Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marcin Waśkiewicz

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zurek - avagy egy jellegzetes lengyel étel a konyhánkból Polak, Węgier dwa bratanki i do szabli, i do szklanki / Lengyel, Magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát. Aki járt már Lengyelországban, az sokszor találkozhatott ezzel a kis rigmussal - a múlt hétvégén mi is…..
Húsimádó Tojásos tonhalkrém 2017.03.08 22:23:14
Egyre gyakrabban előforduló reggeli fogás nálam a tonhal - azt hiszem kezdek egy kicsit rákattani. A múltkor a szlovéniai síelésünk során is megleptem vele a családot az egyik reggel, most pedig egy tojásos verziót próbáltam ki. Eszter - a nejem - szerint ez az utolsó volt eddig a legjobb kreáció,…..
Az Expanse volt a 2016-os év legjobb sci-fi-je, nem véletlenül írták róla, hogy a Battlestar Galactica és a Trónok harca szerelemgyermeke. Aki eddig kihagyta, és van neki Netflix-előfizetése, álljon neki, este meg jöjjön ide vissza kommentelni, nagyon kíváncsi vagyok, darálva milyen élmény az első…..
Egy milliárd és egy millió dolláros áron az ingatlanpiacra került a világ legdrágább háza, írja az Elle Decor. Ez mintegy 300 milliárd forint. Ha valakinek van feleslegesen ennyi pénze, és szívesen élne olyan kastélyban, amiben anno egy király is lehajtotta a fejét, akkor eljött az ő ideje...