Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vezyr

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Massimiliano Allegri véleménye szerint nem a statisztika a legfontosabb, és egyúttal gratulált Gian Piero Gasperininek, amiért az Atalanta lett a bajnokság eddigi meglepetéscsapata. „Egyes adatok igencsak beszédesek, de más adatokat értelmetlen figyelembe venni.” - mondta az edző a…..
vezyr 2016.12.03 16:04:03
@babo0410:
Sportoltál te valaha életedben? Nem úgy tűnik...
Allegri mester a hírek szerint minimum egy középpályás érkezésére számít a téli átigazolási időszakban, ám nagy az esélye annak, hogy a Zenit az utolsó pillanatig ki fog tartani, és nem fogja 5-6 millióért elengedni a szezon vége előtt Witselt. Erre az esetre lenne egy alternatíva Yaya Touré…..
A Juventus vezetője, Giuseppe Marotta nemrégiben tisztázta, mennyire is járt jól Mino Raiola a nyár rekordigazolásával, illetve természetesen beszélt a kölcsönben lévő játékosok helyzetéről. A francia középpályás Manchesterbe való visszatérése nyomán számos információ…..
vezyr 2016.10.25 19:39:21
@norbi9107:
Muszáj mindig kancsalozni te majom? Bár a fejed elnézve elhiszem a frusztráltságod...
A nyáron a Real Madridhoz visszatérő Álvaro Morata most a spanyol válogatott tagjaként találkozhat majd egykori csapattársaival, s a támadó kommentálta a visszatérésével kapcsolatos pletykákat. "Most hallok először erről. Ez elképzelhetetlen." - nyilatkozta Morata a La Gazzetta…..
vezyr 2016.10.05 20:23:32
@norbi9107:

elolvastad a cikket, vagy csak a főcímet? Nem értem mi bajod van vele, nem várható e minden játékosról hogy a juvéba élje le az egész életét. Morata nevelőklubjába tért vissza, ráadásul spanyol. A nyilatkozata meg kifejezetten szimpatikus. Bár becsapós a cím, mert lehetne az is hogy ,,Morata:mindig juventino vagyok, s mindig is az maradok". Akkor biztos nem ezt írtad volna. :)
A Frosinone elleni, mellbevágó és értelmezhetetlen hazai pontvesztés egyértelművé tette, hogy a Juventus számára pillanatnyilag nem létezik könnyű mérkőzés. A botladozó bajnoki címvédőnek ráadásul most a Napoli ellen kellene pontokat szereznie, s a déliek ugyan nincsenek…..