Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tungi

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Mit értünk használhatóság alatt? Oly módon létrehozott weboldalakat, melyeken a felhasználók gyorsan és hatékonyan megtalálnak minden szükséges információt. Ismerje meg, miként tudunk mi segíteni weboldala használhatóságának növelésében. Ezen az oldalon további…..
Az emberek összezavarodnak, és felesleges köröket futnak, amikor a weboldalon a már meglátogatott és új linkek azonos színnel szerepelnek. A navigációs zavar elkerülése érdekében válasszon két különböző színt a kétféle linkhez. A legrégebbi használhatósági alapelv a…..
A honlap használhatóság lényege, hogy honlapunkat úgy alakítsuk ki, hogy felhasználóink gyorsan és hatékonyan találják meg rajta a keresett információkat. "Egy honlap használhatósági átalakítás akár 100%-os bevétel-növekedést is eredményezhet." (forrás: Jakob…..
A PPC hirdezési lehetőségeknek köszönhetően ma már bárki képes kevés pénzből online reklámkampányt indítani. De biztos, hogy erre kell költenünk, ha javítani szeretnénk honlapunk hatékonyságát?  Sokkal inkább megéri usability (=használhatóság) fejlesztésre és…..