apokalipszis. Bizony, magyarok, ha nyernek a nemek,…..